Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim bu memesi kopan ne olacak yav ne yapıyor nasıl dönecek döndüğünde oynayabilecek mi. Çok acayip bir döngüye girdik anasını satayım

geçen sene 13 maçlık serinin başı olan müsabakadan itibaren 16-1-2
bu sene şu ana dek 15-3-1, extradan 12 tane avrupa maçı oynamış halimiznen hem de.
Son 50 yılın(farazi) en kolay ligi dürüst olmak gerekirse. Ölü Jk bile 4. Kalburüstü tek Anadolu takımı ADS mali krizde falan. Fark çok açık

Gomis i de mi çağırsak
Zaten göndermek hataydı.Adam hoca oynatmıyor diye kavga ediyordu yaa.Bence inanılmaz güzel kişilik koyma dersiydi.38 yaşında ve oynamak için can atan oyuncu.Ruhu bile yeter şuan.İnan bana.
Ahh Ah takımda Melo Gomis olsa bambaşka bir ruh dolaşır ortalıkta.Takımda inan bana öncelikle ruh yok ruh. Buarada oynayacağıda 10-15 dak. Icardi döndükten sonra.bence bizim ligte 50 yaşında bile oynar Gomis&Melo. Halillerin &ndombelelerin&olivieraların&kerem demirbayların olduğu ortamda.

Bu adam bizde aşırı baskı hissettiği için şu anda oynayamıyor yav. Ayrıyetten dürüst olmak gerekirse adam akıllı da şans verilmedi. 1 maç oynat 2 maç yedek gibi bir oyun oynatırsan adamdan ne kadar verim alabilirsin?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ts deplasmanına 7 gün kaldı. öyle ya da böyle ömür ve bakasetas da olmayacak sanki o maçta.

mevcut duruma göre ts'ın bizim maçtaki kadro:

ts.webp

yonetim akıllı olsun hocayı yalnız bırakmasın

zamanında FT yeldeğirmenine karsı don kilot misali yedi düvelle carpisti

sn.Buruk u da bu sekil bi duruma düsürmeden,kücük hesaplari bi kenara birakmak suretiyle GS miz icin birlik ve dirlik olunmali

ifb serefsizleri sevinmemeli netcede

Bu adam bizde aşırı baskı hissettiği için şu anda oynayamıyor yav. Ayrıyetten dürüst olmak gerekirse adam akıllı da şans verilmedi. 1 maç oynat 2 maç yedek gibi bir oyun oynatırsan adamdan ne kadar verim alabilirsin?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1 gol atsa onun ozguveniyle devamını getirecek gibi geliyor bana ama atamadı o golü.

Bakasetas öncelik değil diyen çıkmadı mı daha?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt