Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1705431765257.webp

Şahsi görüşüm sol beke gerek yok. Barış Kazımcan gerekirse Kaan oynar. Ha illa alınacaksa önceliğimiz olmamalı.

Öncelikle:

-Gole yakın #10
-Dribblingci #8 alınmalıdır.

Teşekkürler
Takimimiz hakkindaki tespitlerin şahsımı fazlasıyla mutlu etmekte

ziyech sezon sonu araplara gider
zaha bence turkiyeyi alisamadi, kendi gitmek isteyecektir

Tete ye 4-5m bonservisle yolcu etmemiz lazim
Kesinlikle Ziyech & Zaha ve Tete üçlüsünden çıkmaktan yanayım ben de ama bugüne bakıyorum üçü de kadromuzun parçası ve göz ardı edemeyeceğimiz kadar yüksek maliyetleri var. Özellikle Zaha ve Tete bizim bonservisli oyuncularımız olduğu için Angelino dan Ndombeleden veya geçen sene ki Seferovic den vazgeçmek kadar kolay olmuyor. Ziyech belki öyle veya böyle sene sonunda gidecek ama Zaha ve Tete takımda kaldığı sürece oynamaya devam edecek gibi

Hangisi daha iyi futbolcu daha iyi orta saha daha iyi pasör daha dirençli,fizikli oyuncu dersek Pasalic derim. Kendim takım kursam onu alırım. Ancak hangisi bizim takımın sistemi için daha uygun dersek daha mobil bir oyuncu olduğu için Kamada derim, dedim.

içi geçmiş topçular aldığımız için olabilir mi renkdaş 24 yaşında italyan aygırı getirdmi gayette ortasahadan zımbalıyor

senin teorin zamanında burada biri selçukun kornerlerde gücü yetmiyor onun için öndireği atıyor teorisiyle bir

şut atmanın yaşımı olur 🙄

Benim en kizidigim sey

8 ve 10

lazimken, koca yaz sezonu bile transfer etmedik birini.

Nicolas Dominguez, tam aradigimiz kandi orta sada, herif tam bir dinamo.

Nottingham 10m euroya transfer etti.

Dediğim gibi haber İtalyanların Türkiye kaynakları

New name for the defense of Napoli.According to what is told in Turkey by 'TMW', the Neapean club has started contacts with the entourage of Victor Nelsson, a Danish defender born in '98 currently in force at Galatasaray, a club to which he is bound by a contract valid until June 30, 2026.

Looking for a right foot centre, the Neapolith club continues to probe the market and given the difficulties in finding a deal with Udinese for Nehuen Perez is now working on other profiles. Among these is Nelsson, a defender who already in the recent past has been in talks with Italian clubs: Atalanta, Fiorentina and Milan the clubs that have evaluated his profile in recent months.

Tore yanına idare edebiliriz

Ndombele kalırsa ilk aday o olur

Yeter ki 10 numara dinamik bir adam olsun

Kamada mesela biçilmiş kaftan bu rol için

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Torreira'nın yanına Ndombele katiyen olmaz Kayseri maçında o kadar kopuk olmamızın en büyük sebebi kendisi. Boşa düşen hiç bir topu alamadı, top rakipteyken oyunda yoktu, yanından geçen gitti geri dönemedi, stoperlerden daha az koşu mesafesi vardı adamın. Torreira'nın yanını Kerem D., Eyüp Aydın, Kaan Ayhan, Berkan Kutlu ile idare edebiliriz ama bir şekilde o yüzden 10 no öncelik olmalı.

Dediğim gibi haber İtalyanların Türkiye kaynakları

New name for the defense of Napoli.According to what is told in Turkey by 'TMW', the Neapean club has started contacts with the entourage of Victor Nelsson, a Danish defender born in '98 currently in force at Galatasaray, a club to which he is bound by a contract valid until June 30, 2026.

Looking for a right foot centre, the Neapolith club continues to probe the market and given the difficulties in finding a deal with Udinese for Nehuen Perez is now working on other profiles. Among these is Nelsson, a defender who already in the recent past has been in talks with Italian clubs: Atalanta, Fiorentina and Milan the clubs that have evaluated his profile in recent months.
Bize öyle 14 15 teklif gelmez.Bizdeki menejerler ya kötü ya bizde sorun var.En son kaç kere piyasa fiyatının üstüne oyuncu satabildik.40 yılda 1 oluyor.Uçan kaçan nelsson o zaman 12m euro teklif gelmişti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt