Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayrılan çok olmamalı.

Bence Ziyech dışında kimse gitmesin.

Skriniar/ Stoper
Mikautadze/ 9-10 Numara
Arias-Kanat

Bir de bulunabilirse yerli alternatif olabilir. Bek için

Zeki
Eren

Vs gibi lig için o da.

İsimler değişebilir.

Profiller

Ekmeğini taştan çıkaran 9.5 Numara
Çalışkan ve tempolu önde basan kanat
Defansif özelliği kuvvetli stoper

Atletik değil sağlam basan stoper lazım.
Ziyech disinda kimse gitmezse nasil t yapacagiz kingpay

Nöbet h.o
Umarım en verimli şekildi geçirip eksikleri kapattığımız bir dönem olur

Evet linçlenmeye geliyorum;

Skrnier’i istemiyorum Nelsson yerine. Nelsson’Dan aman aman fazlası olan bir stoper değil. Ya Maguire falan gibi direkt Haaland’a bile fiziksel üstünlük kurabilecek stoper gelmeli ya da müthiş süratli bek kökenli bir stoper.

Takımın 3 tane kanat oyuncusu var. Böyle gitmez. Hem 10 hem kanat oynayabilen oyun tarzımıza uygun bir oyuncu alınmalı.

Bir de genç kaliteli bir oyuncu dahil edilebilirse orta saha rotasyonuna tadından yenmez

3 transfer yeterli.
Bunda linçlenecek ne var Orhun heis alkışlanacak bir yorum yapmışsın

Chelsea her transfer doneminde 25 oyuncu alan kulup neyini yaziyorsun? Orada baska seyler dondugunu bilmiyorsun sanki.

evet benim dedigim de tam olarak bu; zaten bu 3 oyuncudan bir gram faydalanamadik zaten bunlarin yerine 3 tane iyi oyuncu getirebilirsek o dar dedigin rotasyon bir anda birseye benzer.
Tamam beğenmediysen
2024 kış

Lyon'un kasasından transfer ettiği veya kiraladığı 8 oyuncu için 50,13 milyon avro çıktı.

Burada ihtiyaçlar belirliyor zaten kafadan 3 tane eksikle transfer sezonunu açıyoruz.
7 olmaz ilk 11 kalitesinde sağlam 3 rotasyon için 2 tane olur 5 ile kapatırsın. Bu sayı ihtiyaçlara göre değişir.

Yazdıklarıma bakarsan hiç kullanmayacağın aşikar olan Eyüp diye bir herif var bunun yerine gidip Eyüp standardında bir herif alırsın bu sayı 7 olur.
Anlaşamadığımız nokta bu. 7 diyince tüm forumun ilk 11'de 7 oyuncu değişmesi gerek demişiz gibi tavrı hoş değil.

Az once bir iki kisi sormustu ondan dolayi bilgilendirme amacli;

ARA TRANSFER DÖNEMİ NE ZAMAN?

Ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi ise 13 Ocak 2025'te başlayıp 11 Şubat 2025'te tamamlanacak.

futbol gurmelerine sual?
mikautadze mi daha iyi olur bize yoksa raspadori mi
bence mikautadze çünkü mikautadzenin ben pik noktasına ulaştığını sanmıyorum muthiş potansiyel var ve bizde o noktaya ulaşırsa çılgın paralara satılma olasılığı var .Raspodiriyide satabiliriz ama zaten en iyi hali belli ne edeceğide belli.O yüzden bence kesinlikle mikautadze alınmalı

Onyedika'da Nijeryalı direk Osimhen ile aynı ülke vatandaşı aslında fena olmayabilir yazın istemiştik oyuncu tarafında sıkıntı yoktu eğer kulüp tarafı kiralık + opsiyona geliyorsa versinler alalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt