Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray iyi gittiği sürece yabancı sınırı kademeli olarak azaltılacaktır. Bu sebeple İlkay kalitesindeki yerlileri toplayarak bu tuzağı yaklaşmadan def etmek gerekir.
Bizim yerliler iyi dostum net 3 adam var. Barış, Yunus ve Abdülkerim. Hatta Demirbay. Diğer kulüpler bu kadar gol-asist katkısı alamıyor yerlilerinden kenar süsü gibiler. Bence de Berke-A.Kutucu gibi kaliteli yerli isimleri çekersek çok daha rahat oluruz böyle bir aksiyona karşı..

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Bizim yerliler iyi dostum net 3 adam var. Barış, Yunus ve Abdülkerim. Hatta Demirbay. Diğer kulüpler bu kadar gol-asist katkısı alamıyor yerlilerinden kenar süsü gibiler. Bence de Berke-A.Kutucu gibi kaliteli yerli isimleri çekersek çok daha rahat oluruz böyle bir aksiyona karşı..

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
İlkay'ın geldiği senaryoda Kerem Demirbay ile vedalaşabiliriz. Sözleşmesi bitince yabancı statüsünde olacak Kerem. İlkay'da öyle bir durum yok.

Bizimkiler 2.5 ile başlar 4-4.5’a kadar çıkar 6 ay için.

Muani + Danso= Avrupa’da Final

Anket açalım.

Muani + Danso mu?

Mikautadze +Skriniar mı?

Screenshot Capture - 2024-12-28 - 20-12-36.webp

aynen de yani bence devre arası bu kadar maliyete gerek yok.Bizim gol sorunumuz yok, savunmada kötüyüz
Gol sorunu yok ama bizimkiler orada en iyisi olmak istiyor lig ve Avrupa’da daha sağlam olmak için.

İcardi’yi ararız 2. Yarı maçlar daha zor olacak.

Ben takviyeyi mantıklı görüyorum. Ama maliyet önemli tabi.

Muani oyun bakımından çok şey katar 3-5-2 de özellikle.

Defansa bonservisli adam alırız Danso gibi o zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt