Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu akşam Nelsona neden Avrupa'dan iyi teklif gelmeyeceğini daha net anlamış olduk.. Savunmada iyi hoş ama her topu rakibe atan adamı Avrupalı ne yapsın herifin kafayla uzaklaştırdığı tüm toplar facia
Abdül de aynı, gelen her topu ya sektiriyolar yada orta sahanın ortasına rakibin de tam ayağına atıyorlar. Takımımızın en büyük eksikliği Sanchezdir.

Sol beke adam şart. Barış joker oyuncu. Bugün santrafora geçip hareket getirmese penaltı yaptırmasa golü atamayacaktık.
Sağda oynayan Tete ve forvette oynayan Halil’den de o mevkilerde daha fazla katkı verirdi.
Bir de sol bek tek adamla gitmez. Kazımcan yeterli değil.

Bir yere para harcayacaksak orta saha alalım kanat alalım veya kiralayalim..Adam kendini buldu sol bekte maceraya gerek yok ki

Rıdvan fena değil en azından Kazımcan'dan daha kontrollü ve sakin oynayabiliyor rotasyon için fena olmaz.

Bir yere para harcayacaksak orta saha alalım kanat alalım veya kiralayalim..Adam kendini buldu sol bekte maceraya gerek yok ki
garip olanı Sol kanatta sağ kanattan daha iyi ters ayak olmasına rağmen.

kanatlar konusunda %100 katılıyorum. bize pırpır kanat lazım abicim - ezdiğimiz her sene bu böyleydi (Bruma (eh) - Rodrigues - Onyekuru) benim için kanat tanımı , Abdulkader Keita'dır mesela. çekecek vuracak , dibe inecek edecek.

Zaha takımda en uyumsuz kişi oyun içinde - büyük takım mantalitesi hiç yok adamda. Teklifi varsa çıkılmalı hemen devre arasında.

Tete zaten etkisiz eleman ötesi. Fener'e çalım diye şişirildi.

Geçen yılki oyunu özledim ben ki zaman zaman o oyunu da beğenmiyorduk meğer ne güzel zamanlarmış. Şu an daha fazla puanımız var ama mutlu değilim hayat garip.

Rıdvanı beğenmiyorlar 🤷‍♂️

Erden Timura sallamak için yine yer arıyorlar

Gerçi ismi çıkan kimi beğendiler emin değilim

sanırım bi bakasetası beğendiler

çünki onu kesin hocaları istiyordur
çok bariz birşekilde

Allahım sen sabır ver

Barış iyi oynuyor ben de katılıyorum tabi sol bek sezon için bütçe yoksa sezon sonuna kadar beklenebilir ama şimdi Okan hoca da röportaj veriyor Barış’ı sol bekte oynattığımız için hücumda hamle şansımız azaldı diyor.
Ama tabi sol beke bütçe yoksa tabi bence de 10 numara öncelikli alınsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt