Tugay Sera
10 Numara!
- 2 Temmuz 2011
- 14.008
- 1.603
- 1.618
bizimkiler avel avel bitik topçu ararken kümeye oynayan bjk renato sanchez alır ben sölim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizimkiler avel avel bitik topçu ararken kümeye oynayan bjk renato sanchez alır ben sölim
Demirbay iyi adam. Biz 3lü oynayan adamı ortaya ikilide savaşsın diye atıyoruzTete Zaha gibi oyuncu seçimi yapılmasında ,ne yaptığını bilen oyuncular tercih edilsin inşallah.Tete nin isliklanmasi hoş değildi ama süreç buraya getirdi maalesef ve bundan sonrada dikis tutacağını düşünmüyorum .Bu nedenle ne olursa olsun : Tete Zaha Ziyech Ndombele Demirbay ile kesinlikle yollar ayrılmalı.Nokta.
Müthiş oyuncu ben ilk gördüğüm andan beri marsilyada hayran kaldım tam bizim ligin adamı gözü kapalı 15verilir hem çok agresif hemde tempolu oyle 1 tane oyuncumuz yokdedi erden timur onun için çok uğraştık diye ama tr ligine gelmek istememiş
pasalici ben de istemiyorum ama tam okanlık biri sanki.knk ne istiyoruz biz onu bilmiyorum, verimi çevresindeki oyuncularla düşüp yükselecek biri mi yoksa hücum hattına seviye atlatacak biri mi.
Benim düşüncem bize hücuma seviye atlatacak, kreatif bi adam lazım.
hangisi uyuyor bu profile sence. Kamada sanki sistemin bi parçası olunca daha verimli oluyor.
Pasalici istemiyorum
Ciddi Soruyorum beles rosier boey'i yedeklemez mi , hem dokunulmazligi da var , daha ne ?
Yerine daha sağlam oyuncu alınmalı.Yemek var ama çok tadı yok gibi.Sakil durdu maalesef .Yedek olacaksa olur ama maliyeti de yüksekDemirbay iyi adam. Biz 3lü oynayan adamı ortaya ikilide savaşsın diye atıyoruz