Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bu kim ki erden timura laf sokuyor kamera karşısında yeni gördüm beynime kan fışkırdı yemişim voleybolu olsa ne olur olasa ne olur

Laf soktuğu falan yok röportajı kirpiyorlar adama soruyorlar erden timur'un sözleşme imzalamasinda dahli var mı diye oda bu şekilde cevap veriyor.

üstadın sesi sanki boğazda kalan kuru kek parçası sebebiyle bu şekilde çıkıyor.

Ya bu kim ki erden timura laf sokuyor kamera karşısında yeni gördüm beynime kan fışkırdı yemişim voleybolu olsa ne olur olasa ne olur

Erden Timur'a laf sokmuyor ki. Haberler çıkmıştı Erden Timur devreye girdi daire verdi falan diye bu haberlerde hem Erden Timur'u hem de İlkin Aydın'ı yıpratmak için çıkmıştı. Onu açıklamış işte Erden Timur voleyboldan sorumlu yönetici değil sonuçta. Laf sokma gibi bir durum yok ortada gelen soruda durumu açıklama var.

Gomis mi
Hayri Cund

Muslera
Boey Sanchez Abdülkerim Barış
Torreira Demirbay
Ziyech Ndombele Kerem
İcardi

Kimse gelmez. En ideal kadro bu

Şaka maka İcardi'nin forvette yaptığı etkiyi yapacak bir 8/10 numara alamayacaksak devre arasında transfer yapmak gereksiz. Angelino yollanırsa sol bek alıp yola devam etmek lazım.Sezon sonu yabancı sayısı 12ye inecek onu da hesaba katmak lazım

Önümüzdeki sene icin herkes 14 yerliden olusan kadro yapmaya baslasin.

1 Günay Güvenc
2 Abdülkerim Bardakci
3 Kaan Ayhan
4 Eyüp Aydin
5 Kerem Demirbay
6 Berkan Kutlu
7 Kerem Aktürkoglu
8 Baris Alper Yilmaz
9 Metehan Baltaci
10 Emin Bayram
11 Taylan Antalyali (Gönderilir)
12 Kazimcan Karatas (Gönderilir)
13 Halil Dervisoglu (Gönderilir)
14 Yunus Akgün (Bonservisi alinir)

Emin ve Metehan'dan en az 1'i rotasyona dahil edilir bence. 3-5 yerli takviyesi bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt