Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rıdvan Yılmaz mı geldi? Sevinirim şahsen. Yeni yabancı sınırında herkesin atladığı bir noktada yurt içinden yetişmiş yerli olayı da var, gurbetçileri buna yazamıyorsun mesela Kaan, Kerem D., Eyüp hatta Berkan yurt dışı alt yapılı olduğu için o yüzden Rıdvan aynı zamanda buraya da giriyor.

rangers nerede oynamıştı ya

rıdvan al'de oynayabiliyor mu

Günay (y)
Abdülkerim (y)
Kaan (y)
Baris (y)
Aktürkoglu (y)
Emin (y)
Metehan (y)
Yunus (y)
Eyüp (y)
Berkan (y)
Demirbay (y)
Kazimcan ❌
Halil ❌

Bizimle sözlesmesi bulunan yerli oyunculara baktigim zaman Ridvan Yilmaz'in gelmesini olumlu karsilarim. Orjinal bir sol bek olmasinin yani sira yasi genc ve yurt icinden yetismis görece tecrübeli oyuncu. Yabanci dilini gelistirmesinin yaninda Iskocya'da bir seyler ögretmislerdir ona. Kazimcan ve Halil disinda Demirbay dahil herkese ben gecer not yazarim.

Bizim yerli degil yabanci problemimiz var.

sol bek isterem transfer isterem

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

rangers nerede oynamıştı ya

rıdvan al'de oynayabiliyor mu
Rıdvan AL oynamamış ama oynasa bile oynabiliyor artık sanırım eskiden 1 tane böyle oyuncu yazdırabiliyordun hala 1 mi yoksa sayı arttırıldı mı tam bilmiyorum ama Rıdvan'ın Al'de maçı yok. Rangers ise AL'deydi bu sezon.

Bizim takımda şu an asıl sıkıntı öz güven sorunu takımın bu konuda bir sıkıntısı var gerek baskı gerek taraftarlardan gerekse gol kaçırmalardan dolayı. Tete'nin kötü oyuncu olduğunu asla düşünmüyorum bu adamı Lyon'da da izledim. Tete'de ki sorunda bu bence. Sürekli üst üste biraz oynarsa Tete onun da açılacağını düşünüyorum ama özellikle seneye asıl katkısını vermeye başlayacaktır.

Rıdvan mevzusu geçen seneki Kaan Ayhan sürecine çok benziyor gelip %100'ünü vereceğine eminim. :asd:

Geçen sezon sonu sol bek , 8 ve 10 no transferi ile takım vites arttırıp ilerlerdi hata yaptık. Zararın neresinden dönersen kardır, acil çözüm lazım. Sorun son paslarda ve bitiricilikte bu bariz artık. Yani sorun ileri 4 lü de. Sağlıklı icardi santrafor sorununu çözer geriye en büyük baş belası arkasındaki 3 lü kalıyor. Keremi tekrar sola yerleştirince geriye 2 tane problemli bölge kalıyor. 10 numaraya skorer ve şutör bir adam şart oğlu şart. Sağ kanadı çözemedim şahsen

BAY ya da sorunlari coulmus ve sakatligi gecmis hazir bir Ziyech bu da tabi nereden baksan en erken 1.5 ay sonra olur..

Rıdvan geldiği an Barış sağ kanada kayar muhtemelen Zaha ve Tete hamle oyuncusu olmaktan başka iş yapmazlar.

Muslera
Boey - Sanchez/Nelsson - Abdülkerim - Rıdvan
Torreira - Demirbay
Barış - Mertens/Transfer - Kerem
Icardi​

Selamlar daha önce paylaşıldıysa da affola.

Umarım g.t paylaşımı yasak değildir.

İyi forumlar

IMG_3937.jpeg

Yunus Akgün kadar sol bek oyuncusu mu olur ya bu adamı ezerler ikili mücadele de

Dogru durust biri getirilcekse anlarim da simdi gidip Ridvan'a Kerem, Kaan ve Apo'dan daha cok para verilcektir bu da ne kadar dogrudur bilemiyorum.

Kazim'i gene cok kolay siliyoruz. Once Angel'in sureklu oynatilmasi sonra yasadigi sakatligin kendisini geriye goturdugu dogrudur. Ama cocugun rakip cezasina yolladigi en kotu tac atisi sahadaki diger dokuz oyuncunun yaptig8 ortalarin en iyisinden daha etkili. Sirf tac atiyo diye forma verilmez ama eksikleri uzerinde durulursa idare eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt