Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu yaz Zaniolo dan keş para gelecek, eli rahat olur

ya ben onda değilim

bence erden bey stratejisine mutlaka büyük isim alacağız diye girmese bu sene de bir yolunu bulurdu kiralık filan

gelecek yaz çok daha iyisini de yapar

ama burada şurada yanlış yapılıyor denildiğinde yönetim düşmanı olunuyor ya ona diyorum

bak adamlar kendileri üstü örtülü kabul ediyor zaten hatayı

hatayı herkes yapar önemli olan ders çıkarıp devam etmek

şu takım hala 3 kulvarda iddialı daha ne olsun

ya ben onda değilim

bence erden bey stratejisine mutlaka büyük isim alacağız diye girmese bu sene de bir yolunu bulurdu kiralık filan

gelecek yaz çok daha iyisini de yapar

ama burada şurada yanlış yapılıyor denildiğinde yönetim düşmanı olunuyor ya ona diyorum

bak adamlar kendileri üstü örtülü kabul ediyor zaten hatayı

hatayı herkes yapar önemli olan ders çıkarıp devam etmek

şu takım hala 3 kulvarda iddialı daha ne olsun
parasızlık insanı hataya iter

icardi'nin sakat sakat oynamasının getirdiği yıpranmanın dışında bence en büyük sorunumuz icardi'nin arkasındaki 3lüdeki uyumsuzluk.

icardi iyileşince %100 hale gelir. sorun değil. az kaldı.

ama arkasındaki 3lüyü ne yapacağız?

tete, ziyech, zaha, kerem, mertens.

o 3lü için 5 aday var.

tete fecaat durumda.
ziyech'in sanırım mental bir problemi var ne olduğu belli değil. güvenip yola çıkamazsın.
kerem inanılmaz formsuz bir dönem geçiriyor.
zaha da bazı maçlarda bazı sekanslarda iyi, genel olarak kötü.

geçen sene o 3lüde, rachica, bir yaş daha genç mertens ve inanılmaz formda bir kerem vardı. önlerinde de yanan bir icardi. üzerine bir de zaniolo eklendi, katkı da verdi ancak o kadar uyum vardı ki, zaniolo bile yedek kalıyordu.

orta sahayı torriera-kaan-berkan-ndombele olarak da götürebiliriz. boey'i tutar, dubois de geri gelirse, bence kale, savunma, bek ve orta saha konusunda hiçbir eksiğimiz olmuyor. zaten ligin en az gol yiyen takımıyız son 6 maçta 2 gol yenmiş 2si de penaltıdan.

bizim en önemli sorunumuz hücum hattı.

bir karar vermemiz gerekiyor.

eldeki oyunculardan verim almayı seçmek mi? yoksa bir kısmı ile vedalaşıp, orayı yenilemek mi? bence ikinci şık, devre arasında zor.

tete, zaha ve ziyech transferleri, 3 free agent, kağıt üzerinde feci heyecan verici ancak şimdilik en büyük sıkıntımız olarak gözüküyor.

Yunus 13 maça daha çıkarsa 9 milyon Euro
Zaniolo 17 maça çıkarsa 22.5 milyon Euro kazanacağız

Olur mu bilmem ama olursa yazın bu paraları adam akıllı sistemi olan ve oyuncu analizleri güçlü bir hocayla takımdaki eksikleri nokta atışı tamamlamalıyız, yazın önceliğimiz hoca olmalı

Devre arası transfer listemiz Berkan ile dobuis ekstra bir şey beklemiyorum zaten

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Olur mu bilmem ama olursa yazın bu paraları adam akıllı sistemi olan ve oyuncu analizleri güçlü bir hocayla takımdaki eksikleri nokta atışı tamamlamalıyız, yazın önceliğimiz hoca olmalı

Devre arası transfer listemiz Berkan ile dobuis ekstra bir şey beklemiyorum zaten

bir de şampiyon olursak cl geliri de gelecek. inanılmaz bir para gerçekten. muhtemelen boey ve nelsson'dan da ciddi meblalar gelecektir.

tüm bu gelirler ile, doğru insanların elinde "nükleer silah" gibi bir takımımız olabilir.

bir de şampiyon olursak cl geliri de gelecek. inanılmaz bir para gerçekten. muhtemelen boey ve nelsson'dan da ciddi meblalar gelecektir.

tüm bu gelirler ile, doğru insanların elinde "nükleer silah" gibi bir takımımız olabilir.

Boey keşke kalsa

Okan hocamın elinde bu paranın hayrını göremeyiz zira kendisinin transfer felsefesi kim müsaitse onu alalım

Şampiyon hocayı mı göndereceğiz?

Bedava oyuncuyu " sözleşmesi var sezon sonuna kadar" Başakşehir dönmesini kabul edermi sence?
Birde maaşını biz ödüyoruz olaya gel olaya.Kim için Angelinho için.Başka birşey demiyorum.
Burda angelinoyu herkez istedi herkezde dubua gitsin dedi Angelino taş gibi bek dendi 12-13 asist yapar dendi hepimiz dedik bu kadar boş çıkacağını düşünmedik hiç birimiz keza zahada öyle yetere öyle kaldıki bir sezon önce uçan kaçan adamlardı hepsi ne olduda düşüşe geçti anlam veremediğim bir konu

Vallahi onu bunu bilmemde ben transferden önce takım içerisinde birşeyler olduğunu düşünmekten kafam ağrıdı .Şöyle ki;
1-Sivas maçında oyuncular sahayla havayla cebelleşirken İcardi'nin kayak fotoları , reklam çekimleri vs.
Çok isterdim takımla alakalı birşeyler paylaşmasını.Tamam eşi için gitti ama ne bileyim?
2-Sanchis'in maç sonu konuşması
3-Boey'in durumunun belirsizliği
4-Takımda oynayan oyuncularda tat olmaması
5-Başkan ve Erden Timur'un takımda hiçbir huzursuzluk yok demesi.
6-Kimlerin gidecek kimlerin kalacak olması
7-Ziyech bilmecesi
8-Ve bence en önemli unsurlardan birisi takımda hırs yapabilecek birtek oyuncunun olmaması.

Okadar çok belirsizlik var ki. Tamam teşekkürler birlik beraberlik mesajları harika ama takımda bence doğru gitmeyen birçok parametre var gibi gözüküyor. Umarım yanılıyorumdur.

Bu kadar berbat bir ligde Hatay,Kayseri ve Sivas a takılan hoca hoca değildir gözümde

Derbiler ve ads dışında puan kaybı yaşanması mucize bir lig bu bile başarısızlık

siz bu işi bilgisayar oyunu falan mı sanıyosunuz yaw puan kaybı başarısızlık falan?

git bak bakalım en iyi dönemlerinde real madrid barcelona ya da geçen yıl mcity kimlere kaçar puan kaybetmiş liglerinde

40 maçın 35ini kazanmak diye bir dünya yok

Zaniolo’yu zorunlu satın alma ile kiralamadık tamamıyla aston villa’nın insafına bağlı olarak opsiyonlu kiraladık. Üstelik buendia’da yakında dönüyor. O yüzden zaniolo kesin satıldı 30 milyon gelecek gibi planlar yapmamak lazım.

Muhtemelen yazın piyasası düşecek, istenilen teklifler gelmez gibi. en mantıklısı 1-2 sene düzenli oynatıp satmak.

Yunus’ta döner bence.

tembellik ettim konu başınada bakmadım

trasnfer açık mı - son günü ne zaman

siz bu işi bilgisayar oyunu falan mı sanıyosunuz yaw puan kaybı başarısızlık falan?

git bak bakalım en iyi dönemlerinde real madrid barcelona ya da geçen yıl mcity kimlere kaçar puan kaybetmiş liglerinde

40 maçın 35ini kazanmak diye bir dünya yok

Rakibin derbiler dışında puan kaybetmez helva gibi rakipler dağılıyor birde hakem itelemesi ile zor maç görmüyorlar tekrar ediyorum derbi dışında puan bırakacak gibi durmuyorlar onlar böyleyken derbiler dışında puan kaybı lüks bizim için

Günün fıkrası

Screenshot_2024-01-13-11-24-05-558.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt