Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burda angelinoyu herkez istedi herkezde dubua gitsin dedi Angelino taş gibi bek dendi 12-13 asist yapar dendi hepimiz dedik bu kadar boş çıkacağını düşünmedik hiç birimiz keza zahada öyle yetere öyle kaldıki bir sezon önce uçan kaçan adamlardı hepsi ne olduda düşüşe geçti anlam veremediğim bir konu
Yok, ben angelino olsa da olmasa da kalmalı planlarımız arasında olmalı dedim. Hatta angelino yerine daha dengeli bir bek almamız lazım olduğunu söyledim.
En büyük korkum içinden bir Caner çıkmasıydı o yüzden nötr davranıyordum.
Planlamada dubois gönderilmesi o gün de yanlıştı bugün de yanlış.
Ben iyi bir os gelirse ki acayip isimler vardı Thuram, Hojberg yada şu ispanyadaki Arjantinli o zaman en son olarak gitmesi gerektiğini söylüyordum.
Ndombele için gönderilmesi hataydı ya oliviera yada ndombele tercihi yapacaktık.
2 beki de yedekleyen o zamana kadar 1 maç hariç fena oyun çıkarmayan adamı göndermeyecektik.

O zaman da söyledim kötü durum senaryosunda bekte bir oyuncu olmalıydı. Bek planlaması en kötüsüydü, 5-6 maç idare edecek kazım dışında 2. Bir alternatifin yok bekan ıslıklanıyor os’de defansif oyuncu yok en kötü bazı maçlarda dubois bazı maçlarda da boey orta sahada deneyebilirdik dedim.
Ama olmaz.
Sonra gelelim bugüne, ne olursa olsun hiçbir gence 1 dakika şans vermediğinde boey ve torreiraya bu kadar yüklenmemeli dedim. Alternatif yaratmalı dedim yarın öbür gün işler bir b.ka sarar alternatif gördüklerin de cezalı olur öyle kalırsın dedim.
Tsl öyle atla deve değil biz olayı o kadar abartıyoruz ki o oynayamaz bu kötü, abi götümüz Stratosferde.
Denemeler yapacaktık oyun planları geliştirecektik.
Bekte ve 8 numarada tete denenecek test edilecekti. Dikine giden adam zaten aliden kötü mü çıkacaktı, herife pas vermeye korkuyorlardı. Gerekiyorsa 3lüye dönecektin elindeki tüm stoperleri atacaktın sahaya bu adama kanat görevi verip salacaktın.
Deneme yapmıyoruz, kendi bölgesinde oynaması için 10 dakika veriyoruz sonra auv.

Hoca önde kafayı takım vermeli.

En az 2 tane hücum adamı almamız lazım,

Yarın bigün 0 0 biten Anadolu maçı olunca anlayacaksınız beni 👍 aha da buraya yazıyorum

En az 2 tane hücum adamı almamız lazım,

Yarın bigün 0 0 biten Anadolu maçı olunca anlayacaksınız beni 👍 aha da buraya yazıyorum
0-0 gitmemesi için şut çekmek gerekir. Elindeki adamlar zaha, keremd ve ziyech sen ceza sahası dışından minimum şut çekiyorsun bazı maçlarda çekmeden tamamlıyorsun.

Hücum mantığı değişmeli hızlı bir şekilde bekler dahil bazı oyuncuları rakip ceza sahasına koşturmak lazım ki rakip oyuncuların dengesi değişsin.
Mehter takımı gibi yavaş yavaş gidersen 8 kişi ceza yayında birikir şut da atamazsın.
Önce kafa değişmeli sonra ofansif takviye düşünülür.

bundan sonra herhangi bir oyuncuyu para kazanamadan ne idügü belirsiz kiralık gibi şeylerle yollarlarsa yönetim büyük eleştiri alır bitmek üzere olan güvenini tamamen bitirir

Biraz kolpşah duyumlarına ihtiyacımız var gibi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

icardi'nin sakat sakat oynamasının getirdiği yıpranmanın dışında bence en büyük sorunumuz icardi'nin arkasındaki 3lüdeki uyumsuzluk.

icardi iyileşince %100 hale gelir. sorun değil. az kaldı.

ama arkasındaki 3lüyü ne yapacağız?

tete, ziyech, zaha, kerem, mertens.

o 3lü için 5 aday var.

tete fecaat durumda.
ziyech'in sanırım mental bir problemi var ne olduğu belli değil. güvenip yola çıkamazsın.
kerem inanılmaz formsuz bir dönem geçiriyor.
zaha da bazı maçlarda bazı sekanslarda iyi, genel olarak kötü.

geçen sene o 3lüde, rachica, bir yaş daha genç mertens ve inanılmaz formda bir kerem vardı. önlerinde de yanan bir icardi. üzerine bir de zaniolo eklendi, katkı da verdi ancak o kadar uyum vardı ki, zaniolo bile yedek kalıyordu.

orta sahayı torriera-kaan-berkan-ndombele olarak da götürebiliriz. boey'i tutar, dubois de geri gelirse, bence kale, savunma, bek ve orta saha konusunda hiçbir eksiğimiz olmuyor. zaten ligin en az gol yiyen takımıyız son 6 maçta 2 gol yenmiş 2si de penaltıdan.

bizim en önemli sorunumuz hücum hattı.

bir karar vermemiz gerekiyor.

eldeki oyunculardan verim almayı seçmek mi? yoksa bir kısmı ile vedalaşıp, orayı yenilemek mi? bence ikinci şık, devre arasında zor.

tete, zaha ve ziyech transferleri, 3 free agent, kağıt üzerinde feci heyecan verici ancak şimdilik en büyük sıkıntımız olarak gözüküyor.
Sadece eldeki oyunculardan alınan verimi yükseltmek yeterli olabilecek gibi görünmüyor. Saydığın 5 oyuncudan 4 ü kanat tandanslı adamlar; hatta bunlara Barış' ı da eklemek lazım. Tek tek kaliteli oyuncular olsalar da birbirlerini ve takımı tamamlayacak tipte adamlar olmadıklarından dolayı bir türlü sinerji oluşturamadılar. Yabancılar maliyetleri, yerliler kuraldan dolayı yok sayılamayacağına göre kanat transferi pek olası görünmüyor. Hatta Ziyech gitse bile geçerlidir bu dediğim; yabancılardan ikisi giderse yenisine bakılır...

Transfer 8.5-10 için yapılmalı, öyle birine de bakılıyor anlaşılan. Kadro planlamasını eleştirdiğimiz zaman türlü gerekçeler öne sürerek çemkirenler çıkıyor ama sezona orası için Mertens ve Kerem' e güvenerek girilmesine dair hiçbir mazereti kabul etmiyorum; Mertens bile oranın orijinal oyuncusu değil...

Nokta atışı bir 8.5-10 alınabilmesi, kanat oyuncularının kalitelerini yansıtabilmeleri açısından sanılanın da üzerinde olumlu etki gösterecektir. Tabii onların da bireysel olarak bir var bir yok hallerinden silkinmeleri lazım artık...

Hafta içi hocadan transfer listesini isterler.
Sürekli geç hamleler yapılıyor ki büyük fiyasko.

Harry Kane 'e 100 M - ama türkiyeden adam almaya gelince önce kirala.

istiyorsan adamı bas parayı al bayern. yönetim PSG ile bunları yarışa tutuştursa ne güzel olurda - ne kadar kapışırlar bilemiyorum.

benim gönlümden geçen yaz transferinde Sacha'dan 27-30 Total . Apokerim içinde çok ciddi teklif alacak beklentisindeyim. ikisinden 55-60 aralığı alırız inşallah TOTALDE

yazın Erden Timur'un dediği "harcama limitimiz" vs vs gibi detayların bizi tıkamaması lazım bu oyuncuları yollarsak üst liglere . Net şekilde yerleri çat diye dolmalı. 2 sezondur - hatta 3 - defans tandemi uyumu bizi taşıyor baktığımızda

Burda angelinoyu herkez istedi herkezde dubua gitsin dedi Angelino taş gibi bek dendi 12-13 asist yapar dendi hepimiz dedik bu kadar boş çıkacağını düşünmedik hiç birimiz keza zahada öyle yetere öyle kaldıki bir sezon önce uçan kaçan adamlardı hepsi ne olduda düşüşe geçti anlam veremediğim bir konu
Pek öyle olmadı. Takım savunması yönünden olumsuz bakanlar hiç de az değildi; hocanın üçlüye dönme ihtimalini filan çok konuştuk bu bağlamda. Transfer gerçekleştikten sonra vereceği hücum katkısını hayal ederek olumlu yorumlar yapılması yanıltıyor; burada herkes taraftar sonuçta...

siz bu işi bilgisayar oyunu falan mı sanıyosunuz yaw puan kaybı başarısızlık falan?

git bak bakalım en iyi dönemlerinde real madrid barcelona ya da geçen yıl mcity kimlere kaçar puan kaybetmiş liglerinde

40 maçın 35ini kazanmak diye bir dünya yok
bilgisayar oyunu da zor lan artık. fb son 2 sezondur ağzıma vuruyor.

teklif alan oyuncu oynamayı kesiyor, bizim istediğimiz oyuncu transferin son günü anca uçağa biniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt