Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
genç alınacaksa spertsyan veyahut baturina tercihim 10 no için

yoksa en mantıklı hamle kamada

iskandinavda alınacak 10 no yok
olanıda kapmışlar zaten

Pasalic'ten daha faydalı olmaz mı kanka?

knk ne istiyoruz biz onu bilmiyorum, verimi çevresindeki oyuncularla düşüp yükselecek biri mi yoksa hücum hattına seviye atlatacak biri mi.

Benim düşüncem bize hücuma seviye atlatacak, kreatif bi adam lazım.

hangisi uyuyor bu profile sence. Kamada sanki sistemin bi parçası olunca daha verimli oluyor.

Pasalici istemiyorum

Zahayi araplara cakalim diyecegim de su son olaydan sonra bizden topcu falan almaz bunlar

Büyük hayal kirikligi oldu maalesef. Bu kadar maas alan bir adam takimi tasimali. Takimi tasimayi birak mac icinde iyi aksiyonlari bile sayili. Elden cikarmak en dogrusu olacaktir.

Hadi zaha ağır sakatlik geçirdi ve yaşından dolayi bitti diyelim. Ee bu tete nasıl fizikli ukrayna liginde yer uçağı gibiydi. Bize gelen sanki ana rahminden yeni cikar gibi oluyor. Her gelen adama beyler bakın bu toptur diyip futbolu öğretmeye çalışıyoruz

niye acaba :)

Halil'i bizden baska kulüp alip oynatmiyor, Icardi'nin 2 günde gelip maca cikmasi mi sinirlendiriyor seni?
Evet. İcardi başlığı antrenmansız ne kadar boktan oynadığı postlarıyla dolu.
Adamın yedeği varken sakat sakat oynar, antrenman yapmadan oynatılır.

Küfür edilsin tartışılsın istiyorsak bilemiyorum da, eğer hafta sonu bir planımız varsa bu adam bugün gelmiş olup idmanlara ufaktan başlamış olması lazımdı.
Yani icardinin 2 günde maça çıkması değil planlamamız rahatsız etti.

Tete Zaha gibi oyuncu seçimi yapılmasında ,ne yaptığını bilen oyuncular tercih edilsin inşallah.Tete nin isliklanmasi hoş değildi ama süreç buraya getirdi maalesef ve bundan sonrada dikis tutacağını düşünmüyorum .Bu nedenle ne olursa olsun : Tete Zaha Ziyech Ndombele Demirbay ile kesinlikle yollar ayrılmalı.Nokta.

Acaba nedir nedir?

yauv bi takımda tüm futbolcular eleştiriliyorsa başka sorunlar vardır

bu sene budur diyeceğimiz herkesin hemfikir olduğu tek topçu apoysa bir sorun var demek ki dimi?!

kaan bir maç sağbek oynadı boeyi bile sorguya çektik sen niye böyle orta atamıyorsun diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt