Edis Karayel
Aslan Üye
- 27 Ağustos 2019
- 7.719
- 7.099
- 768
Acaba beni tanısa 10 dakika da olsa kahve içer mi benle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acaba beni tanısa 10 dakika da olsa kahve içer mi benle
Victor Dikiṣtutmaznelson bu saatten sonra zor dikiştutar çok formsuz ve moralsiz
Tolisso guzel olurmikotadze diye gidip clinton tolisso ve lacazeti alalım
Bizim taraftar gercekten bunu anlamiyorBu imkansız Torreira'yı kesebilecek yedeğe oyuncu alamazsın. Bu dediğini City, Madrid falan yapamıyor.
genel medya ve haberde de böyle - herkes istediği telden çalıyor.Türk medyasına acil bir ayar çekilmesi lazım. Kontrolsüz bir şekilde yalan haberler dolaşıyor etrafta. Dış basında çoğu yerde Türk kaynaklar Tier 5(en düşük güvenilirlik) olarak görünüyor. Çok normalleşti yalan işi toplumda. Twitter'ı geçtim ulusal basında da durum aynı.
Spekülasyon borsası kurdular çünkü. Yalana talep yoğun olduğu için bunun üzerine kurdu herkes stratejisini. Hiç bir caydırıcı husus olmadığı için de kar topu etkisiyle büyüyor.genel medya ve haberde de böyle - herkes istediği telden çalıyor.
zira daha transfer dönemi açılmadı bile mesela .
Sosyal medya bilinçsizce kullanılıyor, her dönem aynı kişiler hit alıyor, hiç değişmiyor.Spekülasyon borsası kurdular çünkü. Yalana talep yoğun olduğu için bunun üzerine kurdu herkes stratejisini. Hiç bir caydırıcı husus olmadığı için de kar topu etkisiyle büyüyor.