Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben şuan her şeyden öte en çok hala bir sol bek harekatının olmamasına kızıyorum, sezonun ilk maçından beri sol bek mevkisi "abi bana adam lazım bak canımız yanar" diyor bağıra bağıra söylüyor bunu. Onun dışında kilit pas atacak 1 veya 2 adam lazım ve oyun kurgusunun da artık çalım üzere kurulduğuna inanmaya başlıyorum, dün oynanan maçta da gördük bir çalım atıyor yetmiyor 5 kişinin arasına giriyor, pas atsana, ilk çalımı atmışsın tamam sağa sola ileri geri bir yere pas at boşluk çıkacak ortaya zaten. Forvet-Striker oynayan oyunculara pas atmamak için elimizden geleni yapıyoruz resmen, bunu kıracak adam lazım.

Şikecilerle aramızdaki en büyük fark ilk 11 istikrari.

Adamların kafasındaki tek sorun sağda cengiz mi irfan mi başlamalı sorusu. Diğer 10 kişi net. Tartışmasız.

Bizde her maç öncesi , icardi iğne ile oynar mı , zahayi forvete atar mı , kanatta tete mi ziyech mi oynar , 10 numarada kerem mi mertens mi oynar , ortada barış mi demirbay mi ndombele mi oynayacak kimse emin değil, kimse doğru tercih şudur diyemiyor çünkü sıyrılan oyuncu yok , karman corman.
ilk 11 düzeni çok önemli cidden,geçen sene bizim 11 belliydi sol bek dışında

sanchez nerede
nelsson nolacak
angelino gidiyor mu
boey nerede
ndombele ne olacak
oliveira nerede
ziyech kalacak mi
icardi nerede
bakambu ne zaman dönecek

bu kadar soru isaretli yabanci olmaz bir takimda.

Gidecek galiba Sasha Greyim

GDo6DIjXEAA-BXf

Serhan turk yasaklanmali

Aspor da denk geldim simdi

Hakem elestirisi yapmak yerine takim da sorunlar var kadro kötü,sanchez sakatligim yok diyor oynatilmiyor gibi sacmaliklari gündeme getiriyor

Isin kötü tarafi bu aciklamalari bizim toplanti salonumuzdan canli baglanti ile yapiyor
Şişko

5milyon bonservis verdikleri herifin crespodan hatta ismailden bile artisi fazlası yok birinin tavsiyesiyle alınmış kesin

Psikolojik üstünlüğün bence 1 tarafa geçtiğini söyleyemeyiz.Aynı puankende onlar liderdi şu an 2 puan fark var lider yine onlar.Bugün kendi sahanda kazansan 2li averajla şampiyonsun.Bu Sivasspor maçıyla ilgili yönetimin güzel konuşması gerek ve eksik bölgelere transferleri yapması gerek.Sivasspor da bazı hatalardan dönmemize sebep olur bence.Eksiklikler de yavaş yavaş azalıyo.Şampiyonluğun favorisiyiz şu anda..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt