Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaptilar üstadKolpa gecesi bugun yayın yapmıyor mu
Mikafutbol gurmelerine sual?
mikautadze mi daha iyi olur bize yoksa raspadori mi
Okan hocamızın sistemde açık ara Mika hatta tam cuk oturacak isim Mika.futbol gurmelerine sual?
knk ben sezon sonu için konuşuyorum bir değişiklik şart orda artık.Haklisin ama onde olup kestigi coook pozisyon var
Pozisyona bile donusmedigi icin bunun degerini anlayamiyoruz bence hepimiz
Onde duruyor riske giriyor 10 senede 5-6 tane yemistir bundan kaynakli max
deger mi bence deger
Ziyech disinda kimse gitmezse nasil t yapacagiz kingpayAyrılan çok olmamalı.
Bence Ziyech dışında kimse gitmesin.
Skriniar/ Stoper
Mikautadze/ 9-10 Numara
Arias-Kanat
Bir de bulunabilirse yerli alternatif olabilir. Bek için
Zeki
Eren
Vs gibi lig için o da.
İsimler değişebilir.
Profiller
Ekmeğini taştan çıkaran 9.5 Numara
Çalışkan ve tempolu önde basan kanat
Defansif özelliği kuvvetli stoper
Atletik değil sağlam basan stoper lazım.
Onda hemfikiriz yaw kesin bu yil ugurlamaliyiz kaptaniknk ben sezon sonu için konuşuyorum bir değişiklik şart orda artık.
Bunda linçlenecek ne var Orhun heis alkışlanacak bir yorum yapmışsınEvet linçlenmeye geliyorum;
Skrnier’i istemiyorum Nelsson yerine. Nelsson’Dan aman aman fazlası olan bir stoper değil. Ya Maguire falan gibi direkt Haaland’a bile fiziksel üstünlük kurabilecek stoper gelmeli ya da müthiş süratli bek kökenli bir stoper.
Takımın 3 tane kanat oyuncusu var. Böyle gitmez. Hem 10 hem kanat oynayabilen oyun tarzımıza uygun bir oyuncu alınmalı.
Bir de genç kaliteli bir oyuncu dahil edilebilirse orta saha rotasyonuna tadından yenmez
3 transfer yeterli.
Araya bir Arias sıkıştırıp sene sonu Osimhen bonservisle CUK olur.mika
danso
yusuf sari
ahmet kutucu nasil olur
Bunda linçlenecek ne var Orhun heis alkışlanacak bir yorum yapmışsın
Zaten 2 veya 3 isim gelir maksŞundan dedim çünkü herkes çok fazla transfer istiyor ama devre arasında bu doğru bir şey değil.
Bu takımın kanayan yarasını 3 transferle çözebiliyorsun çünkü
Duyumlari aktar reisYaptilar üstad
Simdi haluk bey 343 digital’de
Tamam beğenmediysenChelsea her transfer doneminde 25 oyuncu alan kulup neyini yaziyorsun? Orada baska seyler dondugunu bilmiyorsun sanki.
evet benim dedigim de tam olarak bu; zaten bu 3 oyuncudan bir gram faydalanamadik zaten bunlarin yerine 3 tane iyi oyuncu getirebilirsek o dar dedigin rotasyon bir anda birseye benzer.
Mikautadze 3 lü de osimhen in yanında tam 2.forvet olacak kişi.futbol gurmelerine sual?
bence mikautadze çünkü mikautadzenin ben pik noktasına ulaştığını sanmıyorum muthiş potansiyel var ve bizde o noktaya ulaşırsa çılgın paralara satılma olasılığı var .Raspodiriyide satabiliriz ama zaten en iyi hali belli ne edeceğide belli.O yüzden bence kesinlikle mikautadze alınmalıfutbol gurmelerine sual?