Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.172
- 101.381
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sözler o karaktersizin zoruna gitmiştir. Ana avrat küfür yemeye alışkın olduğu için doğruları çata çat söylenmesi içine oturmuştur.hakeme itiraz eden kerem, mertens, torreira var. Diğerleri istanbul beyefendisi .
Bu sözler o karaktersizin zoruna gitmiştir. Ana avrat küfür yemeye alışkın olduğu için doğruları çata çat söylenmesi içine oturmuştur.
niye açıklama yapmayacakmışız kardeş?Açıklama istemiyorum. Sol bek ve 2 orta saha istiyorum. Zaniolo da dönmeli ayrıca.
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bizim maç ts orta saha ve hücum hattı:Tsde birsey yok yav, kazaniriz o maci. Samsuna karsi icerde ezilen (istatistik olarak) bizi mi yenecek? Onauchu da gitmis afrika kupasina. Yeter ki bizim topcular saglikli olsunlar o macta
ne ligi Veli hakemlik yapmamalılar bir daha.bu adam ve alper ulusoy'un lig bitene kadar bir daha asla gs maçı yönetememesi lazım. aslında hakemliklerinin bitirlmesi lazım ama onu yapamayız mümkün değil. umarım bugünkü toplantı gerektiği şekilde olur. resmen dün milyonların gözü önünde bilerek ve istiyerek hak yediler.
tıpkı aynı hakemin fb-ts maçında 3-0'dan fener'i yarışa ortak etmeye çalışması gibi.
bizim maç ts orta saha ve hücum hattı:
bakasetas
bardhi
teklic
visca
fountas
enis destan
bakasetas'ın da bjk'ye gitme durumu var.
inşallah biz full oluruz o maçta.
fb'in büyük ihtimalle puan kaybedeceği istasyonlardan birinden 3 puan ile dönersek harika ötesi olur.
Bizim taraftar da bir şeyler yapmalı bana sorarsan artık.bence mutlu olmuştur. diğer türlü 1 maç cezalı olacakken şimdi bunu kullanırlar. min 3 maç bekliyorum.
Bir halta faydası yok çünkü. Erden Fbye sallayacağı vakti transfere harcasa geçen seneden daha iyi olurduk. Zahahahah çalımı yerine Fredi alsaydı mesela.niye açıklama yapmayacakmışız kardeş?
Aynen 30 yasindaki adama 15 milyon vermeliydiBir halta faydası yok çünkü. Erden Fbye sallayacağı vakti transfere harcasa geçen seneden daha iyi olurduk. Zahahahah çalımı yerine Fredi alsaydı mesela.
Kendine gazeteci diyen adam.sacma bir ceviri hatasini yanlıs anlayıp birde tv de mi konusuyorSerhan turk yasaklanmali
Aspor da denk geldim simdi
Hakem elestirisi yapmak yerine takim da sorunlar var kadro kötü,sanchez sakatligim yok diyor oynatilmiyor gibi sacmaliklari gündeme getiriyor
Isin kötü tarafi bu aciklamalari bizim toplanti salonumuzdan canli baglanti ile yapiyor

O iş öyle olmuyor. Kurduğun kadroyu bir kararla hiç ediyorlar. Sadece transfer yaparak iş bitmiyor.Bir halta faydası yok çünkü. Erden Fbye sallayacağı vakti transfere harcasa geçen seneden daha iyi olurduk. Zahahahah çalımı yerine Fredi alsaydı mesela.