Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.084
- 101.304
- 5.238
İlerisi statik oluyor. Tutmama ihtimali yüksekBakasetas tam bizde efsane olacak topçu tutmama ihtimali görmüyorum güzel iş olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlerisi statik oluyor. Tutmama ihtimali yüksekBakasetas tam bizde efsane olacak topçu tutmama ihtimali görmüyorum güzel iş olur
Tutar hocam bak şöyle diyim bu takımın ön hattında ayağına topu alınca tabanca gibi şut çıkaran oyuncu yok Kerem alıyor iki eveleyip gevelemeden vurmuyor icardi formsuz Zaha çalım manyağı adam bitsne böyle adam lazım şut atan adam olursa kapanan takımlar kapanmaz adamlar biliyor Galatasaray şut çekmiyor yatayım alırsam çıkarım diyorİlerisi statik oluyor. Tutmama ihtimali yüksek
O işler öyle olmuyor işte renktaş Zaha Ziyech var da ne oldu mesela isim isim bakmamak lazım ömürğ istemem ama bakasetas profilinde oyuncu eksiğimiz var netBakasetaslı ömür lü anadolu takımı ts bile kıytırık ligde şamaroğlanına döndü,döndüğü için de bunların yerine adam almaya çalışıyo sizde bu 2 çöpü dileniyosunuz
Keşke ölseydim şu postları görmeseydim
Bakasetas da formsuz bu aradaTutar hocam bak şöyle diyim bu takımın ön hattında ayağına topu alınca tabanca gibi şut çıkaran oyuncu yok Kerem alıyor iki eveleyip gevelemeden vurmuyor icardi formsuz Zaha çalım manyağı adam bitsne böyle adam lazım şut atan adam olursa kapanan takımlar kapanmaz adamlar biliyor Galatasaray şut çekmiyor yatayım alırsam çıkarım diyor
Set oyunu filan hikaye.En önemli unsur kanatların bal yapan arı olabilmesi. o olmayınca seyir zevki düşük, hiçbir tat ollmayan ortaya karışık bir düzen çıkıyor. İşte bizde tam bu noktadayız.ne kanatlar iş yapıyor ne ortadan delebiliyoruz. Bunu çözmediğimiz/çözemediğimiz sürece işimiz çok zor.Herkes set oyunu konusunda eleştiri yapıyor fakat bizim hocanın set oynatmak gibi düşüncesi yok ki zaten o yüzden çok yoruluyoruz
Ben beğendim çocuğu bir pozisyonda baya aldı içeriye yöneldi ara pas çıkardı kumaşı gayet güzle 18 yaşında çocuktan mariano vibeı alamazdın kaldıki bizim ülkede futbolcunun gelişim ve parlama çağı 24/25 yaş civarları bence gelecekte Galatasarayds olur mu bilmiyorum ama en kötü süper lig de bir takımda oynar ama net üzerine koyup gelişirse oynarAli Turap alt yapıdaki en olgun oyunculardan biri, kışın Sivas deplasmanında, eksik takımda kötü oynadı diye kötülenecek ya da silinecek birisi değil.
Maçı tam izleyemediğinden iyi kötü oynadı da diyemiyorum ama, zemin leş, hava leş, takım bilinçsiz hücum ediyor falan alıp 50 m koşsun mu topla yani.
Erden konusunda sıkmış Burhan kalayı yiyince boş konuşmuş erden başgan gayet pozitif ve mutluydu böyle gazetecimsileri akreditasyonunu yırtıcaksın bunlar gibiler yüzünden camia karışıyorBurhancan Terzi: "Icardi'nin Trabzon maçında kadrodaya katılmasını bekliyorum. Kulübün resmi hesabından yayınlanan haberde travmadan itibaren 20 gün diyordu şu an 23'ncü güne girmiş bulunmaktayız. Açıkçası daha erken gelmesi gerekiyordu."
Burhancan Terzi: "Bakasetas konusunda şunu baştan söyliyeyim dün gece transfer sürecini konuştum hatta Galatasaray'ın satmadan alma sorunu var mı diye sordum hiçbir sıkıntı yok dediler şu an ciddi anlamda sıcak para sorunu varmış o yüzden planlamada önce satmayı planlanıyor."
Burhancan Terzi: "Galatasaray'ın ana planı şu an Nelsson 15 m euro'ya satılmak istiyor o para gelirse transferler yapılacak. Avrupada stoper arayan tüm kulüplere satılmak istendiğine dair haber yollandı."
Burhancan Terzi: "Galatasaray'ın gündeminde Bakasetas var takasla çözülmek isteniyor."
Burhancan Terzi: "Erden Timur'un basın toplantısındaki yüz ifadesi çok mutlu olmadığını söyleyebilirim."
Burhancan Terzi: "Ara transfer döneminde Angelino'dan daha iyi bir sol bek bulunabileceğini sanmıyorum muhtemelen bulunamazsa kal denilecek."
Burhancan Terzi: "Sol bek transferi konusunda ana planı Rıdvan Yılmaz için kiralık + satın alma opsiyonu için Rangers'la pazarlık yapılıyor."
Burhancan Terzi: "Trabzonspor Bakasetas konusunda Dubois'i sene sonu verin + Yusuf Demir veya Halil'den birini şimdi gönderin diyebilir."
Burhancan Terzi: "Jorginho transferi Boey transferine bağlı olabilir Arsenal'de Boey'i istiyordu ama şu an için kasada para yok o yüzden Jorginho transferi zor diyorum."
Galatasaray, Anastasios Bakasetas'ın menajeri ile görüşüp anlaştı.
Trabzonspor, bu transferde takasa da sıcak bakabilir. (Mesut Yıldırım / Sözcü)eyvah korkuyorum yüksek maaş girecek diye 30luk adamdanGalatasaray, Anastasios Bakasetas'ın menajeri ile görüşüp anlaştı.
Trabzonspor, bu transferde takasa da sıcak bakabilir. (Mesut Yıldırım / Sözcü)