Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ismail denen şebek bile iyi kadroyla neler yapıyor %99 şampiyon olacak!

bunlarda marifeti hocada sanıyor sanki çok mükemmel top oynuyormuşuz gibi!!!! oyunu geçtim 70den sonra geberiyoruz sahada sanki 70 dakika rakibi boğuyormuşuzda!!!!

bu vasatsever nankör şerefsizler yüzünden erden timuru kaybedersek yemin billah en büyük gsli düşmanı olurum!!!!

adam elinde ki 1 ile 10 yaptı

hoca yüzünden 10 olan 5 oldu!!!!

imkansızlıklarla kurdu adam bu takımı!!

Türkiyede biraz iyi kadroin olsun en vasıfsız hoca bile şampiyon olabiliyor!!!!

şu bjk bile şu leş kadrosuyla yine ilk 4 de!!!!

okan hocayı bende seviyorum ama sanki hocalık namına herşey mükemmelde tek suçlu erden timurmuş gibi yazanlar olduğu için hocaya karşı antipati biriktiriyorum!!!!

nankörler!!!!
Okan burugun yeteriz oldugunu onumuzdeki haftalarda gorecegiz ligin uzerinde icardi varken elinde sampiyon olursun tabikide

Halili oynattin gorduk olmuyor bakalim forvette nasil bir operasyon yapacak kayseri trabzon iki mac 6 puan yazdirmazsa sampiyonluktan kopariz

Sivas maçını 0-1 kazansak bile fikrim değişmezdi bu takımın ciddi ileriye gitme sorunu var hızı yok Zaha'yı maç içinde 6-7 kez araya koşu atarken görüyor musunuz ya da Tete ve Ziyech oynadığı zaman genelde herkes ayağına bekliyor.

Bu sene bu konumdaysak yatıp kalkıp Barış Alper ve Kaan Ayhan'a şükredelim derim onlar kendi mevkileri dışında devşirme oldukları yerde iyi olmasalar şu an olduğumuz konum çok daha kötü olurdu.

Kadıköy'de maçın yıldızı devşirme sol bek Barış Alper oluyorsa bir daha sorgulamak lazım.
Sezon sonunda sol bek, 8 ve 10 numara lazımdı. Hala lazım. 23 kişilik sınırlı ve kağıt üstünde sağ bek yedeği dışında yeterli bir kadro kurduk ama transferler patlayınca işin rengi tamamen değişti.

bu erden timur daha doğrusu eleştirisi olayında muhatap olduğumu düşündüğümden ben cevap vereyim bu posta

kesinlikle aynı fikirdeyim davinson bence en gereksiz 2 transferden biriydi geldiği an itibariyle

hocanın oyununda mantığı anlamakla beraber haziran ayında o miktarda paranın nelsson gitmediği sürece stopere gömülmesi mantıklı değil zaten

diğeri de zahadır

zaha konusunun olumsuz etkisi daha büyük

öncelikle ilk düğme zaha olunca sonraki yanlış iliklenen her düğmeye de sebep oldu denebilir

keremi öyle ya da böyle bozduk sadece pozisyon değil mental olarak da bence geriledi

orta sahanın geçen seneki verimi kayboldu mertens olmayınca

üzerine bir de maliyet bindi, takım içi bu maliyetler nasıl etki etti onu da bilmiyoruz

buradan bir erden timur düşmanlığı çıkarılmasını gerçekten anlamamakla birlikte sadece şu iki soruyu makul cevap vereceğini düşünerek sormak isterim

zaha ile fb ilgilenmese ve ortada malum çalım muhabbeti olmasa yine de bu maliyetlere ve çok bariz şekilde sıfır ihtiyaç varken alır mıydık

bu transferde erden bey veya okan hoca kim karar verdiyse biraz taraftar aklıyla hareket etmemiş midir

bir de sence bu yaz bu kadar çok sirkülasyona gerek var mıydı

bunu ocak ayında değil ağustosta da söylediğim için rahatça soruyorum
Yazin endise duydugumuz seyler maalesef gercek oldu ve takimdaki uyum bi turlu saglanamadi diye suclu biz olduk :asd:

Erden timur dusmani falan olduk bi de o da ayri bi komedi, gsnin su an en buyuk degeri bu adam su an ama basarili bir yaz transfer donemi gecirmedik net oglu net bunu soylemek neden hainlik olsun sanki gitsin diyoruz

Kerem - Icardi iş birliği şampiyon yapmış müthiş uyum yakalanmış dahada ileri seviye geçebilecek bir kurgu varken oraya Zaha'yı alıp Kerem'i tamamen kendi mevkisi dışında bir yere zorla koymak baştan hataydı.

6 aydır 10 numarasız oynuyoruz 37'lik Mertens oyun aklıyla takım zekasını yükseltiyor onun bile koyduğu oyun aklı takımın seviyesini 2 gömlek yukarı çıkarıyor.

Kerem'in pozisyona girme konusunda bir sıkıntısı yok ki. Icardi'den daha fazla altı pasta şans bulmuştur eminim. Bunun Zaha ile Mertens ile ilgisi yok. Kerem bu sezon son vuruşlarda çok kötü. Kötü olmaya hakkı yok mu tabi ki var, ama dinlenmei lazım

mevcut oyuncuların performansı artmıyor.. tersine düşmeye başladı. oyun sistemine herkes adapte olamıyor.. zaha, ziyech, tete, kerem, mertens, barış alternatifleri kafa karışıklığı yarattı.

Sezon sonunda sol bek, 8 ve 10 numara lazımdı. Hala lazım. 23 kişilik sınırlı ve kağıt üstünde sağ bek yedeği dışında yeterli bir kadro kurduk ama transferler patlayınca işin rengi tamamen değişti.
Geçen sene aslında atlanılan bir konu var ilk 11'de sol bek hariç sıkıntı olmamasının yanında Barış Alper, Berkan, Yunus Akgün gibi oyuna sonradan girip katkı veren 3 tane iyi adam vardı istikrarlı bir yapının yanında istikrarlı bir yedek kulübesi var.

Mesela Yunus Akgün 11 başladığı her maç 10 üzerinden 5'lik oynuyorsa sonradan girdiği her maç 10 üzerinden 8'lik oynuyordu. Kendi gitmek istedi o yüzden kimseye bir şey diyemiyorum ama yedek kulübesinin alternatifinide doğru bulamamışız.

Kerem'in pozisyona girme konusunda bir sıkıntısı yok ki. Icardi'den daha fazla altı pasta şans bulmuştur eminim. Bunun Zaha ile Mertens ile ilgisi yok. Kerem bu sezon son vuruşlarda çok kötü. Kötü olmaya hakkı yok mu tabi ki var, ama dinlenmei lazım
Kerem'in en sevdiğim özelliği topla dripling yapabilmesi belki diğer birçok özelliğinin bile önüne koyarım çünkü rakip üzerine gelirken ya da maç dengeli giderken bile soldan arkasını çizgiye dayadığı zaman inanılmaz bir delici ya da geçiş oyuncusu oluyor.

Solda oynarken bu kadar gol kaçırmıyordu merkeze geçtiğinden beri tüm dengesi alt üst oldu iyi bir bitiriciyken son dönemde inanılmaz özgüveni kırıldı kenarda dinlendirelim desek yerine koyulabilecek kimse yok nasıl olacak hiç bilmiyorum.

Fofana açılış golünü atmış tam bizim kadroda olsa müthiş olacak bir isimdi.

Yazin endise duydugumuz seyler maalesef gercek oldu ve takimdaki uyum bi turlu saglanamadi diye suclu biz olduk :asd:

Erden timur dusmani falan olduk bi de o da ayri bi komedi, gsnin su an en buyuk degeri bu adam su an ama basarili bir yaz transfer donemi gecirmedik net oglu net bunu soylemek neden hainlik olsun sanki gitsin diyoruz

ya ben neden erden timur düşmanı olayım zaten ya

bundan ne kazancım olacak

tam tersi ben adamı başkan olarak görsem şu an mutlu olurum

ama onun da hocanın da transferde hataları oldu işte

ben gelirken kereme de itiraz ettim mesela hocanın en çok istediği iki isimden biriydi

ama tersinden düşünelim zaha ziyech tete ndombele x bir adam tarafından aynı maliyetlerle alınsa ve ocak ayına kadar aynı performansı verseler yanlış demez miydik

hatta bu oyuncular az bile eleştiri alıyor çünkü insanlar erden timura kıyamıyorlar

bunda da yanlış bir şey yok zaten

demin ki konunun devamı olarak da şunu söyleyeyim zannediyorum ben dahil herkesi ve kulübü de en çok şaşırtan transfer de angelino olmuştur

en mantıklı görünen transferin tutmaması üzdü ama mesele asla yönetime suç bulamayacağım bir transfer

keza bakambu da öyle

bu erden timur daha doğrusu eleştirisi olayında muhatap olduğumu düşündüğümden ben cevap vereyim bu posta

kesinlikle aynı fikirdeyim davinson bence en gereksiz 2 transferden biriydi geldiği an itibariyle

hocanın oyununda mantığı anlamakla beraber haziran ayında o miktarda paranın nelsson gitmediği sürece stopere gömülmesi mantıklı değil zaten

diğeri de zahadır

zaha konusunun olumsuz etkisi daha büyük

öncelikle ilk düğme zaha olunca sonraki yanlış iliklenen her düğmeye de sebep oldu denebilir

keremi öyle ya da böyle bozduk sadece pozisyon değil mental olarak da bence geriledi

orta sahanın geçen seneki verimi kayboldu mertens olmayınca

üzerine bir de maliyet bindi, takım içi bu maliyetler nasıl etki etti onu da bilmiyoruz

buradan bir erden timur düşmanlığı çıkarılmasını gerçekten anlamamakla birlikte sadece şu iki soruyu makul cevap vereceğini düşünerek sormak isterim

zaha ile fb ilgilenmese ve ortada malum çalım muhabbeti olmasa yine de bu maliyetlere ve çok bariz şekilde sıfır ihtiyaç varken alır mıydık

bu transferde erden bey veya okan hoca kim karar verdiyse biraz taraftar aklıyla hareket etmemiş midir

bir de sence bu yaz bu kadar çok sirkülasyona gerek var mıydı

bunu ocak ayında değil ağustosta da söylediğim için rahatça soruyorum
Bedava Zaha’nın alınmasını ben yanlış görmüyorum, görmeyeceğim de. Beklentilerimizin en dibinde kalmasına rağmen 7 gol 3 asisti var az bir sayı değil ama akıcılığa katkısı yok evet.

Kerem’in sol kanat mevzusuna gelince, orada geçen sene verdiğimiz özgürlüğü bu sene versek muhtemelen toplara vuran Icardi olmayacaktı, 10 kere deniyordu 1 kere tutuyordu, bu ne kadar devam edecekti? Defansif zaafiyet tarafına girmiyorum. Hele Angelino ile bence baştan sona uyumsuz bir hat. Zaha’daki sorun da dikine gidemiyor oluşu, bunda da bence temel sorun 433 oynayıp kanatlara özgürlük veremiyor oluşumuz mesela bunu yapsak solda Kerem devam etse o da olurdu.

Yazın alınmayan tek adam Rashica ki Ziyech hamlesini doğru bulmadığımı o gün söyledim ama şu an çok mu şeyi değiştirirdi bilmiyorum ya da Mertens yerine birini alsak bulabilir miydik o da muamma.

Orta saha konusu da aynı Kaan’dan daha iyi oynayan biri mi gelecekti ha Kaanla en azından 90 dk aktif katkı veren bir rotasyon daha iyi olurdu orası kesin.

Buradaki temel nokta Icardi ve Davinson, ikisine en büyük yatırımları yaptık ama uzun süredir ikisinden de katkı alamıyoruz. Davinson yerine iyi bir orta saha belki bizi daha öteye götürebilirdi ama diğer seçenekler çok mu değiştirirdi emin değilim. Sol bek değiştirebilirdi ama oraya da seviye olarak iyi birini alsak da takıma uymuyordu muhtemelen plan değişikliği var orada bilmediğimiz.

Bu takimin gercekten oynadigi oyun turkiye liginden cok avrupaya uygun bizim lige uygun oyun fenerin oynadigi rezil top

Adamlar topu ileri tasiyip biraz hizli cevirip doldur bosalt karambolle tum kucuk maclari kazaniyor dzeko denen kalas bos kaleye kac gol atti sayamadim

Cunku orta sahadan symanzki fredi bile ceza sahasina yolluyorlar tadic dzeko zaten ordan cikmiyor irfanda giriyor cok adamla kalabalik hucum edersen her sekil pozisyon buluyorsun

Zaha bir kenara cekilmis kerem diger kenara mertens ara sira ceza sahasina giriyor icardi iki stoperin kucaginda demirbayin hakkini yiyemem ara sira ceza sahasina giriyor ama toreria kaan oynarken bu iki adam ceza zahasina adim atmamaya yemin etmisler

Ceza sahasina kosu atan oyuncu degerlidir akbaba bile boyle dolu gol atmisti

Kerem'in en sevdiğim özelliği topla dripling yapabilmesi belki diğer birçok özelliğinin bile önüne koyarım çünkü rakip üzerine gelirken ya da maç dengeli giderken bile soldan arkasını çizgiye dayadığı zaman inanılmaz bir delici ya da geçiş oyuncusu oluyor.

Solda oynarken bu kadar gol kaçırmıyordu merkeze geçtiğinden beri tüm dengesi alt üst oldu iyi bir bitiriciyken son dönemde inanılmaz özgüveni kırıldı kenarda dinlendirelim desek yerine koyulabilecek kimse yok nasıl olacak hiç bilmiyorum.
Solda oynarken de çok kaçırıyordu reis nasıl kaçırmiyordu kerem her zaman rezalet bir bitiriciydi de son dönemde bu daha da arttı o kadar çünkü atamadıkca düştü mental olarak. Her zaman 5 tane girip 1 tane atıyordu 5 de 3 dü de 5 de 1 pe düsmedi ki. Bunun oynadıgı yerle alakası oldugunu düşünmüyorum.

Geriden birilerinin gelip pozisyona girebilmesi için ön taraftakilerin topu tutabilmeleri, ekstra birkaç pas yapabilmeleri gerekiyor. Mesele son pastan ibaret değil yani...

FB nin tek numarası bunları yapabiliyor olmaları. Takımın geri kalanı FB den çok üstün ama bireysel yönden belki daha iyi olsalar da bizim 'telaşe memuru, top kaybı makinesi' öndeki dörtlü ile daha ötesi zor; bir türlü ahenk sağlayamadılar...
O kısım cidden komik, Tadic topu tutuyor, Ferdi koşuyorla 10 gol falan attılar herhalde, biz Boeyle aynısını çok nadiren yapıyoruz. Cidden bu amaçlı bir durum mu yoksa değil mi anlayamıyorum.

Hücum hattı kopuk, bunu çözemiyoruz bariz.

Solda oynarken de çok kaçırıyordu reis nasıl kaçırmiyordu kerem her zaman rezalet bir bitiriciydi de son dönemde bu daha da arttı o kadar çünkü atamadıkca düştü mental olarak. Her zaman 5 tane girip 1 tane atıyordu 5 de 3 dü de 5 de 1 pe düsmedi ki. Bunun oynadıgı yerle alakası oldugunu düşünmüyorum.
Eskiden 3'e 1 ken şimdi 10'a 1'e geldi geçen seneki ile bu sene arasında bitiriciliği konusunda dağlar taşlar kadar fark var. Kadıköy'de bile gayet şık gol attı bu sene nereye vursa dağlara taşlara gidiyor.

Yapılan transferleri, iyisiyle ve kötüsüyle tamamen Erden Bey' e maletmek baştan düşülen bir yanılgı. Herhalde Okan Hocanın fikrini almıştır. Kadro planlamasını eleştirirken en az Erden Bey kadar Okan Hocaya yazıyorum şahsen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt