- 4 Ağustos 2009
- 90.093
- 70.978
- 5.188
Hadi ins
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rıdvanı bjkdeyken de hiç beğenmiyordumİdare eder şimdilik solu bence
Oyun stili nasıl?
Valla kusura bakma ama bu zaha yerine baris mbappe olur gözümüzdeTam bize yakışacak hareket olur takımın en formda oyuncusunun yerine Rıdvan yılmaz![]()
Opsiyon diyorlar bari şartlı koydurmasınlarrıdvanı bjkdeyken de hiç beğenmiyordum
6 aylık kiralık gelecekse ok da bonservis vermeye değmez, seneye 3 yerli zorunlu değil
Valla kusura bakma ama bu zaha yerine baris mbappe olur gözümüzde
Seneye 3 yerli zorunlu değil 14 yerli zorunlu. Böyle bir sakatlık olsa boka sararsin yine kaliteli yerlilerin olmazsarıdvanı bjkdeyken de hiç beğenmiyordum
6 aylık kiralık gelecekse ok da bonservis vermeye değmez, seneye 3 yerli zorunlu değil
Zaha her maç kötü ustaBarış Alper kanat oynadığında 1 maç iyi 3 maç kötü yazın bunu bir kenara geçen yıl bu filmi izledik..
Sol beke adam şart. Barış joker oyuncu. Bugün santrafora geçip hareket getirmese penaltı yaptırmasa golü atamayacaktık.Abicigim adam kendini bulmuş o mevkiide..Önde oynadığında 2 maç begeniliyorsa 4 maç elestiriliyor..Herifin yeteneği kısıtlı ön alan için ama sol bekte önünde top oynamayı unutan Zaha ve top kaybı makinesi kereme rağmen muazzam top oynuyor..Niye macera arıyoruz bırakalım oynasın işte cocuk fenerde bir bok yapamayan hatta bir yere gönderilemeyen ferdi 2 senedir takımının en iyisi oldu beke geçince belki barış da böyle olur ne kaybederiz deneyelim işte.
3 tane var ne yok peki?İleriyi açacak adam alın
Zbam diye şutu kaleye indirecek bir adam alın
Eyüp biraz daha tecrübelensin kimse kesemez takımdan.
Neler bozuldu belli değil. Maaş mı, hoca mı, icardi mi, yönetim mi ne belli değil ama birinde bişey varkulüpte bir dağınıklık olduğu kesin