Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yusuf sari nedir yahu ?
Tam besiktas trabzon vizyonu
Can keles oguz aydindan farki nedir ?
Yusuf sari tam bir anadolu takimi topcusudur
Yasi 29 30 filan herhalde anca besiktas yada trabzona gider capi bize yetmez
Ben de aynı şekil düşünüyorum ama sağ bek yedeği yok sol bek yedeği yok kanat yedeği yok orta saha yedeği yok. Ortalama performans verecek yerli oyuncuya da ihtiyaç var.

Ahmet kutucu
Ahmetcan kaplan
Aral şimşir
Eren elmalı
Yusuf sarı
Berke özer

Makul paralara bu oyuncuları alırım

Trabzon dönemi zaman zaman parlayıp söndü çok gençti. Ordan Rizeye geçti o dönem başarılıydı Adana Demir performansı malum zaten milli takım yaptı.

Geçen sene 3 gol 8 asist yaptı
Bu oyuncu buyuk takim oyuncusu olsa Trabzondan kovularak gonderilmezdi

Rize Ve Demirspor benim icin kistas degil

Yusuf sari Sarayi alan vizyon degildir
Yusuf Sari Oguz aydina top player diyen Ali koc vizyonudur

Nereye giderse gitsin bizden uzak olsun
Ben sahsen istemem

Ben de aynı şekil düşünüyorum ama sağ bek yedeği yok sol bek yedeği yok kanat yedeği yok orta saha yedeği yok. Ortalama performans verecek yerli oyuncuya da ihtiyaç var.

Ahmet kutucu
Ahmetcan kaplan
Aral şimşir
Eren elmalı
Yusuf sarı
Berke özer

Makul paralara bu oyuncuları alırım
Ahmet kutucu olur
Ahmetcan Kaplan olur
Aral Simsir olur
Berke Ozerde olur
Eren Elmali bile bek diye hadi olur
Yusuf Sari hic olmaz bir gol bir asist yapar
30 tane topu mahveder
Yusuf sari kadar kendine oynayan bencil adam azdir kim alirsa alsin 3 aya kovarlar

Ahmet kutucu olur
Ahmetcan Kaplan olur
Aral Simsir olur
Berke Ozerde olur
Eren Elmali bile bek diye hadi olur
Yusuf Sari hic olmaz bir gol bir asist yapar
30 tane topu mahveder
Yusuf sari kadar kendine oynayan bencil adam azdir kim alirsa alsin 3 aya kovarlar
Zaten aral ve ahmet olursa yusufa gerek kalmaz. Ama yerli alternatifler şart

Avrupa kadrosunu düsünerek cok fazla gurbo almamaya bakalim

Evet, gelecek sezonlar için bu konuda daha planlı gitmek lazım. 14 yabancın olursa, 4 adet de gurbetçi yerli yazabiliyorsun UEFA listelerine...

Ancak bu sene alınacak 1-2 ismi bu sene ille de hemen Avrupa listesine yazmak zorunda değiliz. Seneye muhtemelen Günay ve Demirbay kadroda olmaz gibi duruyor. Yeni gelenler onların yerini alır. Tabi şimdiden planlaması yapılarak diyorum bunu. Plansız iş yapılmamalı.

Aligi listesine ben sallai yazılmayıp alınacak 3 yeni futbolcunun yazılması taraftarıyım.

Kusursuz 3 herif al hem ligi hem avrupayı hedefle. Ama öyle olmayacağını biliyoruz sallai+ 2 herif yazılacak onlardan birisi de yetersiz olursa bak o zaman olaya.
1 tanesi nelsson yerine olursa diğeri de ziyech yerine olur.
Bu kadro da avrupayı falan kaldıramaz, hayalini transfer sezonunda yapılacak işlere göre bırakmak gerekebilir.
Tek adam mı fark edecek yav denilirse de evet tek bir adam bile bize çok müthiş avantaj sağlayabilir bu konuda.
Bu orta saha değil final çeyrek için bile patlayabilir. Bir bakmısın 2 adamın cezalı acrupa kupasına bu kadar yaklaştığın ortamda el sallarsın. O nedenle a.ligi hedefleniyorsa bir os taakviyesi gerekiyor. Daha kayseriye kaleyi kapatamıyruz biz. A.bilbao falan karşılaşacağız

O nedenle sallai bu sene avrupayı kalbine gömüp ligde şampiyon yapan ve 5. yıldızı taktıran kadronun fotoğrafında olmayı kabul etmeli.

Eğer bu türkiyede yetişmişlerle vs o +3 kuralını etkileneyecekse kaç tane hakkımız varsa o hakkı da sağlam takviyelerle doldurmak lazım.

Son düzenleme:
Devre arası yapmamız gereken 20-25 arası no name atletik sara boey tarzı adamlara gitmek pahalı veya tecrübeli tek almamız gereken stoper

1 atletik stoper 1 allrounder hücumcu işimizi görür. Skriniar pek aradığımız profil değil ama rehabilite edebilirsek world class stoper adam iş yapar her türlü. İsmi geçenler arasından Mikautadze de Dyabala da iş yapar ama yıllık ücreti daha düşük ve daha genç olduğu için Mikautadze daha doğru transfer olur kanaatindeyim. Devre arasında 2den fazla transfer yapıp kadroyu şişirmenin mantığı yok.

Vallaha kim gelecek bilemiyorum. Ama net şekilde lig için değilde Avrupa kupasında bize resmen level atlatacak oyuncular olmalı.

Davidson tarzı stoper
Boey tarzı sağ bek
Lemina tarzı orta saha
Arias
Aral şimşir
Mikau
Eren Elmalı

Şöyle bir transfer dönemi bizi çok yukarı çıkarır.

Ara şimşir sezon başı çok çok iyiydi zaten istatiskleride güzel eğer gerçekten olabilitesi varsa zorlanmalı. Artı Borja sainz bence ara transferde gidilmesi gereken bı isim sözleşmesi az kalmış firsat transferi olabilir. Onunda iststiskleri çok çok iyi ben biraz Kereme benzetiyorum.

Solbek ,sağbek ,ortasaha ve striker transferi şart.Bunlardan sonra stoper ve kanatta ekleneblir ama öncelik ilk saydıklarım.Ayrıca takıma negatiflik yüklemeye çalışan tüm topçularla yollar ivedilikle ayrılmalı.Hiç vakit kaybetmeden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt