Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.467
- 7.306
- 2.358
Rasford gitsin kumda oynasın. Ne işi var geberik adamların Galatasaray’da. Zaten Maguair’in ismi geçiyor. Kalbim tekliyor bu iki ismi gördüğümde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin sesin oluyorum gittiğim maçlarda bir teşekkürün yokMbappe'nin mental problem devam ediyorsa o da olur.
Senin sesin oluyorum gittiğim maçlarda bir teşekkürün yok
Ne diyim Allah yolunu açık eylesin
Olur çokta güzel olur hem Torreira hem Sara yedekler aynı zamanda rotasyonu güçlendiririz.onyedika olmaz mı?
Maguire topçu oğlu topçudur keşke gelse.Rasford gitsin kumda oynasın. Ne işi var geberik adamların Galatasaray’da. Zaten Maguair’in ismi geçiyor. Kalbim tekliyor bu iki ismi gördüğümde.
Giresun'da oynarken yazıyordum. GSC futbol ulemaları beğenmiyordu.Yalnız var ya Sainz'da fena olmaz ha onu da alalım.
70. Dakika Mertens çıkıyor Messi giriyor
Beğenmeyen çoksa iş yapmama ihtimali yok Sara, Yunus, Barış çopunun örneği mevcut en basiti sene başı Yunus'a neler deniyordu bu mu şampiyon yapacak diye beğenilmiyordu.Giresun'da oynarken yazıyordum. GSC futbol ulemaları beğenmiyordu.
Beyler Maguire b.klaniyor haksızsınız demek icin değil bir dipnot olsun: bayıldığımız Sanchez daha beterdi EPL‘de. Melo yılın Bidonuydu Serie A‘da… bunlar böyle uzar gider. Keskin konuşmak pek sağlıklı değil futbolda.