Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O işin sonunun ne olduğunu biliyoruz diyeyim.

Pogba, doping suçlamalarını reddederek, "Ben hiç doping yapmadım ve masumum.
Ya radara yakalanırlar yada kabul etmezler bu böyledir.

Hastalığı olmadığı sürece yasaklı madde çıktıysa o iş yaş. 2. numunede de benzer sonuç çıkacaktır. Emsal kararla birlikte en iyi ihtimal 18 ay cezayı yiyecek.
nezdimde insanlar suçlulukları kanıtlanana dek suçsuzdur

iyi forumlar

ziyech içinde 2 öğrenciye kombine sözü verdim burayada yazdım kimse oralı olmadı 40 yaşında adamlar kombine istedi

şimdiden 4 öğrenci bulun gerçi forumda yaş ortalaması her geçen sene artıyır öğrenci kalmadı forumda! 😂

ayriyeten ziyech - gs onun için olmadı !!!!

osayinin ofansı iyi değil ama defansı bence baya iyi

barışla bile kafa kafaya oynayabiliyor fiziki açıdan, yıldırıcılığı yüksek

oyunculuğunu geçtim, şampiyonluk ve 5. yıldızın üstüne sözleşme uzatmak için götlerini yırttıkları as sağ beklerini de alırsak aradaki seviye farkını çat diye yüzlerine vurmuş oluruz

lewanın dortmunddan bayerne gitmesi gibi olur bence
Bizde oynyinca ofansida düzelir.

ziyech içinde 2 öğrenciye kombine sözü verdim burayada yazdım kimse oralı olmadı 40 yaşında adamlar kombine istedi

şimdiden 4 öğrenci bulun gerçi forumda yaş ortalaması her geçen sene artıyır öğrenci kalmadı forumda! 😂

ayriyeten ziyech - gs onun için olmadı !!!!
Bu devirde kimseye kombine alınır mı yav gider devrederek paraya çevirir o işi.

En ucuz kombine 16 bin forma 3 bin.
10 tane forma olarak revize edelim bu işi daha çok öğrenci mutlu olsun.

osayinin ofansı iyi değil ama defansı bence baya iyi

barışla bile kafa kafaya oynayabiliyor fiziki açıdan, yıldırıcılığı yüksek

oyunculuğunu geçtim, şampiyonluk ve 5. yıldızın üstüne sözleşme uzatmak için götlerini yırttıkları as sağ beklerini de alırsak aradaki seviye farkını çat diye yüzlerine vurmuş oluruz

lewanın dortmunddan bayerne gitmesi gibi olur bence
fizikalitesi çok yüksek sadece, tek olayı da o zaten yaw. pozisyon bilgisi zayıf ama. dalıp gidiyor zaman zaman. hücum zafiyeti konusunda zaten hemfikiriz. fb'den 2.75 maaş istedi, bizden de benzerini ister + fb'den gelmesi falan eklenince, no diyorum ben.

fr liginde tonla böyle adam buluruz daha genç ve daha ucuza.

haa bir tek osimhen'in mutlu olmasında küçücük bir katkısı dahi olacaksa, bir tek o zaman ok derim mecbur :d

fizikalitesi çok yüksek sadece, tek olayı da o zaten yaw. pozisyon bilgisi zayıf ama. dalıp gidiyor zaman zaman. hücum zafiyeti konusunda zaten hemfikiriz. fb'den 2.75 maaş istedi, bizden de benzerini ister + fb'den gelmesi falan eklenince, no diyorum ben.

fr liginde tonla böyle adam buluruz daha genç ve daha ucuza.

haa bir tek osimhen'in mutlu olmasında küçücük bir katkısı dahi olacaksa, bir tek o zaman ok derim mecbur :d
abi biz bek bulamıyoz asıl problem bu maalesef gelenler patlak çıkıyor

sıcak bakarım deme sebebim bu yoksa öyle çok iyi topçu olduğundan falan değil

zaten bizim iş ciddiye binerse fb 5 bile verir bu adama tutmak için kadroda

Manu Kone de çok iyi oynuyor yaw. Şu tarz bir Fransız orta saha düşürebilmeliydik yazık oldu. Fofana da iyi oynuyor. Khephren Thuram da iyi oynadı bugün. Ah ulan ah biriniz gelecektiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt