Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dybalayı 0 bonservis ve yıllık 4 milyon Öyroya ister miydiniz 3 yıl
1735509031877.webp

ft yardımcıları için kabul etmiş via ılgaz
para sıkıntıları varmış

tmm
5 bonservis
6 mayış diyelim
3 yıl
Dybala Roma'dan 7 net kazanıyormuş 2-3 maç oynarsa sözleşmesi otomatik uzuyor net kazanç 11 milyon euro oluyormuş o dediğin maaşlara ihtimali yok yani. Bizimle konuşulurken de bahsedilen 0 bonservis 10 milyon net maaş yıllık.

Dybala Roma'dan 7 net kazanıyormuş 2-3 maç oynarsa sözleşmesi otomatik uzuyor net kazanç 11 milyon euro oluyormuş o dediğin maaşlara ihtimali yok yani. Bizimle konuşulurken de bahsedilen 0 bonservis 10 milyon net maaş yıllık.
Roma'da net 6+2 kazanıyor kesin bilgi. 2 olan kısımlar bonuslardan

Dybala her şeyden önce bir pr bir reklam yüzü ama tutup dybala için kulübün ödeme dengesini bozmayalım. Yarın gelir katkı da veremezse takımda huzur da bozulur. Her topçu kaç paraya mukavele yapıyor biliniyor. Yarın toreira ya da sara derse ben de aynı maaşı istiyorum diye. Ha icardi istisna yaptıkları ortada. Bir çift haneli mukavele daha takımı yorar.

Zaten Dybala transferi gerçekleşirse kulübün kasasından yıllık çıkacak net maaş 4-6m bandında olur, bir o kadar daha üstüne koyacak sponsor aranır (ve bence bulunur)

Yalnız 4-6m bandında bir maaş bile risk çünkü herifin maçların yüzde 70-80'ini kaçırma ihtimali var. Ben topçuluğunu çok aşırı beğendiğim için o riskin alınmasına razı olurum ama aslında rasyonel değil. Öte yandan bizim dışımızda Fb'nin falan almasını asla istemem çünkü 20 maçlık galibiyet serisi yaptırabilecek bir oyuncu

Roma'da net 6+2 kazanıyor kesin bilgi. 2 olan kısımlar bonuslardan
Haluk Yürekli ve daha bir çok kaynak böyle yazdı. Sözleşme otomatik uzarsa yeterli maç oynayıp 11 milyona çıkıyormuş kazancı ne olursa olsun Dybala çok yetenekli bir oyuncu ama 31 yaşına gelmiş ve sakatlık riski yüksek bir oyuncuya senelik 10 milyon maaş bağlamaya karşıyım. Zaha'da yaptık bu saçmalığı. Osimhen yada İcardi gibi genç yada sakatlık yaşamamış biri olsaydı düşünülebilirdi ama bir de sisteme de uyan bir adam değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt