Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acaba beni tanısa 10 dakika da olsa kahve içer mi benle
IMG_20241226_171550.webp

Yani doktor haziran-temmuzdan önce olmaz derse lisansi askiya alinacak diye yorumladim. Yanliṣmiyim?

Bu imkansız Torreira'yı kesebilecek yedeğe oyuncu alamazsın. Bu dediğini City, Madrid falan yapamıyor.
Bizim taraftar gercekten bunu anlamiyor
Kimi alican toreirayi kesicen hadi aldin kestin diyelim oyuncu mutlu olacak mi

Toreirayi kesecek adam kac milyon euroya gelecek

Al iste fener ismaili kesip amrabati aldi durumlari ortada

Sakatlik olacaksada olacak yapacak birsey yok
Sene sonu genc potansiyelli dusuk maas alan
yedek olmayi kabul edecek birisi alinir

Sezon sonuna kadar toreira sara oynayacak
Birsey olursa Berkan Kaan Demirbay oynayacak

Sara yokken orta saha orta saha dedik sara geldi halen orta saha diyorlar

Chuameni Valverde filan istiyor bizim taraftar

Sallai avrupa listesine yaziliyorsa hic sag bek almasinlar adam hayvan gibi sag bek oynar

Nwakeme karsisinda bile ezilmedi
4 lu oynarsan sallai sag bek oynar onunede baris yaparsin onlu arkali canavar gibi oynarlar

Stoper 9.5 numara devre arasi icin bence yeterli
Dusuk maliyetli bir sag bek gelirse yusuf demir yerine belki gelir

Türk medyasına acil bir ayar çekilmesi lazım. Kontrolsüz bir şekilde yalan haberler dolaşıyor etrafta. Dış basında çoğu yerde Türk kaynaklar Tier 5(en düşük güvenilirlik) olarak görünüyor. Çok normalleşti yalan işi toplumda. Twitter'ı geçtim ulusal basında da durum aynı.

Türk medyasına acil bir ayar çekilmesi lazım. Kontrolsüz bir şekilde yalan haberler dolaşıyor etrafta. Dış basında çoğu yerde Türk kaynaklar Tier 5(en düşük güvenilirlik) olarak görünüyor. Çok normalleşti yalan işi toplumda. Twitter'ı geçtim ulusal basında da durum aynı.
genel medya ve haberde de böyle - herkes istediği telden çalıyor.

zira daha transfer dönemi açılmadı bile mesela .

Hocanın açıklamalara bakarsak Skriniar ile Mika, Muani tarzı biri ile transferi noktalarız.

genel medya ve haberde de böyle - herkes istediği telden çalıyor.

zira daha transfer dönemi açılmadı bile mesela .
Spekülasyon borsası kurdular çünkü. Yalana talep yoğun olduğu için bunun üzerine kurdu herkes stratejisini. Hiç bir caydırıcı husus olmadığı için de kar topu etkisiyle büyüyor.

Mikautadze nedense bana çok zor trasnfer olarak duruyor yav - nasıl bu kadar rahat ve %80 + ymış gibi haber basıyorlar anlamıyorum.

CL ye gidemedik - nakit kasada ne var ne yok - tek talibi olmayızdır . 20 M nun altında nasıl biter bu iş - hadi maaşı kısmen ucuz olabilirde (Dybala 'ya göre mesela )

çok gaz olamıyorum henüz trasnferde - daha çok ziyech / nelsson ne şekilde çıkacağız onu bekliyorum. 3üncü bir hamle olursa yusuf vs .

Spekülasyon borsası kurdular çünkü. Yalana talep yoğun olduğu için bunun üzerine kurdu herkes stratejisini. Hiç bir caydırıcı husus olmadığı için de kar topu etkisiyle büyüyor.
Sosyal medya bilinçsizce kullanılıyor, her dönem aynı kişiler hit alıyor, hiç değişmiyor.
BCT-ANK-Nevzat gibi isimlerin haberleri mesela gündem olmamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt