Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesela atilla salai kazmasını 15 milyona mı sattılar. Aklıma geldikçe soracam, o bitlerin futbolcularını pek hatırlamıyorum zira
Sende satıyorsun düşük maas alan adamini. Yunus mesela. Yunus 2m+ maas alsa yolla bakiyim kim aliyor. Szalai o parayı eder etmez hülle vardir baska bir konu ama maaşının düşük olduğu ortada. Zaha gibi 5-6m alan adami göndermek ile bunlari göndermek aynı şey mi? Gonderebilseydi Mesutu gonderirdi koç. Gonderebildi mi hayır.

Sende satıyorsun düşük maas alan adamini. Yunus mesela. Yunus 2m+ maas alsa yolla bakiyim kim aliyor. Szalai o parayı eder etmez hülle vardir baska bir konu ama maaşının düşük olduğu ortada. Zaha gibi 5-6m alan adami göndermek ile bunlari göndermek aynı şey mi? Gonderebilseydi Mesutu gonderirdi koç. Gonderebildi mi hayır.
Biz düşük maaş alanları da satamıyoruz ki. Anca kiralama ile postalıyoruz.

Roma De rossiyi acikladi.morinioun hemen ardından .organize olmak böyle birşey iste

Oynamak isteyenlerin hepsi gitmek istedi bir şekilde yollandı. Olay burada zaten.
Zaten kendileri gidiyor hep biz hiç yollayamıyoruz. Mesela yunus ve berkan kalmak istese kalırdı. Zaniolo gibi genç bir yıldızı bile düzgün satamadık. O adam ali cabbarda olsa menajer ağı ile en az 25 milyon nakit paraya satmıştı bile

Bu takıma 2 ortasaha gerekirken hoca hala çıkıp sol bek diyor, bu kadro planlamasıni kim yapıyor merak ettim ? Yazın da 50 tane kanat alındı. 1 tane akıllı yok mu hocam bize sol bekten önce ortasaha gerekiyor diyen

Bakambuya kulüp bul dediysek weghorst eşşeği mi geliyo

Bu takıma 2 ortasaha gerekirken hoca hala çıkıp sol bek diyor, bu kadro planlamasıni kim yapıyor merak ettim ? Yazın da 50 tane kanat alındı. 1 tane akıllı yok mu hocam bize sol bekten önce ortasaha gerekiyor diyen

yok cunku planlama yoktu

Kerem rashica devam edeceğimize boş yere 3 tane kanat alınca takım bozuldu zaten. Sol bek, 8 ve 10 numara alıp devam edecektik. Çalışan şeyi kurcalamayacaksın dememişler boşuna

mevkisi solbek olan pozisyon almayı bilen
fiziken güçlü takıma akıl katacak 10 numara
icardinin hazır olarak dönmesi.
keremi kanata çekmek.
barışı öne atmak.

eğer puan farkı çok açılmaz böyle kalırsa bu takviyelerle şampiyon oluruz.
Omar Campos alınmalı. O çocuk bana çok pozitif izlenim verdi

İyi sol bek bulmak mümkün olmaz bence Rıdwan oluyosa alalım orayı yabancı yapmaha gerek yok. hatta yine eli ayağı tutan bir türk varsa alınmaya çalışınılabilir
o.s alınmalı zira eldeki tiplerden düzgün bir yapı kuramadı sn buruk
apo - solb - kerem figürasyonundan devam edilir
hatta ziyeç ve tettehi bi şekilde postlayıp bi tane de sağ kanat fena olmaz

Anadolu kulüpleri bile transfer yapıyor beşiktaş Svennson'u aldı, Pendik Umut Nayir, Ndiaye, Thiam aldı Konya az önce birini açıkladı, Adana Demirspor transfer tahtası kapalı dediler yine transfer yaptı, Eyüpspor bile Saiz'ı aldı bizdeyse yaprak kıpırdamıyor. :asd:

Ndombele ve Olivieira'ya 6 milyon maaş bağlamışken transfer yapmamayı anlayabiliyorum en az birini şutlayalım sonra bakarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt