Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kalite tesadüf değildir diyebilir miyiz onlarda 20 tane birbirine çok yakın adam varken bizde bu sayı max 5

11 kişi sahaya çıkıyor

mus>liva
boey> osayi
dav/nel> bec/serdar
abdul>djiku
ferdi>solbek yok
tor>ismail
fred> keremd
ziyech> irfancan
szy> mertens
zah/ker> tadiç
icardi> dzeko

tek tek baktığımızda fark ortada

olay onların sahada daha derli toplu durması ve fizik kalite olarak daha iyi olmaları

o da hoca işi

transferde bos gun gecirmeye devam yonetim

@erden
@dursun

Sol bek bir şekilde halledilir. Bize ön tarafa adam lazım. Ön taraf Ümraniye’ye karşı bile etki edemiyor. Tete, zaha, ziyech ile yollar ayrılabiliyorsa yollanıp transfer yapılmalı

Artık hızlansak iyi olacak gibi duruyor. Gerçi oyuncu gönderemiyoruz, aksiyon alma noktasında elimiz biraz bağlı gibi. Çözülmesi gereken konular genellikle çetrefilli.

yauv futbolcu bazında
neyi kıyaslayacağız

kötü futbol ve fiziken sorgulatıyor işte

takım olamıyoruz

bir takım takım olamıyorsa hocada sorun var demektir

veyahut komple takımımı değiştireceğiz?

formsuz adamlar aldık bu çok bellide - ben okan hocanın tek dizilimdeki inadının kırılması gerek diye düşünüyorum.

alıntıladığım kısım kahveci denyosu daha çok katkı verdi takımına.

kadro kimyasında birbirine uyumda bariz bir sıkıntı var.

isimlere bakınca enfes 4 5 pasla goller izlememiz gerekir şu kadromuzdan.

OS yok abi takımda. Torreira büyüktür işaret İsmail yapınca olmuyor işte. İsmail Fred Szymanski ile iyi oynuyor. Senin takımında torreira geriye düşüyor etrafı boş oldugundan. Kanatlar formsuz sol bek yok OS yok icardi yok. Olmuyor işte domino gibi etkiliyor.Okan hocanın da hataları var elbet ama bu takım bütün sezon ya da iki sezondur böyle değildi. Ligde rekor kırarken de bayerne manuya kafa tutarken de vardı Okan hoca. Suyun karşı tarafı da Norselanddan 6 yiyordu o ara

formsuz adamlar aldık çok bu çok bellide - ben okan hocanın tek dizilimdeki inadının kırılması gerek diye düşünüyorum.

alıntıladığım kısım kahveci denyosu daha çok katkı verdi takımına.

kadro kimyasında birbirine uyumda bariz bir sıkıntı var.

isimlere bakınca enfes 4 5 pasla goller izlememiz gerekir şu kadromuzdan.

ya irfancanı daha sezon başı yuhalıyorlardı

formsuzun formusuydu!

vallahi anlamıyorum sizi

tüm topçular formsuzsa bi yerde sorun var demektir!

70de geberiyoruz sahada

niye yauv niye?

OS yok abi takımda. Torreira büyüktür işaret İsmail yapınca olmuyor işte. İsmail Fred Szymanski ile iyi oynuyor. Senin takımında torreira geriye düşüyor etrafı boş oldugundan. Kanatlar formsuz sol bek yok OS yok icardi yok. Olmuyor işte Okan hocanın da hataları var elbet ama bu takım bütün sezon ya da iki sezondur böyle değildi. Ligde rekor kırarken de bayerne manuya kafa tutarken de vardı Okan hoca. Suyun karşı tarafı da Norselanddan 6 yiyordu o ara

Nelssona 15m euro satip, 10m euroya dominguez gibi adama gomcektik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt