Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geriden birilerinin gelip pozisyona girebilmesi için ön taraftakilerin topu tutabilmeleri, ekstra birkaç pas yapabilmeleri gerekiyor. Mesele son pastan ibaret değil yani...

FB nin tek numarası bunları yapabiliyor olmaları. Takımın geri kalanı FB den çok üstün ama bireysel yönden belki daha iyi olsalar da bizim 'telaşe memuru, top kaybı makinesi' öndeki dörtlü ile daha ötesi zor; bir türlü ahenk sağlayamadılar...
Aynı şeylerin tekrarı olacak ama Molde, Kopenhag bir de şu fenere 6 atan takımın maçlarında orta sahanın katkısı ve patlayıcılığı göze çarpmıştı. Rakip sahada topu kaptıklarında orta sahadan 2 kişi deparla rakip ceza sahasına girip pas opsiyonlarında hep 1 oyuncu fazla olacak şekilde yerleştiler. Biz kontra atak oynamıyoruz diyebiliriz ama orta sahamızın ofansif organizasyonlarda yerleşimi ve dinamizmi çok zayıf. Orta saha oyuncularından gol ve asist katkısı almamız lazım.

Bedava Zaha’nın alınmasını ben yanlış görmüyorum, görmeyeceğim de. Beklentilerimizin en dibinde kalmasına rağmen 7 gol 3 asisti var az bir sayı değil ama akıcılığa katkısı yok evet.

Kerem’in sol kanat mevzusuna gelince, orada geçen sene verdiğimiz özgürlüğü bu sene versek muhtemelen toplara vuran Icardi olmayacaktı, 10 kere deniyordu 1 kere tutuyordu, bu ne kadar devam edecekti? Defansif zaafiyet tarafına girmiyorum. Hele Angelino ile bence baştan sona uyumsuz bir hat. Zaha’daki sorun da dikine gidemiyor oluşu, bunda da bence temel sorun 433 oynayıp kanatlara özgürlük veremiyor oluşumuz mesela bunu yapsak solda Kerem devam etse o da olurdu.

Yazın alınmayan tek adam Rashica ki Ziyech hamlesini doğru bulmadığımı o gün söyledim ama şu an çok mu şeyi değiştirirdi bilmiyorum ya da Mertens yerine birini alsak bulabilir miydik o da muamma.

Orta saha konusu da aynı Kaan’dan daha iyi oynayan biri mi gelecekti ha Kaanla en azından 90 dk aktif katkı veren bir rotasyon daha iyi olurdu orası kesin.

Buradaki temel nokta Icardi ve Davinson, ikisine en büyük yatırımları yaptık ama uzun süredir ikisinden de katkı alamıyoruz. Davinson yerine iyi bir orta saha belki bizi daha öteye götürebilirdi ama diğer seçenekler çok mu değiştirirdi emin değilim. Sol bek değiştirebilirdi ama oraya da seviye olarak iyi birini alsak da takıma uymuyordu muhtemelen plan değişikliği var orada bilmediğimiz.

zahanın bireysel olarak ele alındığında alınmasına ben de itiraz edemiyorum

ama aynı anda 1-2 denklemi bozduğunu düşünüyorum

öyle bir durum ki yerliden dolayı kereme muhtacız ama zaha ile çakıştığı için onu göbeğe çekiyoruz bu kez de takımın toplu oyunu çok sekteye uğruyor

başka oyuncuları alsak onlar da tutardı tutmazdı tabiki bilemeyiz

mesela yazın en mantıklı transferi angelinoydu yönetim açısından ama tutmadı alanlara tek laf edemem sadece hocaya şunu sorabilirim madem oyunumuz boey gibi bek gerektiriyordu neden angelino istedin

ama zaha yerine 10 numara alıp tutmasaydı o zaman derdik ki tutmadı

biraz planlama sıkıntılı hale geldi

ha iki oyuncu var ki orada da taraftara lad ederim

berkan ve yunus kalsaydı biz belki ndombele/kerem ve tete işine girmeyebilirdik

Sordukları kişi Fenerli yöneticilerdir kesin. Btw dedim o kadar bunlara vermeyin diye sene başında, 250 bine oynatıyorlar gül gibi adamı

Kerem haric kosu atan yon degistiren ceza sahasini karistiran bir tane adamimiz yok Keremde bitiremiyor sivas macinda kac tane bos kosu atti hic birinde topu adama atamadik
Zaha ayagina ister
Mertens ayagina ister
Tete Ayagine ister
Ziyech ayagina ister
Icardi santrafor adam genelde ayagina ister ceza sahasinda yaptigi bos kosular cok degerli ama savunma arkasina gitmez

Geriye kerem kaliyor bu kadar cok pozisyonun hep kereme denk gelmesi tesaduf degil hareketli oyuncu onyekuruda varken oda tonla pozisyona girip atamiyordu bir kac ceza sahasina kosu atan orayi karistiran adama ihtiyacimiz var hep ayni tip adamlarla kapanan savunmaya is cikmiyor

geçen sene de ıkınarak kazandığımız epey maç oldu.
transferler kelek çıktı ama okan'ın futbol tarzı da bazı sıkıntılar içeriyor.
Sıkıntı var yok diyen polyannadır. Hocanın maç başı(ilk 30 dk) planları genelde iyi ama sonrasında skor alamadıkça resmen ne ysptığını bilmeyen bir takıma dönüşüyoruz. Zaten iç sahada iy0 rekorları kırıyoruz, iç sahada bile erkenden skor alamayan büyğk takım mı olur

Eskiden 3'e 1 ken şimdi 10'a 1'e geldi geçen seneki ile bu sene arasında bitiriciliği konusunda dağlar taşlar kadar fark var. Kadıköy'de bile gayet şık gol attı bu sene nereye vursa dağlara taşlara gidiyor.
Bu bence mental bir sorun atmadıkça mental olarak geriye gitti düştü. Zaten sakin biri değil telaşlı bir futbolcu mental olarak düşünce daha da telaş yapmaya başladı. Neticede bitiricilik sakinlikte bitiyor.

Yapılan transferleri, iyisiyle ve kötüsüyle tamamen Erden Bey' e maletmek baştan düşülen bir yanılgı. Herhalde Okan Hocanın fikrini almıştır. Kadro planlamasını eleştirirken en az Erden Bey kadar Okan Hocaya yazıyorum şahsen...
Zaten bu iş komple Başkan - Erden Timur - Okan hoca kısacası hepsi bu işte var komple tüm yükü Erden Timur'a yüklememek lazım yüklenirse yanlış olur herkesin hataları olacaktır.

O yüzden bu sene başarısız olsak şampiyon olamasak bile düzeni bozmama taraftarıyım bazen merdivenden yukarı hedefe doğru çıkarken engellerle karşılaşıp 1 adım ileri 2 adım geri atılabilir.

O geri adımlar hep tecrübe kazandıracak yapılmaması gerekenleri öğretecek zamanla doğruları bulduğumuzda kazanabileceğimiz başarılar bugünden çok daha fazlası olacaktır.

Ne olursa olsun başarısızda olunsa istifa denilmemeli aksine sahiplenilmeli en baştan beri bunu düşünüyorum ne Erden Timur ne de Okan hocadan daha iyisini bulabileceğimizi hiç sanmıyorum.

dubois'i geri almaya çalışıyorsak transfer işleri sıkıntılı mıdır

yoksa dubois haberler yalan mı

zahanın bireysel olarak ele alındığında alınmasına ben de itiraz edemiyorum

ama aynı anda 1-2 denklemi bozduğunu düşünüyorum

öyle bir durum ki yerliden dolayı kereme muhtacız ama zaha ile çakıştığı için onu göbeğe çekiyoruz bu kez de takımın toplu oyunu çok sekteye uğruyor

başka oyuncuları alsak onlar da tutardı tutmazdı tabiki bilemeyiz

mesela yazın en mantıklı transferi angelinoydu yönetim açısından ama tutmadı alanlara tek laf edemem sadece hocaya şunu sorabilirim madem oyunumuz boey gibi bek gerektiriyordu neden angelino istedin

ama zaha yerine 10 numara alıp tutmasaydı o zaman derdik ki tutmadı

biraz planlama sıkıntılı hale geldi

ha iki oyuncu var ki orada da taraftara lad ederim

berkan ve yunus kalsaydı biz belki ndombele/kerem ve tete işine girmeyebilirdik
Bu arada ben Zaha’nın çalım niyetiyle alındığını düşünmüyorum demin onu söylemedim. ŞLde katkısı olur diye alındı ama hem Zaha hem Ziyech ayağına bekleyen adamlar olunca orada sorun yaşadık.

10 numara konusu da 10 numara demeyeyim ama hücumcu orta saha özelinde istediğimiz profilde birisi bulunamadı kanaatindeyim, çünkü maliyetli ve zor bir mevki.

Kadro kalitesi bireysel anlamda iyi ama takımdaşlık konusunda sorunlar var hatta en kötüsü sürekli oynama konusu en büyük sorun, böyle olunca her şey etkileniyor.

3 maç üst üste ideal 11le çıkabilsek belki farklı şeyler konuşabiliriz.

Muslera, Kerem, İcardi, Boey, Torreira, Akerim 1500 dakikaya yakın ve üstü süre almış. Nelsson, Mertens 1000 dakika.. zaha 800, tete 700, angelinho 600, ziyeş 550, oliveira 450, ndombele 320, bakambu 185 dakika, eyüp 3 dakika.. sezon başı transferleri çok da şey etmemek lazım..

Okan hoca mı demiş orta sahaya birini almayın, son gün Ndombele'ye kalın diye. Asıl şimarıklık para ve mesaiyi Zaha'ya harcamak.

yanına eyüp aydın alındı

hiç denedinmi?!

skoru almışsın sok bi görelim
olmuyorsa bizde onay verirdik

yok olmaaaz

mesela sanchez orjinal 6 no

bi denedinmi???

yoook olmaaaaz

yahu herşeyi geçtim ocak ayına geldik

70de geberen tek takım biziz sanki bi biz transferleri geç bitirdik!!!!

icardiyi her maç 90 dakika oynattı antremana çıkmayan adamı

ben aynı takımda olsam zoruma gider

onun umrunda olmadı başka topçuların ne düşündüğü

şuraya daha bin tane hata sayarım

Uzun zamandır yoktum.
Birileri demiş öldü.
Söyleyin onlara kral geri döndü!

Ekli dosyayı görüntüle 230546
Lan

hqdefault-1.webp

Eyüp konusuna kesinlikle katılmıyorum bizim taraftar profilinde rahatlıkla sahaya atılamıyor Kazımcan'a Başakşehir kupa maçında bile taraftarlar tribünde garip tepkiler veriyordu sonrasında Adekugbe'ye kaldık tekrardan Kazımcan formayı almasa şampiyon olamazdık.

Geçenlerde Barış sol ayağıyla orta açamadı diye stadda çıkan homurtu bile çok şeyi özetliyor taraftar kültürü değişmedikçe hiçbir zaman genç isimleri çat diye koyamayız hoca istese bile koymaz. Sivas deplasmanı koyduk maç 0-1 ve 2-1 yenildik taraftar geçen hafta 1 asist yaptı diye sahaya atıyorsunuz diyip yerdne yere gömerdi o yüzden güne göre konuşmamak lazım.

Berkan, Yunus ve Kerem'e yapılanları saymıyorum bile taraftarın gücü güçsüz oyunculara yetiyor yiyorsa güçlü oyunculara yetsin.

parayı veren adam erden timur,cenk ergüne ne yetkisi verilecek allah aşkına maaşlı çalışan personel ,fazla abartmayın şu adamı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt