Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lindströmmmmm.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Erden Timura sallayanlarla doluydu bura 2 gün öncesine kadar

bu darbe girişimini okan hocaya saldırarak bertaraf ettik çünki argumanları oyun planına uygun topçu almamışmış tamamen yıldız sevdasına almış!

herkese hak ettiği kadar

sinsi sinsi laf çakamaz kimse!
erden timur koçun biraz fazla gazına geldi gibi bu sene bilmem katılır mısın

Fiziksiz bek almam ben bu lige.Rıdvan fiziksiz ve boyu kısa topçu.Eğer alırsak yine yanlış transfer.Kim izliyorda alıyor çok merak ediyorum bu oyuncuları.

Takimin beyni calismiyor, kalbi durmak uzere, kollari felc olmus biz sol ayagini iyilestirmeye calisiyoruz= ridvan transferi

Sol bek ve 10 Numara ile zaten dönemi kapatırız. Ancak transfer dışında çözülmesi gereken daha başka konularımız var maalesef. Bilmiyorum bakalım.

Orta sahayı 3lemeden press futbolu oynayan adamı paketlemek gerekiyor. Kafasında nasıl oynuyor o oyuncularla o maçı merak ediyorum. Hadi beynin mükemmel gösterdi 80 maç olacak gözlerin de mi bazı şeyleri göremiyor bilader.
Ben dedim bunu çok dedim işler iyi gider o bu götümüzü kurtarırken sorun olmaz da üst üste her şey boka sarar o zaman kimse seni kurtaramaz dedim.
Alternatif oyun, alternatif oyuncu üretmek zorundasın. Gerekiyorsa mevki değiştireceksin oynatacaksın. Götümüz zora gence barıştan sol bek oluşturabiliyorsun dimi.

10 da mertensi denedi ziyechi denedi kerem akturku denedi olmuyor ve herif hala şunu idrak edemiyor.. Ulan çok mu zor 3lü orta saha çıkmak bir kere bile 11 kurmadi şu şekilde ..

bugün iki tane karavana kafa attı
pozisyon olacakken abdul kurtardı
onlardan biri gol olsa
ne diyecektiniz

barış alper sadece idare ediyor orada

gücü ve azmiyle oynuyor ötesi yok

Adamın müdahaleleri falan görmedin mi kaç tane harika hamlesi oldu.. İlk yarı Zahaya rağmen topu kaç kere on bolgeye taşıdı..
Yaw neyse görmek istemeyen göremez zorla gösterecek izah edecek halimiz yok

Sol bek ve 10 Numara ile zaten dönemi kapatırız. Ancak transfer dışında çözülmesi gereken daha başka konularımız var maalesef. Bilmiyorum bakalım.
Bu yoruma katılmamak mümkün değil ahbabım
Bizimkisi transferle çözülecek bir sıkıntı değil
Kopukluk var resmen
Hem futbolcularımız arasında, hem teknik heyet-futbolcular hem de yönetim arasında
Önce bunu çözmeliyiz

8 numaraya gerçekten gerek yok orayı sezon sonuna kadar Kerem Demirbay, Eyüp, Berkan, Kaan ile götürürüz. Bize lazım olan 10 no oraya adam lazım Kamada, Bajrami, Antonin Barak alınabilir oyuncular eğer yüksek bonservis veremiyorsak. Sol beke de Rıdvan yada Freiburg'lu Türk çocuk alınsın yeter. Bana göre bize bir tane de 1.95-2 metre bir santrafor lazım son dakikalarda at ileri karıştırsın oraları cinsinden.

Onyekuru / Rodrigues >>> Zaha + Tete
Scout ekibi bir zahmet topçu bulun !

Adamın müdahaleleri falan görmedin mi kaç tane harika hamlesi oldu.. İlk yarı Zahaya rağmen topu kaç kere on bolgeye taşıdı..
Yaw neyse görmek istemeyen göremez zorla gösterecek izah edecek halimiz yok

yauv kazımcanada budur dediniz

ben ozamanda dedim sadece idare ediyor diye

bizim takımda angelinho harici bir solbek yok

kazımcanla barış ikisindende solbek olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt