- 14 Ocak 2009
- 7.699
- 8.364
- 2.038
Hakketende süper duruyor yalnız. Arda Gülerin olmuşu gibi herif. Fakt gelmem demiş.Super greek mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakketende süper duruyor yalnız. Arda Gülerin olmuşu gibi herif. Fakt gelmem demiş.Super greek mi
Şu Konstantini ikna etse de alsak fena topçu değil çok belli.fatih hocamın yunanistana gidişi şimdi daha anlamlı hale geldi
Bu nasıl skills videosu yaw 1 tane isabetli orta sayabildim
MarcaoBiz düşük maaş alanları da satamıyoruz ki. Anca kiralama ile postalıyoruz.
BravoooTaahhütlü internet abonmanliğini fesih edemeyen adamlar gelmis burada şunu fesih et bunu da fesih et onu yolla bunu şutla şunu kovala diyor. Şaka mısınız beyler?
ZanioloMuslera
Boey Sanchez Abdulkerim Rıdvan
Torreira Pasalic
Ziyech Dybala Kerem
İcardi
UEFA + LİGİ alabilecek kadro. Zaha + Nelson sat, Angelinho + Ndombele + Oliviera fesih.
Takımı şampiyonluğa oynarken devre arası gelmesi için iyi para lazım, o da bizde yok çok olası değil benceŞu Konstantini ikna etse de alsak fena topçu değil çok belli.
Anlamadim hocam?
Marcao Fenerin topçusu olsa cash 30 milyona satardıMarcao
Aynı fikirdeyim fakat videoyu izleyince insan etkileniyor. 10 numarada Spertsyan'dan beri ilk kez beğendiğim bir adam çıktı. İkisinden biri gelse süper olur ama malesef...Takımı şampiyonluğa oynarken devre arası gelmesi için iyi para lazım, o da bizde yok çok olası değil bence
O da ucuza gitti. 15 milyon üstü beklediğimiz adam 10 milyona satıldı. 2-3 milyon bonus kondu onlar da gerçekleşti mi bilmiyorum.Marcao
Kendini benzin döküp yakacakken gözüne benzin kaçınca ambulans çağıran kral bu muydu?
Burdaki muhabbet nedir dostum
Ajdari tokatlayan adama benzettim bendeKendini benzin döküp yakacakken gözüne benzin kaçınca ambulans çağıran kral bu muydu?
Spertsyan kadar şutör değil sanırım bu, çok genç olduğu belli oyunu biraz olgunlaşmalı ama yetenek cok belli.Aynı fikirdeyim fakat videoyu izleyince insan etkileniyor. 10 numarada Spertsyan'dan beri ilk kez beğendiğim bir adam çıktı. İkisinden biri gelse süper olur ama malesef...
30 olmasa da 20 milyona satarlardı bence rahat. Salai denen şabanı 15 milyona satmak nedir yavMarcao Fenerin topçusu olsa cash 30 milyona satardı
Evet aynı adam Ajdar'ı da tokatlamıştı. Ulan beynimizi nelerle doldumuşuz hayret ya.Ajdari tokatlayan adama benzettim bende