- 17 Eylül 2018
- 20.402
- 23.332
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Torreira yani Demirbay, sag kanat Baris ile hicbir sey oturmaz maalesefArtık düzenli 11 bulmak gerekiyor sol bek çözersek 10 numarayı çözene kadar Mertens oynayıp Barış sağ kanada geçer zaten genel bakınca sol bek ve 10 numara gelince birçok şey oturur ama ön bölge Kerem sol Barış sağ kanat olarak süreklilik kazanmalılar.
Muslera
Boey - Nelsson/Sanchez - Abdülkerim - Transfer
Torreira - Demirbay
Barış - Transfer/Mertens - Kerem
Icardi
Hiç puan kaybetmememiz lazimAnlaşılan son bir kaç güne kadar ne giden olur ne gelen.
3 hafta minumum puan kaybı ile ilerlememiz lazım.
Trabzon deplasmanını 3 puan yaparsak Ocak sonuna kadar İstanbulspor ve Antep maçlarını içeride alırız. Ama Trabzonspor deplasmanı yenilir 5 puana çıkarsa boşa transfere gerek yok eldeki oyuncularla Avrupa'ya konsantre olalım piyasa yaptıralım.Hiç puan kaybetmememiz lazim
Bu üçkağıtçılara edecek küfür benim lügatımda kalmadı. Abv diyorum sadeceOosterwolde copune 20 milyon teklif gelmis yersen adamlar boyle haberlerle oyuncularina piyasa yaptirior bizde yerden yere vuruyoruz. Bizim yonetim uyuyor mu at sende Kereme 25 milyon teklif Nelssona 20 milyon teklif geldi diye ortaya haber yaptir nasi olsa arkasini arayan yok.
Sen düsünme fazlaHaluk Yürekli: "Takım içindeki arkadaşlık seviyesinin geçen seneden daha geride olduğunu düşünüyorum bu sene gelen oyuncularla bir kopukluk var."
Oosterwolde copune 20 milyon teklif gelmis yersen adamlar boyle haberlerle oyuncularina piyasa yaptirior bizde yerden yere vuruyoruz. Bizim yonetim uyuyor mu at sende Kereme 25 milyon teklif Nelssona 20 milyon teklif geldi diye ortaya haber yaptir nasi olsa arkasini arayan yok.
Trabzon maçı hayat memat meselesi. 11 de birşey degismeli. Zaha forvet olmalı. Barış sag acikta oynayabilirTrabzon deplasmanını 3 puan yaparsak Ocak sonuna kadar İstanbulspor ve Antep maçlarını içeride alırız. Ama Trabzonspor deplasmanı yenilir 5 puana çıkarsa boşa transfere gerek yok eldeki oyuncularla Avrupa'ya konsantre olalım piyasa yaptıralım.
Sol bek yetiştirsek bile yeter Barış'ı kesin ama kesin sağ önde Eren Elmalı'nın üstüne salmak lazım.Trabzon maçı hayat memat meselesi. 11 de birşey degismeli. Zaha forvet olmalı. Barış sag acikta oynayabilir
Hakemlerin o kadar içine işlemişki onlarda derdinden her kararı aleyhimize veriyor.Haluk Yürekli: "Takım içindeki arkadaşlık seviyesinin geçen seneden daha geride olduğunu düşünüyorum bu sene gelen oyuncularla bir kopukluk var."
Survivorda bu sene en güzel kadın kimTrabzon maçı hayat memat meselesi. 11 de birşey degismeli. Zaha forvet olmalı. Barış sag acikta oynayabilir
Limit mevzusu kulüp tüm borçlarını bankalar birliğine bağladı tüm gelirlerin yarısı oraya gidiyor. Bu birlik her dönem bir harcama limiti belirliyor kulüplerde bu limit çerçevesinde harcama yapıyor.açıkçası bu limit olayına inanmıyorum ben,sene basından beri bir limit sacmalıgı var ama erden baskan dahil anlattı net bişey anlayamadık
Kardeniz tabiki. Taş gibi hatun. Gizem 2.Sırada. Bodur Damla senin olsunSurvivorda bu sene en güzel kadın kim
Kardeniz mi damla mı
Yine aynı 11i yaparsa diyecek birşey kalmiyorSol bek yetiştirsek bile yeter Barış'ı kesin ama kesin sağ önde Eren Elmalı'nın üstüne salmak lazım.