Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GEJDW0EXMAATOh0

Okan Buruk önde baskıyla rakibi ceza sahası çevresine hapsetmek istiyor. Yani oyun planı bu. Ama bunu tosbağa gibi adamlarla yapmayı düşünüyor. Sistemine nasıl oyuncular lazım kendisi de bilmiyor.

Yönetim ise isimli oyuncu derdinde. Oyuncu profili seçiminde sıkıntılı bir TD ve isim derdinde bir yönetim. Transfer yapmasalar belki daha iyi olur. Oynamayan bir sürü oyuncuya 3-5 milyon maaş verildiği için Boey ile sözleşme yenileyemediler mesela. Adam yüksek maaş istedi. Bu adamların yüksek maaş haricinde başka zararları da var.
Boey konusunda sikintinin serbest kalma miktari oldugu soyleniyordu.

zaha yuzunden yazın hayriyle birbirimize girdik

hepiniz hayriyi desteklemiştiniz!

şimdi zaha kötü topçu oldu!!!!

halbuki ben haksız çıktım

zaha baya faydalı bir oyuncu çıktı

son iki maç hariç bayada iyi oynadı

ölüsü bile rakibin solbekini çıkartmıyor!

asıl sorunun bağlantı oyununda olduğunu
zahayı neredeyse hiç rakiple 1e1 yada savunma arkasına koşuya sokamadığımızı kimse görmek istemiyor!!!!

neye kime göre kosucu yaw

Ortalama 5-6 km ile oynamis bu sezon 3-4 sene önce Frankfurtta 11-12 kosuyordu ama gittikce yaslaniyor. Gol beklentisi berbat asist beklentisi bile inanilmaz düsük

Ben transfer edilsin demiyorum ama 5-6km kosunun gorece az oynamasindan kaynakli oldugunu dusunuyorum. Ornek olarak son lig macinda kulubedeymis ve ondan onceki 4 lig macinda ortalama 60 dakika oynamis.

Okan hocaya sallamak icin rakiplerin yatmalari ve hakem kararlariyla puan toplayan avel ismaili ovenlere gulmekten baska bi sey gelmez elimizden

Okan hocaya sallamak icin rakiplerin yatmalari ve hakem kararlariyla puan toplayan avel ismaili ovenlere gulmekten baska bi sey gelmez elimizden

işte zeka bukadar

size göre ismail>okan

ikiside iyi kadroların ekmeğini yiyor sadece

hocalık namına ismailin tek farkı takımını 70de gebertmiyor ve daha stabil duruyorlar sahada

biz ise acı çeke çeke maç izliyoruz

bizde ki tek fark bizim kadro olarak onlardan daha kaliteli bir takıma sahip olmamız

işte zeka bukadar

size göre ismail>okan

ikiside iyi kadroların ekmeğini yiyor sadece

hocalık namına ismailin tek farkı takımını 70de gebertmiyor ve daha stabil duruyorlar sahada

biz ise acı çeke çeke maç izliyoruz

bizde ki tek fark bizim kadro olarak onlardan daha kaliteli bir takıma sahip olmamız
Standup yapsana

cem yilmaz falan baska sektore yonelir

zaha yuzunden yazın hayriyle birbirimize girdik

hepiniz hayriyi desteklemiştiniz!

şimdi zaha kötü topçu oldu!!!!

halbuki ben haksız çıktım

zaha baya faydalı bir oyuncu çıktı

son iki maç hariç bayada iyi oynadı

ölüsü bile rakibin solbekini çıkartmıyor!

asıl sorunun bağlantı oyununda olduğunu
zahayı neredeyse hiç rakiple 1e1 yada savunma arkasına koşuya sokamadığımızı kimse görmek istemiyor!!!!
Bunu defaatlerce yazdım Zaha kötü değil bizim takımın oyun tarzı zayaha uymuyor palace da mesela topu içeri verdiğinde hemen kendini boşa atıyordu geri pas alabilmek için ve rakibi dengesiz yakalayıp geçiyordu burda pası veriyor mesela boşa kaçtığında topu ona aktarabilecek kapasitede adam yok attıklarındada bire bir de kalıyor rakiple ve geçemiyor

sonra fb niye sampiyon olacak
cok belli niye olacagi

umraniyeye karsida tam kadro cikmazsin yani

oyuncularin cogu saygisini kaybeder böyle giderse

adam oyuncu yemekden transfer manyagi yapti kulubu!!!!!
bir gün yanlışlıkla sana fena giydireceğim haberin olsun. önce yazdığını okuyorum sonra seni görünce hee tamam diyorum.

Elit anadolu kulübünden standart anadolu kulübüne geçiş yaptilar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt