Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakesatas gelecekse 1 sarı kart daha yiyip bu haftayı bay geçerek gelseydi.

Illa takas olacaksa Halil + Yusuf + bir miktar para = Bakasetas + Abdulkadir + Ugurcan icin öncelik

yer sofrası ile dervişoğlu takası diyorlar.

bu şekilde mr. yer sofrasına ok'um.

geçen sene 13 maçlık serinin başı olan müsabakadan itibaren 16-1-2
bu sene şu ana dek 15-3-1, extradan 12 tane avrupa maçı oynamış halimiznen hem de.
Biz normal puandayız ancak Fenerbahçe anormal bir puanda tutuldu. Toplayacakları maksimum puan 38-40 falan olurdu normal bir ülkede.

Zaniolo 20
Yunus 9
Simdi bu adamlardan 29 milyon kazanirsak Bakasetas'i aldigimiz icin yazin daha iyisi icin hamle yapamayacagiz. Cok ikilemdeyim bir de bize gelen ( veya Istanbul'a gelen) calismayi birakinca o bekledigimiz şutlar gelmeyebilir

İstatistiklere bakınca net bir şekilde Galatasaray'ın savunma anlamında iyi durumda olduğu anlaşılıyor;

Sezon başından beri Galatasaray'ın aksayan bölgesi gol atmak. Ön eleme maçlarından beri sakatlığı olmayan M. İcardi geçen sene yaptığı gibi takımı hücum anlamında taşıyordu.

Peki sonra noldu?

İcardi sakatlandı, formu düştü. Aksayan bölge kanayan yaraya döndü.

Takım orta sahayı geçtikten sonra ceza sahasına mükemmel bir organizasyonla giriş yapıp kaleciyle karşı karşıya kalıp gol atalı ne kadar zaman oldu? Bayadır hatırlamıyorum açıkçası.

Bu takımın formsuz da olsa Zaha, Kerem, Tete gibi pırpır oyuncuları var, İcardi gibi sakatlığı atlattıktan sonra bitiricilikte Avrupa'nın en iyi 20 santraforundan biri var. Haliyle bu takımın solbekten bile daha aciliyeti ayağı iyi pas yapabilen, oyun vizyonu yüksek, iyi arapaslar atabilen, hem kanatları hem santraforu pozisyona sokabilen 8 ve 10 numaradır.

Ne Torreira, Ne Kerem Demirbay ne Kaan hiçbiri bu oyun görüşüne ve bu oyun karakterine sahip değiller.

Bi Mertens var, adam dayandı 40 yaşına, dakika 60'da oyundan çıksa da pili aslında ilk yarının sonuna doğru bitiyor zaten.

Biz normal puandayız ancak Fenerbahçe anormal bir puanda tutuldu. Toplayacakları maksimum puan 38-40 falan olurdu normal bir ülkede.
Olur mu renktaş ya 19 maçta 9832893 puan almaları gerekiyordu önlerini kestiler, bütün dünya bunlara karşı, acayip mağdurlar 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile :red:

Yusufu ligden birine iteleyeceksek devre arası tek şansımız

Sene sonu giderse yabancı sayılacak çünkü o zaman kimse almaz

geçen sene 19.hafta

gs 45p +24 av
fb 41p +24 av

bu sene 19. hafta

fb 50p +40 av
gs 48p +26 av

Bakasetas ligimiz için kalbur üstü bir topçu tamam ama bir zahmet o seviyede genç bir topçu bulsun scout ekibi. Iniesta bul denmiyor yahu.
Ayrıca mevcut oyun stilimizde tempo olarak artı sağlayabilir mi şüpheli.

Bakasetas mı kaldı yav, ikinci olmak için mi yapıyoruz transferi ne bu gündemde ki isimler

Şu yoklukta ve ara dönemde ben Bakesetas'a fitim. Rıdvan Yılmaz ve Bakasetas alınıp, Boey'de satılmazsa bence çok faydalı bir dönem olur.

Yusuf Sarı'yı bedelsiz isterdim fakat bunun yerine ben hala Tete de ısrar edilip 5 maç üstüste oynamasından yanayım. Yusuf'un maksimumunu biliyoruz ama Tete kendini bulursa çok daha üst düzey bir futbolcu potansiyeli taşıyor.

Bakesetas ara dönemde alınabilecek en faydalı oyuncu durumunda. O pozisyonda ortalama üzeri oynayabilen bir oyuncu yokluğundan dolayı bitiricilik eksikliğimiz var. Hele birde takasla Oliviera gibi bir elde kalmışla değişilirse süper olur.

Bakesetas'ın istenmemesini anlıyorum fakat ara dönemde kimi getireceksiniz, hele bir söyleyin satılık 8 -10 kim var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt