Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 18.260
- 25.119
- 2.643
Konusunu açmak yasak değil miydi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konusunu açmak yasak değil miydi?
Yasakli deyince herseyi yasak oluyor, yarim yasak diye birsey yok.Konusunu açmak yasak değil miydi?
Onun sebebi ertan değil, bizim yönetim. Bizim yönetim yazın hem doue hem hermoso geldi diye söyledi herkeseSD ile alakasi yok, malum yaz doneminde Hermoso transferinde imzalar atildi ve ucak saatini verip sonra R donusu yapmasindan kaynakli.
Yav zaten geldiginde 35ine dayanmisti, simdi de 37. Sezon sonuna kadar oynar birakir, ki insallah birakmaz devam eder.Devamında da yazdım dayım yaşından dolayı böyle 1 ihtimal var.Geçen olmamış olabilir ama bu sene de olma ihtimali var.Niye işi şansa bırakalım böyle 1 transfer yapma imkanımız varken?
Ertan buradan çıkmalı artık SD de çalışmıyor
Mertens yerine oyuncuyu şimdiden almak lazım seneye yabancı kuralında statü değişeyeceği söyleniyordu ona da bi hazırlık yapıyor olma ihtimalimiz olabilir mesela milli takım şartını sağlayanlar belki kontenjandan eksilmeyecek.Gabri ile zaten rekor kırdık, bir o kadar daha transfer mi yapacağız. Bilemedim. Mika ismi heyecan verir tabi ama olası değil gibi bir yandan.
Fb'nin Dzeko ve Barcelona'nın Lewandowski örneğini de verdim dayım.Herkesin sakatlanma ihtimali var ama şampiyonluk yarışında olan 1 takım böyle riskler almamalı bence..Yav zaten geldiginde 35ine dayanmisti, simdi de 37. Sezon sonuna kadar oynar birakir, ki insallah birakmaz devam eder.
Öyle bakarsan herkesin sakatlanma ihtimali var. Ben almayalim demiyorum ki, sadece mertens sakatlanabilir dedigin icin garibime gitti kanks yav
Ben özellikle dikkat ederim ertan hiçbir şekilde düşmanlık yaptığını görmedim bjklı olarak öyle düşman falan değilErtan başlı başına GS düşmanı
Birakmiyo serefsizler
fabrizio gsli miErtan başlı başına GS düşmanı
Dün Haluk yayında olmuş demeye getirdi ama %100 teyit ettiremediği için net konuşmamıştı.Mikautadze kendisi ikna olmus mu o sorunun cevabi sanirim henuz belli degil?