Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada TRANSFER PLANLAMASI nin komple KOLPA ciktigi ortada

hic bir planlamis transfer yapilmadi, sanchez haric.
Sanchez'de planlama sayılmaz Nelsson + Abdülkerim + Kaan varken en öncelik olanlardan biri değildi aksi gibi önde gelenler tutmadı bir tek en kalabalık olan yerde Sanchez tuttu bunda bile şanssızlık var. :asd:

İcardinin sakat oynaması, davinson riske edildi, bugün boey bacağında sargı ile oynuyor, burada hem Okan hoca hem yener ince sorumlu, ya oyunculara laf geciremiyorlar ya da sporcu sağlığı umurlarinda değil
Boeyin sakat sakat oynadigi belliydi bugun

Max %50si ile oynuyor gibiydi

Daha ligin yarısı oynandı. Çok iyi de puan topladık.
Bir sol bek alıp 10 numara transferini isabetli yaparsak, bir de yönetim kulübün haklarını iyi savunursa şampiyonluk mutlaka gelir.

Muslera - Günay
Boey - Kaan
Nelsson - Abdülkerim - Sanchez
XXXXX - Kazımcan
Torreira - XXXXXX - Berkan - Demirbay - Eyüp
XXXXXX - Mertens
Zaha - Kerem - Barış - Tete
Icardi - Bakambu - Halil

Sol bek, 8 numara ve 10 numara üç hamle ile kadro toparlanır. Zaha ve Tete'nin de performanslarından tam memnun değilim ama devre arasında bu kadar büyük değişim olmaz. Ziyech, Ndombele, Oliveira, Angelino bu isimleri gönderip 3 doğru yabancı oyuncu alınsa seviye atlarız.

Bazi oyuncularin o 'havaya' giremedigi dogru. Iyi veya kotu oyun disinda, Ndombele, Tete, Zaha maalesef o 'sampiyonluk' atesini yansitmiyor. Bu da etkiliyor hepimizi cunku bunlardan birsey bekliyoruz maci izlerken.
icardi arkası 3 lü hiç içime sinmedi şahsen. Yanlış kurgulandı orası ve tüm sorun oradan kaynaklanıyor. Hücum işlemiyor işlese de gol atamıyoruz

Hem Berkay hem Dubois kimi vercez karşılığında Tete mi?

Kamadayi lazioda bir macinda istedim eli belinde sahada dolandi aldigi her topu hemen yanina verdi kosmadi mucadele etmedi belki sorunlari vardi ama bir oyuncu boyle top oynayamaz is ahlaki eksik demekki japonlarda pek olmaz ama uzak durmak lazim

Yaz transfer dönemi tamamen fiyasko geçmiş. Nelson bu performans görünce sanchez bile o bonservis ve yıllık ücrete gerek var mıydı dedirtiyor. Erden timur sevsek de transfer çalımı diye bayağı kötü kontratlar vermiş. Benim şahsi fikrim geçen seneki kadromuz daha iyidi. Orta saha ciddi sorun 8 numara ama herhalde oraya adam düşünmüyoruz. Rıdvan ligde 3 yerli kuralı varken güzel hamle olur kiralik olarak. Ama orta sahaya para harcayalım artık. 2-3 hamle yapacaz herhalde , bu sefer tutar umarım.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunu soyledik diye (baya baya once bu arada) ne laflar yedik burada...

Yapilan transferlerin cogu uzun zaman oynayamadi simdi de form bulamadilar bulsalarda takima/sisteme uygunluklari sorgulanir duzeyde.. Bu transferleri yapan, basta Erden Timur ve Okan Buruk, hepsinin sorumlulugundadir bu fiyasko. Mali bilancosu da oldukca agir.

Sanchez'de planlama sayılmaz Nelsson + Abdülkerim + Kaan varken en öncelik olanlardan biri değildi aksi gibi önde gelenler tutmadı bir tek en kalabalık olan yerde Sanchez tuttu bunda bile şanssızlık var. :asd:

Sanki turkiyede yaz transfer sezonlarda

30-40 isim atiliyor

ve kulupler ordan seciyor

rezalet

Berkay?

IMG_20240115_225740.webp

Sanki turkiyede yaz transfer sezonlarda

30-40 isim atiliyor

ve kulupler ordan seciyor

rezalet
Ben çok fazla kızmıyorum yaz döneminde geldikten sonra her oyuncuyu destekledim gereken süreyi verdim o dönem benim tutumumu bilen biliyor şu an haklı çıkmamımda bir önemi yok sonuçta takım oyunu kötü ve bir şey ifade etmiyor.

Önemli olan bundan sonrası umarım gereken ders ve tecrübe edinilmiştir bazen böyle anlar yaşamak gerekiyor ki geçmişe bakıp bunu bunu yapmıştık diyebilelim.

Galatasaray hepimizin herkes daha iyi olmasını istiyor kötülüğünü bilerek isteyen yoktur o yüzden dediğim gibi çok fazla geçmişe takılmamak lazım önümüzde bir süreç var Erden Timur ve Okan Buruk'a destek olmaya devam etmeliyiz.

Bu boyle devam etmeyecek, herkeste bakiyorumda umitsizlik var sanki Fener ligin son macina kadar maclari alip gececek gibi. Yakinda onlarda tokezler merak etme.
Bu anadolu klupleri Ali kocla iliskilerini boyle devam ettitirse hic bir puan kaybetmez hic oynamayan bir adami tek devre oynatip 3-0 yapip maci cikarlar hakem destegi rakip destegi kim puan alacak bunlardan ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt