Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
messi çok isterdim ama miamide hayatı güzel herifin, tüm mls tapıyor
parayla fln ikna edebileceğin biri de değil
türk ligini düşünmesi çok zor

messi gelsin 7. olalım okeyim
Olağan üstü mükemmel bir fotoğraf ya
31d5f5b4-8b26-4fdd-945c-6eb12f31b274.webp

Osimhene okadar çok müteşekkirim ki

inannıpmaz birşey yaptı okan buruka

gün geçtikce eriyen, tıkanan 4231 sisteminden kurtulduk sayesinde aynı formatdan çıkıp değişken maç içinde o ana uygun sisteme geçtik

osimhen ikinci yarı sağaçık gibi oynadı ikinci yarı 460 geçtik müthiş oldu

yunus kanatdan ortaya geçince hemen açıldı

okan buruk doğruları osimhen sayesinde buldu
okanın kendi hoşunada gitti bu

gol yiyoruz ok ama hiç yenileceğiz hissinede kapılmıyoruz çünki artık değişkenliklerimiz var sahada

bek sorunumuz büyük
abdulle muslera çok kötüler
birde torreiranın oyun şekliylede bağlı gol yememiz
ama iyi bir stoper (ki sezon başı solstoper diye bağırdım) birde iyi beklerle torriki rahat öne yollarsın ama bekde berkan varken torrik ile çıkmamalı bu çok yanlış

gol yememizin başlıca sebebi bu

genel olarak en büyük sıkıntım giderildi
onun için çok rahatım
tıkanan 4231 garabetinden kurtulduk
ha yeri gelir yine oynarız ama artık takım gerektiğinde maç içinde çok tahat oyun şeklini değiştirip maçı çözebiliyor 👍

Sara'yı bırakabileceğimiz minimum rakam x ise, PSG gibi takımlara kapı 2x'den açılır... Yeter elimizdeki değerleri ucuza kaptırdığımız. PSG'ye garezim olduğundan değil, o kalibredeki zengin takımlar bir oyuncuyu istiyorsa o oyuncu anında değerlendi demektir... İlgilendiği söylenen Roma'yla 30-40m arası pazarlık edeceksek atıyorum; PSG devreye girdiği an 50m peşin + bonus monus olmak zorunda taban fiyat...

Beyler Maguire b.klaniyor haksızsınız demek icin değil bir dipnot olsun: bayıldığımız Sanchez daha beterdi EPL‘de. Melo yılın Bidonuydu Serie A‘da… bunlar böyle uzar gider. Keskin konuşmak pek sağlıklı değil futbolda.
Hatta Roberto Carlos inter taraftarı tarafından yılın en kötü transferi seçildi

Nelsson, Ziyech ve Yusuf gonderilmeli. Icardi'nin de sozlesmeli dondurulmali. 5 transfer yeterli olur. Berke, sag bek, stoper, orta saha, 10 numara. EL sampiyonlugu icin.

Osimhene okadar çok müteşekkirim ki

inannıpmaz birşey yaptı okan buruka

gün geçtikce eriyen, tıkanan 4231 sisteminden kurtulduk sayesinde aynı formatdan çıkıp değişken maç içinde o ana uygun sisteme geçtik

osimhen ikinci yarı sağaçık gibi oynadı ikinci yarı 460 geçtik müthiş oldu

yunus kanatdan ortaya geçince hemen açıldı

okan buruk doğruları osimhen sayesinde buldu
okanın kendi hoşunada gitti bu

gol yiyoruz ok ama hiç yenileceğiz hissinede kapılmıyoruz çünki artık değişkenliklerimiz var sahada

bek sorunumuz büyük
abdulle muslera çok kötüler
birde torreiranın oyun şekliylede bağlı gol yememiz
ama iyi bir stoper (ki sezon başı solstoper diye bağırdım) birde iyi beklerle torriki rahat öne yollarsın ama bekde berkan varken torrik ile çıkmamalı bu çok yanlış

gol yememizin başlıca sebebi bu

genel olarak en büyük sıkıntım giderildi
onun için çok rahatım
tıkanan 4231 garabetinden kurtulduk
ha yeri gelir yine oynarız ama artık takım gerektiğinde maç içinde çok tahat oyun şeklini değiştirip maçı çözebiliyor 👍

+ ek olarak oyun değişikliği sayesinde oyuncu değiştirme sorunsalıda minimuma indi

çünki oyuncu değişikliğini formata göre yapıyor artık

hertürlü winwin oldu bu osimhen olayı

osimhen gitsede buna devam edecektir

ahmet kutucuyu bjk istiyormuş via haluk

ama gştmez bence

istersek alırız ki alırız bence tek sorun alman altyapılı galiba orada limitimiz dolu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt