Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vinicius Junior Real'de iyice saçmaladı bir yoklasak bir Florya suyu içirsek kendine getirsek harika olurdu.

Vinicius Junior Real'de iyice saçmaladı bir yoklasak bir Florya suyu içirsek kendine getirsek harika olurdu.
oh-yeah.gif

Osimhen ve Davinsona özel şortun ön kısmına salam reklamı alınabilir toreira ve jelerte de sosis

Mikanin ikon olmasina gerek yok, takimda zaten 2 tane superstar var.

Elmander rolune burunsun, katki saglasin yeter

Ikon oyuncu olmasina gerek yok ki her transferde bu gozle bakilmamali, ikon oyuncular burada genelde ya zaten isim yapmis oyuncular oluyor ya da Muslera gibi 10+ yil sure oynamaya devam eden oyuncular. Simdi sahsen Sara'nin ikon oyuncu olacagini da beklemiyorum ama faydali mi faydali, Mikautadze'ye o gozle bakiyorum.
Bizde oynayarak 2-3 yıl oynadığında ikon olabilir gibi bakıyorum bir İcardi seviyesinde olamaz tabi ama yine de çocukların ilgisini çekebilecek biri. Ben mesela Sara'nın bizde 2-3 yıl oynarsa iyi performansla bu etkiyi yapabileceğini düşünüyorum. Son mesela aklıma gelmedi o gelir gelmez yapabilir bunu.

Prime Tanju bu gurcu kale cizgisinde kendisini gol krali yapacak top olsa tenezzul bile etmez yaw amma israr ettiniz.

Bizde oynayarak 2-3 yıl oynadığında ikon olabilir gibi bakıyorum bir İcardi seviyesinde olamaz tabi ama yine de çocukların ilgisini çekebilecek biri. Ben mesela Sara'nın bizde 2-3 yıl oynarsa iyi performansla bu etkiyi yapabileceğini düşünüyorum. Son mesela aklıma gelmedi o gelir gelmez yapabilir bunu.
Son olabilir zaten sahsen yasina bakmadan gidip Son ile ilgilenirdim cunku hem buyuk profesyonel hemde genclere iyi ornek olur. Kontrati da bitiyor bu sene aslinda tam firsat transferi olur. Ama Mikautadze'de alinsa niye alindi demem cunku kaliteli bir eleman burada daha rahat oyununu gosterme firsati da bulabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt