Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atağı genişte başlatıp cezasahasına kimseyi sokamıyoruz. Fbyi gördük dün herkes cezasahasında. Hocanın artık kontratak futbolundan vazgeçmesi lazım
Kontraatak futbolu da oynadığımız pek söylenemez

Kontra yakalıyoruz ama

Orta sahayı geçene kadar mevsim değişiyor

Nasıl bir kontra atak futbolu bu anlamadım ki

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ertan Süzgün: ''Galatasaray, İtalya'dan 10 numara bakıyor. Galatasaray'da transfer döneminde hareketlilik başladı, bu haftayı hareketli geçirecek.''

Yine kimi cakacaklar merak ediyorum, eldekiler yetmedi tabi

Ertan Süzgün: ''Galatasaray, İtalya'dan 10 numara bakıyor. Galatasaray'da transfer döneminde hareketlilik başladı, bu haftayı hareketli geçirecek.''
şunu okudukça Del Piero haricinde başka surat göremiyorum yav.. o dönem en sevdiğim futbolcuydu Batistuta ile beraber

Sadece 8 numara alınsın diyordum ama son 3-4 maç gösterdi ki bu takıma mutlaka 10 no veya kanatta kreatif bir topçu alınmalı hatta 8 numara işinin bile önüne koyulabilir bu transfer

Rıdvanı beğenmiyorlar 🤷‍♂️

Erden Timura sallamak için yine yer arıyorlar

Gerçi ismi çıkan kimi beğendiler emin değilim

sanırım bi bakasetası beğendiler

çünki onu kesin hocaları istiyordur
çok bariz birşekilde

Allahım sen sabır ver
yazın ne desek çıktı

sus bence boş boş ima yapacağına

Bu takıma herşeyden evvel 10 numara alınmalı

Belki de tek transfer 10 numara transferi olmalı

Başka transfere gerek bile yok

Şut tehdidi olan gol yollarına giren bir 10 numara

Yalnız kimi alabiliriz ki devre arası

Pek umutlu değilim

asist yapmayan, golden bir haber olan, sadece yana geri kısa pas oynayan, orta uzun ters pasları kendi atamayıp stoperlere attıran orta saha yerine biraz bu işleri yapan oyuncular alınmalı..

Kontraatak futbolu da oynadığımız pek söylenemez

Kontra yakalıyoruz ama

Orta sahayı geçene kadar mevsim değişiyor

Nasıl bir kontra atak futbolu bu anlamadım ki

Evet amacımız hızlı atakta iş bitirmek ama eldekiler hem koşmaktan hem şut atmaktan aciz

Takımın tempo yapamayacağı belli. Artık daha kontrollü oyuna dönmek lazım

Takım bas bas bağırıyor 10 numara lazım diye. 37 yaşında Mertens ile anca bu kadar.

Orta sahayı 3lemeden press futbolu oynayan adamı paketlemek gerekiyor. Kafasında nasıl oynuyor o oyuncularla o maçı merak ediyorum. Hadi beynin mükemmel gösterdi 80 maç olacak gözlerin de mi bazı şeyleri göremiyor bilader.
Ben dedim bunu çok dedim işler iyi gider o bu götümüzü kurtarırken sorun olmaz da üst üste her şey boka sarar o zaman kimse seni kurtaramaz dedim.
Alternatif oyun, alternatif oyuncu üretmek zorundasın. Gerekiyorsa mevki değiştireceksin oynatacaksın. Götümüz zora gence barıştan sol bek oluşturabiliyorsun dimi.

Herkes Rıdvan G.sarayda diye yazmaya başladığına göre Rıdvanın gelmeyeceği kesinleşti bence.

Rıdvan'ın nesini beğencez loo

Masonum sende trollüğün dibine vurdun hee

yauv ne trolü

sinsi planların üstüne gidiyorum sadece

yazın ne desek çıktı

sus bence boş boş ima yapacağına

haaaa işte gel bana

yazın bizim dediğimizde çıktı

bu hocaya kimi alsan çöp edecek diye

kim haklı şimdi

bir oyun planı olmadığından sadece bireysel kaliteyle maç kazanıyorsak kimin haklı olduğu çok bariz

icardi bitince takımda bitti farkındamısın?!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt