Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Turap alt yapıdaki en olgun oyunculardan biri, kışın Sivas deplasmanında, eksik takımda kötü oynadı diye kötülenecek ya da silinecek birisi değil.

Maçı tam izleyemediğinden iyi kötü oynadı da diyemiyorum ama, zemin leş, hava leş, takım bilinçsiz hücum ediyor falan alıp 50 m koşsun mu topla yani.

Galatasaray, girdiği pozisyonları gole çevirme yüzdesi olarak ligin 16.'si.

-OPTA.

Bu durumu çözecek transfer yapmalıyız , tabi transferle çözülecek bir durum mu orasi tartışılır

Screenshot_2024-01-15-01-51-05-124.jpeg

Ali Turap alt yapıdaki en olgun oyunculardan biri, kışın Sivas deplasmanında, eksik takımda kötü oynadı diye kötülenecek ya da silinecek birisi değil.

Maçı tam izleyemediğinden iyi kötü oynadı da diyemiyorum ama, zemin leş, hava leş, takım bilinçsiz hücum ediyor falan alıp 50 m koşsun mu topla yani.
Uğur çiftçi her sprintte geçti bizimkini bi ara eşit mesafedelerken topa hareketlendiler turap geride kaldı yetişemedi falan hemen silinmesinin esas sebebi bu

Bide çocuğun direncini bizimkiler müthiş kırdı bence. Pas atmadılar ısrara, bi 6-7 kere tamamen boşken geriye döndüler yana verdiler. Çocuğun kendinden ziyade takım olarak destek çıkamadık ona da bişey diyemiyorsun maç idmanı yapmamışlar.

Bugün bizim taraftarın ölüp bittiği Semih daha 1 ay önce topu ayağına doluyor kale yerine taç çizgisine şut atıyordu ilk 2 maç.

Biz altyapıdan direkt cafu falan çıksın diye bekliyoruz da o iş öyle olsa keşke.

Lig:

Nelsson 0 gol 0 asist
Kazimcan 0 gol 0 asist
Ndombele 0 gol 0 asist
Baris 0 gol 0 asist
Halil 0 gol 0 asist
Kaan 0 gol 1 asist
Torreira 0 gol 1 asist
Angelino 0 gol 1 asist
Tete 0 gol 1 asist
Sanchez 1 gol 0 asist
Oliveira 1 gol 0 asist
Boey 1 gol 0 asist
Bakambu 1 gol 1 asist
Demirbay 1 gol 2 asist
Ziyech 2 gol 1 asist
Mertens 2 gol 4 asist
Abdülkerim 3 gol 0 asist
Aktürkoglu 5 gol 6 asist
Zaha 6 gol 2 asist
Icardi 12 gol 5 asist

Burhannnnn kolpa ver burhan

Bide çocuğun direncini bizimkiler müthiş kırdı bence. Pas atmadılar ısrara, bi 6-7 kere tamamen boşken geriye döndüler yana verdiler. Çocuğun kendinden ziyade takım olarak destek çıkamadık ona da bişey diyemiyorsun maç idmanı yapmamışlar.

Bugün bizim taraftarın ölüp bittiği Semih daha 1 ay önce topu ayağına doluyor kale yerine taç çizgisine şut atıyordu ilk 2 maç.

Biz altyapıdan direkt cafu falan çıksın diye bekliyoruz da o iş öyle olsa keşke.

Boş ya da müsait pozisyonlarda top atıldı ama kaybetmemek için geriye yana verdi
aksiyona girmedi

Tamamen özgüvenle alakalı bu durum,normalde bu çocuğun alameti farikası topla katetmesi,topu alıp içe doğru kıvrılıp süzülüyodu ama özgüven olmayınca hepsi boş

Burhancan Terzi: "Icardi'nin Trabzon maçında kadrodaya katılmasını bekliyorum. Kulübün resmi hesabından yayınlanan haberde travmadan itibaren 20 gün diyordu şu an 23'ncü güne girmiş bulunmaktayız. Açıkçası daha erken gelmesi gerekiyordu."

Burhancan Terzi: "Bakasetas konusunda şunu baştan söyliyeyim dün gece transfer sürecini konuştum hatta Galatasaray'ın satmadan alma sorunu var mı diye sordum hiçbir sıkıntı yok dediler şu an ciddi anlamda sıcak para sorunu varmış o yüzden planlamada önce satmayı planlanıyor."

Burhancan Terzi: "Galatasaray'ın ana planı şu an Nelsson 15 m euro'ya satılmak istiyor o para gelirse transferler yapılacak. Avrupada stoper arayan tüm kulüplere satılmak istendiğine dair haber yollandı."

Burhancan Terzi: "Galatasaray'ın gündeminde Bakasetas var takasla çözülmek isteniyor."

Burhancan Terzi: "Erden Timur'un basın toplantısındaki yüz ifadesi çok mutlu olmadığını söyleyebilirim."

Burhancan Terzi: "Ara transfer döneminde Angelino'dan daha iyi bir sol bek bulunabileceğini sanmıyorum muhtemelen bulunamazsa kal denilecek."

Burhancan Terzi: "Sol bek transferi konusunda ana planı Rıdvan Yılmaz için kiralık + satın alma opsiyonu için Rangers'la pazarlık yapılıyor."

Burhancan Terzi: "Trabzonspor Bakasetas konusunda Dubois'i sene sonu verin + Yusuf Demir veya Halil'den birini şimdi gönderin diyebilir."

Burhancan Terzi: "Jorginho transferi Boey transferine bağlı olabilir Arsenal'de Boey'i istiyordu ama şu an için kasada para yok o yüzden Jorginho transferi zor diyorum."

Son düzenleme:
Fb maçlarına baktığımda adamlar sürekli bi pozisyon ve atraksiyon halinde,rakip pozisyona bile giremiyo,geride eksik yakalanmıyolar,hep kazanıyolar ve genelde de farklı kazanıyolar

Ben dahil hepimizin bizim takımın durumuyla ilgili tespiti ilerdeki oyuncularımızın statik olması,yani kapalı savunmayı açamamamızı,sete oturamamamızı zaha ziyech icardinin yavaşlığına bağlıyoruz

Fbde tadic olduğu yerde duruyo,dzeko kaplumbağa hızında oynuyo diğer taraftada yine atletik diyemeyeceğimiz irfan ya da cengiz var,arkalarında ise yine atlet olmayan simanski var iyi şutör o kadar öyle hızlı mızlı biri değil,yani adamların ileri 4lüsünün bizden daha atlet/dinamik/hızlı olmadığı %100

Ben sorunu hem okanın oynattığı oyuna hem de kadronun ileri hattındaki yavaşlığa bağlıyodum ama iyice emin oldum ki sorun %100 oyunumuzda,kadroda değil

Fb maçlarına baktığımda adamlar sürekli bi pozisyon ve atraksiyon halinde,rakip pozisyona bile giremiyo,geride eksik yakalanmıyolar,hep kazanıyolar ve genelde de farklı kazanıyolar

Ben dahil hepimizin bizim takımın durumuyla ilgili tespiti ilerdeki oyuncularımızın statik olması,yani kapalı savunmayı açamamamızı,sete oturamamamızı zaha ziyech icardinin yavaşlığına bağlıyoruz

Fbde tadic olduğu yerde duruyo,dzeko kaplumbağa hızında oynuyo diğer taraftada yine atletik diyemeyeceğimiz irfan ya da cengiz var,arkalarında ise yine atlet olmayan simanski var iyi şutör o kadar öyle hızlı mızlı biri değil,yani adamların ileri 4lüsünün bizden daha atlet/dinamik/hızlı olmadığı %100

Ben sorunu hem okanın oynattığı oyuna hem de kadronun ileri hattındaki yavaşlığa bağlıyodum ama iyice emin oldum ki sorun %100 oyunumuzda,kadroda değil
Gol sayimiz Kasimpasa, Adana, Besiktas ve Trabzon'la neredeyse esit. Gol atma konusunda ligin en beceriksiz takimi oldugumuz kesin buldugumuz pozisyonlari gole cevirme oranlarina bakinca anlasiliyor.

Burhancan'ın dediklerinden anladığım kadarıyla kulüpte ffp ya da limit konusunda herhangi sorun olmamasına karşı tek sorun hiç sıcak para olmamasıymış o yüzden adam alamıyoruz önceliğimiz Nelsson'u satmak olmuyorsa Boey'i satmak o sıcak para geldiği zaman anca transfer yapabilir duruma geliyoruz şu an için kimseyi satmazsak muhtemelen en fazla Dubois döner başka hamle olmaz gibi gözüküyor.

Bizimkiler gibi alel acele telaş yapmıyor orada önde top tutuyorlar pasları sakince veriyorlar biz ise dogru duzgun sete oturamiyoruz 1.5 yıldır sorun kadroda diyelim set için e ziyech zaha falan yoktu geçen senede oturuyorduk da bu yılmı yok biz geçen yılda yapamıyorduk ki set işini

Burhancan Terzi: "Okan hoca ve Muslera'nın sene sonu sözleşmeleri bitiyor sözleşme konusu konuşulduğu zaman seçim var diyip şimdi sözleşme yapmayalım sonrasında bakarız diyorsunuz ama 2025'e kadar tüm locaları satıyorsunuz bu nasıl çelişki ?."

Burhancan'ın dediklerinden anladığım kadarıyla satmadan adam alamıyoruz kulüpte para yok satana kadar en fazla Dubois filan döner başka hamle olmaz.
Ucuza gönderip paralari rezil rüsva edecegimize pragmatik cözümler getirsinler ozaman. Suyun karsi tarafi bu sene her alanda önümüzde gitti (transfer, hakemler).

Angelino, Oliveira ve Ndombele ile yollar ayrilsin, 3 tane adam bulsunlar. Dubois ve Bakasetas gelse yine hic yoktan iyidir noktasina getirdiler bizi.

Sahada oynadigimiz skor üretmekte zorlanan takimdan daha agir hareket ediliyor.

Gol sayimiz Kasimpasa, Adana, Besiktas ve Trabzon'la neredeyse esit. Gol atma konusunda ligin en beceriksiz takimi oldugumuz kesin buldugumuz pozisyonlari gole cevirme oranlarina bakinca anlasiliyor.
Geçen sene de bitiricilik sıkıntısı yaşadık,bunu kerem mertens ve rashicanın kötü bitirici olmasına bağladık

Bu sene okan galiba ben rashica yerine ziyechi kerem yerine zahayı koyarım onlar bitirir diye düşündü ama onlar da bitiremedi

Bizimkiler gibi alel acele telaş yapmıyor orada önde top tutuyorlar pasları sakince veriyorlar biz ise dogru duzgun sete oturamiyoruz 1.5 yıldır sorun kadroda diyelim set için e ziyech zaha falan yoktu geçen senede oturuyorduk da bu yılmı yok biz geçen yılda yapamıyorduk ki set işini
Çözüm ne sence

Kale tamam

Sag beki yedekte Kaan ve Baris'la bir sekilde götürecegiz . Bunlardan daha iyi orta yapan bir yerli bulamayiz.

Stoperde Nelsson, Abdül, Sanchez ve zorlanirsak Kaan var. Yeterli. Pek gol yemiyoruz zaten.

Sol beke Dubois veya baska biri alinirsa yedekte Baris ve Kaan'la yine bir sekilde götürürüz. Kazim'i geciyorum.

Orta sahada Torreira'nin yedegi olarak Berkan var. Demir ve Eyüp'ü kullanabiliriz ama normalde adam lazim skorer biri olacak sekilde. Oliveira ve Ndombele'yi sildim.

Kanat olarak Kerem, Zaha, Tete, Ziyech ve Baris var. Buraya adam almazlar. Millet dönünce burada yine kalabalik rotasyon oluyor.

Forvet arkasinda Kerem ve Ziyech'le falan olmuyor, 4-4-2'ye dönmeyecegiz. Buraya bi tane skorer adam lazim. Mertens bittigi zaman hic bir sey olmuyor, baglanti oyuncusu eksik.

Icardi'nin yedegi Bakambu afrika kupasina gitti, Halil'i gec. Baran oynarsa is yapar belki. Icardi ne zaman dönecek o da belli degil. Baris'i forvete koysak kapali savunmada pek is yapmaz ama Halil'den yine iyidir Baran'a forma vermeyecekse

Laga luga yapmadan eksik bölgeler;
Sol bek
8 numara
10 numara
Forvet

Gecen sene devre arasi sol bek patlak diye Adekugbe'yi yerli olarak getirdik özel kuraldan dolayi, Kaan Ayhan stoper yedegi olarak alinmisti ve sessiz sedasiz firsat transferi Zaniolo oldu. Bu sene eksik bölge net daha fazla (hedef ve derinlik acisindan cok maca ciktigimiz icin patladik) ve transferler tutmadi.

4 transferden hangilerini yapacaklar bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt