Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En iyi transfer noel zamani yapilan transferdir diyebilir miyiz
IMG_6547.webp

Karşılıklı Frankfurter yeme eylemi olur geleneksel su şekilde gömülecek transfer yok

Mika haberleri olumluya dönmüş gibi ama ben bunların bizim muhabirlerin her şeyi olumlu görme şeklinde gördüğü için olduğunu düşünüyorum. Teklif giden oyuncuya bitti diyenler falanda oluyordu. Ben geleceğini pek sanmıyorum Raspadori daha olacakmış gibi geliyor.

Arkadaşlar son bir kaç saattir Feramuz renkdaşımın vermiş olduğu Mika Raun haberine inanmanız için ne yapabilirim diye düşünüyordum. Sonunda bir karar aldım.

Şayet Feramuzun haberi yalan çıkar ve Mika transferi olmaz ise adımın Faruk Muz olarak değiştirilmesini talep ediyorum. Şampiyon olduğumuz gün tekrar değişiriz. Ben Feramuza inandım, sizlerde inanın arkadaşlar.

Bu Mika'nin Mustafa Muhammed'den bir farki yok yaw. Biraz abartiyorsunuz gibi. 20 milyon gibi bir parayi bu herife gommek ne kadar basari sayilir ki?
Bence de, tam bu sabah bunu dusundum. Dybala ya da benzeri bir oyuncuya yuksek maas vermektense Mika'yi tercih ederim tabi. Ama bizim taraftarda yeni transfer fetisi oldugu icin herkes su an ayilip bayiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt