Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.299
- 13.018
- 2.828
Haci icardi pardon asker10 söylerse inanirim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asker10 mu
Haci icardi pardon asker10 söylerse inanirim.
Kendine hayrı yoknelson var
Bunu bende okudum farklı yerlerde, dümdüz herifmiş KaboreValla cahil yorumu olarak skills videolarında bile dengesiz tekniği kötü duruyor.
Bize teknik bek değil, atletik bek lazım kabore gelsin.Valla cahil yorumu olarak skills videolarında bile dengesiz tekniği kötü duruyor.
Bunu bende okudum farklı yerlerde, dümdüz herifmiş Kabore
Dümdüz diye kim dediyse halt etmişBunu bende okudum farklı yerlerde, dümdüz herifmiş Kabore
Sofascore da öyle birsey gözukmuyorSakatlığı var
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu iş hafta sonu KAP kapalıya benzemeye başladı. Yıl başıda KAP kapalı transfer olmaz haberi 100% garanti gibidün noel o yüzden bir gelişme olmaz diyenlere sorum bugun ne var?
Noelden sonraki dinlenme günüdün noel o yüzden bir gelişme olmaz diyenlere sorum bugun ne var?

Mackolik kullanıyorum ben sakat gösteriyor. Adam çok formda kesmesi için bi sebep de yok kral.
Bugün boxing day millet evde kutularını açıyorNoelden sonraki dinlenme günü![]()
Noel ertesidün noel o yüzden bir gelişme olmaz diyenlere sorum bugun ne var?
Dogru boxing day var birde onu unutmuşum knkBugün boxing day millet evde kutularını açıyor
Baya 1 sebep var. Adam antrenör yardimcisina falan saldirdiMackolik kullanıyorum ben sakat gösteriyor. Adam çok formda kesmesi için bi sebep de yok kral.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Danso için 20 istiyorlar, hiçbir şekilde geriye alamazsınKabore + Danso transferi kapat