Okan Çelik
Tecrübeli Üye
- 22 Kasım 2008
- 6.073
- 47
- 1.513
umarım adminler bu gizli fenerliye gereğini yapar......Bak sen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
umarım adminler bu gizli fenerliye gereğini yapar......Bak sen.
Gizli fenerli ha. Raporladim.umarım adminler bu gizli fenerliye gereğini yapar......
Sakin ol sampiyon. Hop.
çok belli kardeşim.Gizli fenerli ha. Raporladim.
Artı olarak Asya’nın en yetenekli oyuncusunu getirmiş oluyorsun. O kıtanın, daha çok uzakdoğunun tüm dikkati bizim ülkeye yönelir. Çok iyi pazarlama yapabiliriz onun üstünden.Bu arada yonetimin ve hocanin yerinde olsam millete Osimhen hayali satmayi birakirdim. Tabi herkes bizde devam etsin 4-5 yillik kontrat yapalim ister ama bence sezon sonu EPL'ye gidecektir kendisi. O paralar bizi asar.
Biraz akilli olsak suan Heung-min Son ile temasa gecer, bosman kuralindan faydalanip sezon sonu free transferi icin gorusmelere baslardim. Hem bonservisi de yok. Iyi bir proje hikayesi + maasla neden olmasin? Sonra simdi Mikautadze'yi mi aliyorsun? Sezon sonu bunlari tamamlayacak bir de santrafor bulursan yarin Icardi'de donecek, guzel bir hucum hatti olusmus olur. Hemde Osimhen'in total maliyetinden daha ucuza..
Ciddimisinçok belli kardeşim.
Galatasaray Spor Kulübü başkanını dalga geçmek için burada kullanıyorsun. Ben buna izin vermem.
Çok istiyorsan al sana yem.
Ekli dosyayı görüntüle 272358
Adminler bu arkadaşa lütfen gereğini yapsın.Ciddimisin. Baskani yeri geldigi zaman senden fazla savunurum. Hadi uza.
Adminler bu arkadaşa lütfen gereğini yapsın.
2008 yılından beri bu foruma üyeyim ilk defa bu kadar kripto birini görüyorum.
İnşallah alırız kardeşim ama tavrını beğenmediğim için şüpheye düştüm. Çabamızın adı Galatasaray sonuçta.Ekli dosyayı görüntüle 272359
Bunlari aldigimiz zaman görürsün kriptoyu. Alt tatafi biraz makara. Gül gec, kaldiramiyorsan baska konulari oku. Veya engelle tusuna bas.
renkdaş duyum var mı?faruk ahbabımızdan şüphemiz yoktur heis
Herseyi okadar ciddiye almayin. Hepimiz biraz grok geldiginden beri sakaci fotolar atiyoruz. Bunda birsey yok. Dedigim gibi yeri geldigi zaman herkesden fazla savunurum baskani.İnşallah alırız kardeşim ama tavrını beğenmediğim için şüpheye düştüm. Çabamızın adı Galatasaray sonuçta.
renkdaş duyum var mı?
kaynağının resmini atar mısın rengim? hafif eğilerek olursa iyi olur.25 ocağa kdr transfer beklemiyelim