Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize çok transfer değil; doğru transfer lazım. Hatta mümkünse kadroyu biraz ayıklayıp konsolide etmek lazım. Akılcı davranmalıyız. Satış yaparsak planlı programlı hareket etmek gerekir. Para çarçur edilecek zaman değil.
öncelikle solbek, ortasaha ve sacha boeyin satılmaması gerekiyor.
iyi paraya satarsak ta, iyi bir sağ bek lazım.

öncelikle solbek, ortasaha ve sacha boeyin satılmaması gerekiyor.
iyi paraya satarsak ta, iyi bir sağ bek lazım.
Boey satıldı diyelim. Devre arasında yerinin dolacağını düşünmüyorum. Hazır oyuncu alsak bir dünya para harcamak zorunda kalırız. Genç oyuncu alsak direkt kadroya oturmayabilir. Sağ beke Sanchez veya Kaan'ı kaydırıp Barış'ı özgürce solda kullanma fikri bile olabilir. Leo Dubois için görüşülüp geri çağrılabilir. Gereksiz para harcamamamız lazım. Tek hakkım olsa orta saha - forvet bağlantısını kuracak skorer bir merkez oyuncusu isterdim.

GDpXD26XgAAJq_x

Transfer olacağını sanmıyorum. Belki sol bek. Çünkü ara transfer dönemi kısıtlı, eğer gerçekten niyet olsaydı fenerbahçe gibi hemen getirirdik oyuncuları.

Çok transfere gerek yok 2 tane direk gelip katkı verecek oyuncu alabiliyorlarsa alsınlar. En önemlisi oyuncuların performansını artırıp elde tutmak. Zaha nın felan bu durumu olacak iş değil.

Yönetim akılcı ve güzel konuştu bence basbas bağırmak çözüm değil çünkü alenen yapıyorlar ve umurlarındada değil pis işler dönüyor be dahası da bas bağırıp konuşsalar ciddi şekilde iki taraftar arası gerilim artacak maçlarda adam bıçaklamalara kadar gidicek bu gerilim mantıklı ve makul ölçülü konuştular ağırlığımızıda korudular

Çok transfere gerek yok 2 tane direk gelip katkı verecek oyuncu alabiliyorlarsa alsınlar. En önemlisi oyuncuların performansını artırıp elde tutmak. Zaha nın felan bu durumu olacak iş değil.
Kesinlikle öyle ama anlam veremiyorum ya bu Zaha daha geçen yıl premier ligde fişek gibiydi Şuan ne hız kalmış ne çalım adamda niye böyle oynuyor çözemiyorum

Olm siz kafayı yemişsiniz

Yazın 30-40 m euroya orta sahalar yazıyordunuz, yapmayın deyince Erden Timur abi diyordunuz.

Şimdi para yok adam almayız diyorsunuz.

Cidden nasıl bir kafa yapınız var anlayabilmek güç.

Biz bunlara kısaca transfer taraftarı diyoruz.
Kulübe en çok zarar veren tayfa algıcı şikebahçeli yorumcuları izleyenler ile birlikte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt