- 12 Haziran 2015
- 37.126
- 33.123
- 2.693
Dış basından bir şey çıkmadığı sürece heyecanlanmıyorum artık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizde de maçlar 3-1 olduktan sonra girse hayır demezdikTam yerine gitmis basak besiktas trabzon seviyesinde oyuncu
Cok sahsi cok bencil calim atip sola saga cekip vurmaktan baska ise yaramiyor
Basaksehirde acik alanda etkili olur
Normal şartlar altında hakkaten o kadar iyi değil ama yunus salah messi gibi oynuyor okan hocayla. Mikau çalışkan bir oyuncu ise çok rahat 40m euroua transfer yapar PLyeMikautadze’ye gereksiz yere Benzema muamelesi yapılıyor, beklentiler aşırı yüksek
Denemekten zarar yokmikautadze işi olmayacak duaya amin demek gibi geliyor ama keske olsa
oyun kalitemiz 2-3 seviye artar diye düsünüyorum, hele lig için çok ciddi rahatlarız
Ziyech gitmeli, nelson satılmalı yusuf kiralanmalı. İcardi yok. Jakobs ve jelert her türlü kalacak, jelerte aldığımız paraya yakın teklif varsa satarım o ayrıbizim en büyük problemimiz, bazı yabancı oyunculardan çeşitli sebeplerden dolayı da olsa neredeyse hiç verim alamamak bence.
ziyech - kadayıfizm -
yusuf demir - sürekli hasta veya sakat -
nelsson - oyun sistemine uymuyor ama seviyorum. sözleşme süresi de kısaldı. -
icardi --
jelert - son maçlar biraz kıpırdandı gibi, 9 m gömdük ama -
jakobs - sakatlık problemi olmasa reyiz ama, sakatlık problemi sıkıntı -
şu 6 oyuncu ile ilgili senkronizasyonu iyi yapmalıyız. devre arası transfer döneminin en önemli konusu budur bence.
14 yabancı oynatabildiğin bir senaryoda, 6 yabancının "neredeyse" yok hükmünde olması hiç hoş bir durum değil.
devre arası bu işe müdahale edilmeli.
benim tercihim,bizim en büyük problemimiz, bazı yabancı oyunculardan çeşitli sebeplerden dolayı da olsa neredeyse hiç verim alamamak bence.
ziyech - kadayıfizm -
yusuf demir - sürekli hasta veya sakat -
nelsson - oyun sistemine uymuyor ama seviyorum. sözleşme süresi de kısaldı. -
icardi --
jelert - son maçlar biraz kıpırdandı gibi, 9 m gömdük ama -
jakobs - sakatlık problemi olmasa reyiz ama, sakatlık problemi sıkıntı -
şu 6 oyuncu ile ilgili senkronizasyonu iyi yapmalıyız. devre arası transfer döneminin en önemli konusu budur bence.
14 yabancı oynatabildiğin bir senaryoda, 6 yabancının "neredeyse" yok hükmünde olması hiç hoş bir durum değil.
devre arası bu işe müdahale edilmeli.
Birakmiyo serefsizler
Birakmiyo serefsizler