Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanat istemiyorlar Trezeguet, Visca, Fountas, Pepe var + Orsic dönecek.Trabzon kiralık Tete ister mi acaba onu da işleyebilir diyeyim. Baskısız öyle bir ortama ihtiyacı var o herifin.
Yusuf+halil+ tete kiralık =bakasetas +yer sofrası.
Yazın belki han Noah alırız niye bir yere imza atması ki diye takip ettim. İşleyebileceğimiz bir orta sahaydı.Boey örneği varken Fransa marketini daha fazla kullanmalıydık Trabzon gitti Mendy'i buldu bizim lige en uygun Fransa ligi oluyor.
Meşhur 'önde baskı' olayının aklıma yatmadığını hep söyleyegeldim. Bunu esas plan olarak kullanmak, rakipten çok bizim takımın yorgun düşmesinden başka bir sonuç doğurmuyor; eldeki kilit oyuncular buna uygun yapıda değiller çünkü...Baskıyı 4. bölge yerine 3. bölgede başlatıp daha kompakt bir oyun anlayışına dönülse, takım çok daha dengeli hale gelecek, bazı oyuncuların verimi de bariz artacaktır diye düşünüyorum...4-2-3-1 dizilişiyle önde baskı bazlı oyun gökten inmedi haşa...sakatlar eksıkler olsa bile eldeki malzemeden hoca daha iyisini yapamazmıydı sizce?
kastım sadece puan degil,oyun olarak,gol olarak
bizim limit ocak ayında açılacak deniyordu olmadı mı o iş
Uludağda tatildezeytin nerde
Bizim maçta olacağı belli değil yarın sarı görürse cezalı duruma düşüyor düşerse az çok direk transfer KAP açıklaması kadar olur.bakasetas gitmeye o kadar sıcak değilmiş sene sonu bedava giderim imza parası alırım kafasındaymış
bjk işi de zaten ciddi değilmiş
bizim maçta 11'de
Eksikleri kapatmazsak son haftaya kadar gidebileceğimizi sanmıyorum daha Avrupa ligi maçları var biz Prag ile play off oynuyoruz fener direk 2 maç eksik oynayacak her türlü daha fazla yıpranacağız.Forumda gereksiz fazla eleştiriliyor takım. Geçen seneye göre şu an puan olarak daha iyiyiz hatta. Neden çok kötü gibi bir hava var. Fbnin ekstra olması bize bunu hissetirdi sanırım. Geçen yıl tabi bu dönemde bir seri yapmışız. Fbyi 3-0 yenmişiz, şu an bu hava yok ama kaybedilmiş birşeyde yok. Eğer fb şampiyon olursa bu bizden ziyade onların aşırı iyi gitmesinden olur ki yapacak birşey yok. 2.yarı iki takımında daha çok puan kaybedeceğini düşünüyorum. Yalnız fb eksik taraflarını 2 transferle kapattı, defansif problemleri vardı. Bizimde bir iki eksiği kapattığımız takdirde lig yarışı son haftalara kadar gider. Öldük bittik bi durum yok.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi