Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 4.834
- 6.028
- 2.108
Fener Danso deniyor. Bi tık üzer :/
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera Günay
Sanchez Abdülkerim Nelsson Metehan Jakobs Jelert Kaan
Torreira Sara Kerem Berkan
Baris Sallai Yunus Ziyech Yusuf Mertens Osimhen Batshuayi
Elimizde 21 kisilik bir kadro var. Bunlardan 3'ünü zaten saymaya gerek yok (Nelsson, Ziyech ve Yusuf).
Kaleci dahil 7 yedek oyuncumuz kaliyor.
Ilk 11'e sag bek
Kulübeye stoper
Kulübeye sol bek
Kulübeye bir orta saha
Öne 1 veya 2 oyuncu.
Sec begen al.
Sana mı soracağım?Bu dombili kim ki buraya taşıyorsun
Hem fb ne alaka
Bir sonraki gsc space de futbolun bilir kişileri olarak murhan,veli baltacı ve okan özkanla birlikte gsyi yorumlarmısın25m euro
Bize Pikachu değil Carizard lazımPikachu gelmiyormus
Ben güvenilir bir kaynak gibi hatırlıyorum. Zaha Gs haberini yazdığında herkesin dalga geçtiğini hatırlıyorumBaris'in bir tane bildigi transfer olmus mu? Bizim BCT gibi her hafta yeni birsey deniyor.
Bizle ilgili geçen sene takip etmedim ama ondan önceki sene Zaha, Ziyech ve Tete'yi bilmişti.Baris'in bir tane bildigi transfer olmus mu? Bizim BCT gibi her hafta yeni birsey deniyor.
Ben güvenilir bir kaynak gibi hatırlıyorum. Zaha Gs haberini yazdığında herkesin dalga geçtiğini hatırlıyorum
Bizle ilgili geçen sene takip etmedim ama ondan önceki sene Zaha, Ziyech ve Tete'yi bilmişti.
Geçen sene Amrabat transferinide ilk bu söylemişti daha basının hiçbir yerinde yokken onu da şimdi hatırladım.Guvenilir bir kaynak olmadi ki hic bir zaman. Belki 1-2 tane tutturdugu olmustur eskiden onu hatirlamiyorum.
izledin mi hiçDanso iyi topçu