Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 no haberleri doğruysa hoca doğru teşhisi koymuş demektir mertensten başka 10 yok o da en fazla 60 dakika oynuyor yaşı itibariyle pozisyona sokacak skor yapacak 10 numara 8 den daha elzem şu anda ihtiyacımız olan daha çok gol atmak yediğimiz gol az zaten

Kutlu Akpınar: “Galatasaray’ın transferde son durumu;

• Minimum 3 takviye ama önce gidenler sonra gelenler olacak.

• Angelino konusu bu hafta büyük oranda netleşecek, oyuncu burada devam etmek istiyor. Ayrılsa da kalsa da sol bek alınacak.

• Abdülkerim ve Kerem’e geçen yıldan beri ilgi var ama teklif ne olursa olsun sezonu tamamlayacaklar.

• Dubois konusu tamamen Boey’e göre şekillenecek. Ayrıca oyuncu satışı gerçekleşir ise bu bölgeye yerli takviye yapılacak

• Nelsson şu an iyi oynadığı ve bonservis kazandırabileceği için forma süresi artarak devam edecek.”

• Galatasaray'da orta saha transferi yapılacak. Oliveira ve Ndombele’nin durumuna göre bu bölgeye takviye 2 olabilir."
Ne kadar da net, değerli bilgiler.

Adam fiziken bitik nedense?..Kilo fazlası olmasa bile postürü bir sporcu görünümünde değil. Ne defans, ne de hücum yapacak hali var...
Fiziken her oyuncu bitik gözükebilir bu takımda. Eforlu bir hücum oynatıyor Okan Buruk. Angelino grup aşamasında iyi maçlar oynadı. Yani takım kompakt durduğu sürece o da iyi gözüktü. Ama ligde arkayı boş bıraktığımız maçlarda git-gel oyunda zorlandı. Takım hücumda Kerem gibi bir top kaybı makinasına sahip olduğu için sürekli geri koşmak zorunda kalıyor. Torreira da çoğu maçta 70 'den sonra düştü mesela.

Bu durum yüzünden Angelino'nun gönderilmesi gerekiyorsa gönderilmeli. Ya da elde tutulup oyunu Angelino'ya göre evirerek maksimum verim alınmaya bakılmalı. Ama 2. olan zor yol bunu da bizim ekip seçmeyecektir tabii ki.

Devre arasi transfer zor ya, hele kendi takiminda süre alan iyi oyuncu almak cok zor. Kimse birakmiyo, biraksa da manyak fiyat cekiyorlar. Firsat transferi olabilir ama asil hareketlilik yazin olur.

Yarim sene kontrati kalan baya topcu var, simdi isi bitirip yazin free getirelim.
Düzenli bir şekilde takımında süre bulabilen bir ismi almamız çok zor, fırsat misal konuşulan Abdülkadir, yani o minvalde hedefler olacaktır sanıyorum. Keza sol bek bölgesi daha da zor bir bölge, bir fırsat olur mu bilemiyorum. Cüzi bonservis bedeli ile Boey tarzı bir girişim de olabilir, ama işte risk almak anlamına gelir. Yönetimin tercihleri önemli.

Eşi hasta diye aktif olarak o uğraşmıyor. Elini çekti diyemeyiz.

Yazın 3 ay uyumadan uğraştı da noldu gerçi, tek suçlu kendisi oldu.

ismail denen şebek bile iyi kadroyla neler yapıyor %99 şampiyon olacak!

bunlarda marifeti hocada sanıyor sanki çok mükemmel top oynuyormuşuz gibi!!!! oyunu geçtim 70den sonra geberiyoruz sahada sanki 70 dakika rakibi boğuyormuşuzda!!!!

bu vasatsever nankör şerefsizler yüzünden erden timuru kaybedersek yemin billah en büyük gsli düşmanı olurum!!!!

adam elinde ki 1 ile 10 yaptı

hoca yüzünden 10 olan 5 oldu!!!!

imkansızlıklarla kurdu adam bu takımı!!

Türkiyede biraz iyi kadroin olsun en vasıfsız hoca bile şampiyon olabiliyor!!!!

şu bjk bile şu leş kadrosuyla yine ilk 4 de!!!!

okan hocayı bende seviyorum ama sanki hocalık namına herşey mükemmelde tek suçlu erden timurmuş gibi yazanlar olduğu için hocaya karşı antipati biriktiriyorum!!!!

nankörler!!!!

SA

Jorginho ve lo celso geldi mi

Uzun zamandır yoktum.
Birileri demiş öldü.
Söyleyin onlara kral geri döndü!

Ekli dosyayı görüntüle 230546

IMG_4037.webp

İSMAİL DENEN ŞEBEK LİG LİDERİ!!!!

hoca süfer yeahhhhh

hocanın bir suçu yok!!!!

Nasıl bir 10 numara arıyoruz bilen var mı?
Hem teknik olsun, hem full pres yapabilsin, hem şut çeksin, hemde takımı oynatsın istiyoruz sanırım. Çünkü bu güne kadar bu özelliklerden birer tane olan oyuncuları sadece koşması için oynattık.
Yukarıdaki özelliklerin yanı anda olmasını istediğimiz oyuncuların piyasa değeri 80 milyon falan da umarım hoca bunun farkındadır.

Leo umarım geri döner ayrıca, yabancı sayısında nasıl bir düzenlemeye gideceğiz bilmiyorum ama geçen sezon açıkçası liderliği ve katkısı önemliydi. Berkan ve Leo katkı alabileceğimiz isimler olur kalan süreçte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt