Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.650
- 109.788
- 4.878
talisca gelince inş tadicin sürelerinden alır. feneri iki yıldır ayakta tutan tek topçu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olağan üstü mükemmel bir fotoğraf yamessi gelsin 7. olalım okeyim
Messi gelirse 7. olmayı nasıl başaracaksınmessi gelsin 7. olalım okeyim
Oha ömer baba mı bu
3-4 tane sağlam hamleyle uefa kupası hayal olmaktan çıkabilir bu arada
Stoper
Sağ bek
Orta saha
Kanat
Sakat topcudybala 2 gol atmış özeti izledim de öyle çokta durağan bir topçu değil.Leşlenecek bir topçu ise asla değil
Hatta Roberto Carlos inter taraftarı tarafından yılın en kötü transferi seçildiBeyler Maguire b.klaniyor haksızsınız demek icin değil bir dipnot olsun: bayıldığımız Sanchez daha beterdi EPL‘de. Melo yılın Bidonuydu Serie A‘da… bunlar böyle uzar gider. Keskin konuşmak pek sağlıklı değil futbolda.
Osimhene okadar çok müteşekkirim ki
inannıpmaz birşey yaptı okan buruka
gün geçtikce eriyen, tıkanan 4231 sisteminden kurtulduk sayesinde aynı formatdan çıkıp değişken maç içinde o ana uygun sisteme geçtik
osimhen ikinci yarı sağaçık gibi oynadı ikinci yarı 460 geçtik müthiş oldu
yunus kanatdan ortaya geçince hemen açıldı
okan buruk doğruları osimhen sayesinde buldu
okanın kendi hoşunada gitti bu
gol yiyoruz ok ama hiç yenileceğiz hissinede kapılmıyoruz çünki artık değişkenliklerimiz var sahada
bek sorunumuz büyük
abdulle muslera çok kötüler
birde torreiranın oyun şekliylede bağlı gol yememiz
ama iyi bir stoper (ki sezon başı solstoper diye bağırdım) birde iyi beklerle torriki rahat öne yollarsın ama bekde berkan varken torrik ile çıkmamalı bu çok yanlış
gol yememizin başlıca sebebi bu
genel olarak en büyük sıkıntım giderildi
onun için çok rahatım
tıkanan 4231 garabetinden kurtulduk
ha yeri gelir yine oynarız ama artık takım gerektiğinde maç içinde çok tahat oyun şeklini değiştirip maçı çözebiliyor![]()
dybala 2 gol atmış özeti izledim de öyle çokta durağan bir topçu değil.Leşlenecek bir topçu ise asla değil