Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Berke yahut Ahmed'i şu anda istediğimize inanmıyom

Zaten gelseler de alacakları dakikalar az olur, özellikle Okan Buruk'un Muslera'yı kesip Berke'yi oynatması mümkün değil. O derece Fb aşığı birini de takımımda görmek istemem şahsen, ona değecek kadar ekstrası olan bir kaleci değil

Öte yandan Ahmed iyi hoş ama onun da düzenli oynamağa devam edip yazın gelmesini yeğlerim. Şimdi zaten gidip 18m verip bir hücumcu alacaklar takımda gırla hücumcu var çocuk arada kaynar şu an gelirse
Okan hocamızın net açıklaması var, alternatif almayacaz, takımı yukarı çekecek üst düzey oyuncu alacaz dedi. Nokta atışı. İhtiyacımız olan mevkinin alabileceğimiz kapasitede en iyisini alacaz dedi. Almış olmak için almayacaz dedi. Yani sonuç olarak aynen bende istediğimşze inanmıyorum.

Eyüp Asbaşkanı ilgi var diyor HY ise Gs masada yok diyor

Ya bu Eyüp fırıldak ya da Haluk'a çalım muhabbeti olmasın, açık arttırmaya dönmesin diye bilgi gitmiş
Ya da 1 hafta önce sormuşuz şartları 10 üstü fiyat çekmişlerdir ikisine bizde tamam o zaman deyip devre arası için düşünmüyoruzdur.

Osimhen'de icardi bitiriciliği olsa zaten tahmini 200 milyon euro olurdu. Osimhen çok pozisyona girip çoğunu kaçırabiliyor bazen
Osimhen'in ozelligi iste bu. Pozisyona kolayca girebiliyor, hatta kendi de yaratiyor. Icardi ise cevik olmadigi icin, hizli olmadigi icin pozisyona cok giremiyor. Girse zaten her mac hat-trick yapar kral. :D

Ayrıca febe rezil yönetilen bir kulüp de livakova varken berkeyi neden alsın. oguz aydın varken kutucuyu ne yapsınlar bejeke kutucuğa yürüse açlıktan nefesleri kokuyor.

Ola aina leş oğlu leş

Enzoyu 1 kere bile izlememişsindir

Savunmayı ceza sahasında değil osda kuruyon skriniar doğru mu sence

İsme etikete çok takılıyosun kimseyi izlediğin yok

para ver izleyeyim

enayimiyim gs hsrici futbola zaman ayırayım
leş gibi spor

Okan hocamızın net açıklaması var, alternatif almayacaz, takımı yukarı çekecek üst düzey oyuncu alacaz dedi. Nokta atışı. İhtiyacımız olan mevkinin alabileceğimiz kapasitede en iyisini alacaz dedi. Almış olmak için almayacaz dedi. Yani sonuç olarak aynen bende istediğimşze inanmıyorum.
iyi yerliler hep lazım ve bu ikisi iyi yerli o yüzden takımı yukarı çeker ama ben de sıranın bu transferlere geleceğini hiç düşünmüyorum. yaz için ilgilenmemiz ise çok doğal olur

Ya da 1 hafta önce sormuşuz şartları 10 üstü fiyat çekmişlerdir ikisine bizde tamam o zaman deyip devre arası için düşünmüyoruzdur.
Kutucu alınabilir de devre arası Berke'yi napalım zaten o da ayrı soru işareti. Aslında şimdiden sezon sonu için görüşme yaptıysak daha mantıklı olur. Madem Eyüp başkanı GS'li, devre arası zaten en iyi oyuncularını göndermek istemez, sezon sonuna öncelik tanıyabilir.

5 sene önce kaleci yoktu, şimdi var, paokun kaleci canavar gibiydi, her taraftan ayı fizikli kaleci çıkıyor.

Berke ile Kutucu inşallah fenere gider.
Oynamayacak, süre bulamayacak bizim seviyemizin altındaki adamlara para saçmaya gerek yok.

Berke ile Kutucu inşallah fenere gider.
Oynamayacak, süre bulamayacak bizim seviyemizin altındaki adamlara para saçmaya gerek yok.
Orhan Akyüz

Biri der kutucu dan en fazla kerem olur. Biri der yedeğe niye alıyoruz yunusu barışı kesemez.

Kafanız mı iyi dostlar. Yedekte bats dan baska hücum adamı kalmadı. Ziyech paşamızın keyfini mi beklicez. Sıkışan maçları açamayınca napcan jelerti akman ı mı atcan ileri

Aynı lafları necati ye de az etmediler zamanında saolsun her geldiğinde gözüne gözüne soktu milletin.

Kutucuyu geçin geçen bir velet konusu açtım. Şu pasaport işini azaltmamız lazım.

Okan bir oyuncunun çıtasını artıracaksa o da

Marius Broholm.​

Ahmete 5 milyon vereceğine 2 milyona git bunu al. Ahmet patlarsa götümüze girer bu en azından daha genç dersin.

Ya berkeyle kutucunun her yeri çalım olsa ne yazar Allah aşkına
Yıl olmuş 2025, forvetin İcardi-Osimhen, defansın Sanchez, orta sahan Torri…. Muani, Scrinier, Mika, Dybala falan konuşulan yerde şikecilerin çaplarının edirne dışına çıkamadığı ortamda, acaba bile demediğimiz adamlara milyonları gömdürmek çalımın büyüğü bu olsa gerek. ifb bunlara mecbur talip olcak ve alacak, yurt dışında bu andavallara gelcek topçu yok bulamıyorlar kime gitseler red yiyorlar, anca içi geçmiş yaşlı yada para peşinde çapsız adamları alabiliyırlar, geçen dönem kendi ağızları ile söylediler, kimse gelmek istemiyor diye. Yerli pazarına muhtaçlar, anadolu kulüpleri soysunlar soğana çevirsinler bu koçu, fırsat bu fırsat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt