Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eyüpün kadrosunu dağıtmasını doğru bulmuyorum, ligin dengesini bozacaklar durduk yere

az biraz parayı bulunca orası burası oynayan kulüplerden nefret ediyorum

az biraz zorlasan avrupada iyi bir şeyler yapar belki topçularını avrupaya satarsın

türkiyedeki vizyonsuzluk ödürecek beni

Eyup açisindan da devre arasi hem kaleciden hem gol atıp duran oyuncusundan olmak saçma degilmi bunlar devre arasi bir yere gitmez bence.

Berke'i bilemem sonucta cocuk Fenerliymis yani geri donmek icin can atiyor olabilir.

Ahmet icin ne kadar Galatasarayli olursa olsun eger bize gelme ihtimali yoksa Fener parayi basip alir. Cok oyuncu gorduk parayi gordukten sonra Fenere gittiklerini.
Öyle tabi ki imkansız değil ama 2 oyuncuda kariyerlerinde hep büyük hatalar yaptı biri Başakşehir'e gitti diğeri genç yaşında fenere gitti ikisi belki şu an Barış Alper, Yunus Akgün, Kerem gibi bambaşka seviyeye çıkabilirlerdi.

Halen akıllanmadılarsa diyecek bir şey yok.

Berke'ye koyayım Günay yeterli ama Kutucu'yu bu leşlere bırakmamak lazım.

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

eyüpün kadrosunu dağıtmasını doğru bulmuyorum, ligin dengesini bozacaklar durduk yere

az biraz parayı bulunca orası burası oynayan kulüplerden nefret ediyorum

az biraz zorlasan avrupada iyi bir şeyler yapar belki topçularını avrupaya satarsın

türkiyedeki vizyonsuzluk ödürecek beni
Bu tarz takimlar 1 sene iyi gider, ertesi sene genelde tepetaklak olur. O yuzden teklif varsa suan para eden oyuncularini satmalari en mantiklisi onlar acisindan. Avrupa'ya gidip puan alacaklari falan yok hangi takim gidip puan topluyor sanki?

Eski Açıkta Erinçin malum hakkında yorumlarının ne kadar doğru olduğunu gösteren bir süreç
Öküz ölmeden ortaklıkları bozulmadan önce beraber çalışırlarken gsliler çok tepki gösteriyorlarken space açıp malum şahsı aklamıyolarmıydı bunlar ben mi yanlış hatırlıyorum

-arkadaşlar biz kefiliz
-öyle biri değil
-düşündüğünüz gibi biri olsa biz beraber çalışırmıyız

Minvalinde konuşuyolardı(erinçle keremi kastediyorum kıyıcıyı hariç tutuyorum)

Bu tarz takimlar 1 sene iyi gider, ertesi sene genelde tepetaklak gider. O yuzden teklif varsa suan para eden oyuncularini satmalari en mantiklisi onlar acisindan. Avrupa'ya gidip puan alacaklari falan yok hangi takim gidip puan topluyor sanki?
avrupada mevzu puan değil ki, iyi oyun iyi bireysel performanslar daha önemli bence bu tip takımlar için

Kerem, Barış, Yunus, Abdülkerim, Kaan bizde yerli futbolcuların bir çoğu ciddi çıkış yaptı halen feneri tercih eden eşek varsa futboldan anlamıyordur ya da kariyerini düşünmüyordur.

Öküz ölmeden ortaklıkları bozulmadan önce beraber çalışırlarken gsliler çok tepki gösteriyorlarken space açıp malum şahsı aklamıyolarmıydı bunlar ben mi yanlış hatırlıyorum

-arkadaşlar biz kefiliz
-öyle biri değil

Reis o kadar takip etmiyorum valla geçen yemek yerken arkada ses olsun diye actiydim

avrupada mevzu puan değil ki, iyi oyun iyi bireysel performanslar daha önemli bence bu tip takımlar için
En iyi ihtimalle Konferans yaparlar orada bile gelen gidene yenilirler. Kotu skorlar alan takimda kimse kolay kolay kendini vitrine cikartamaz o yuzden suan teklif varsa en mantiklisi satmak olur eger iyi para alabiliyorlarsa tabi.

-arkadaşlar biz kefiliz
-öyle biri değil

Tartıştılar sonradan başlarda öyle diyorlardıda

Zaten seneye Arda takimin basinda olmayacakmis o yuzden kendini gosterebilen gitmek isteyecektir, seneye Eyupspor alt taraflarda takilir gibi.

10 m euro bekliyorlar inse inse 8 m euro bandına iner

deli paralar
Ikisi en kotu 15 e biter gibi ama bu ikiliye 15 vermek parayi stadın ordaki caddeye dökmek ile aynı şey olur. Trde fazla paraya oyuncu almak inanılmaz fuzuli iş ucuza kapatamiyorsan almayacaksın.

Fenerli başkanı olan kulüpler oyuncuları bize yazdırıp yazdırıp sonrasında Fener'e gönderiyordu. Belki Murat Özkaya da benzer stratejiyi tersten uyguluyordur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt