Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlkay'a bende yaz döneminde sert girdim ama yabancı sayılmayacağı ortamda gayet iyi hamle olur kontenjandan düşmeyiz.

Bu takımın rotasyonu olabildiğince iyi olmalı hem Avrupa hem lig istiyorsak İlkay filan ligde oynar diğerleri Avrupa'da oynar.

beki şalayi-kaan ile flan hallederiz de,merkeze topnan dirblling yapmak suretiyle rakip sahaya akacak topcu hamlesi daha elzem gorunuyor stoper ve hucumcu transıyla beraber

Mikautadze’yi benim pek gözüm tutmadı ya neyse.

İlkay gelirse sene sonu Mertens'in yerine Kevin De Bruyne çekeriz mis gibi uyumlu 2'li devam ederler.
Mertens’e veda mı ediyoruz hocam. Yardımcı hoca+oyunculuk tarzı bir teklifle devam edilmeli. KDB ısınınca dünya turuna yollarız sonra yardımcı hocalığa devam eder

Mertens’e veda mı ediyoruz hocam. Yardımcı hoca+oyunculuk tarzı bir teklifle devam edilmeli. KDB ısınınca dünya turuna yollarız sonra yardımcı hocalığa devam eder
Yabancı kuralı serbest kalır bir statü gelirse Mertens'le +1 yılımız daha olur ama yabancı kuralı 14 kaldığı senaryoda Okan hocamızın yanına alırız. :asd:

İlkay Mertensin rolünü oynayabilecek ender oyunculardan biri. Bağlantı ustası,oyun disiplini pres bilgisi de çok iyidir gelsin yarın başlasın.

İlkay'a bende yaz döneminde sert girdim ama yabancı sayılmayacağı ortamda gayet iyi hamle olur kontenjandan düşmeyiz.

Bu takımın rotasyonu olabildiğince iyi olmalı hem Avrupa hem lig istiyorsak İlkay filan ligde oynar diğerleri Avrupa'da oynar.
Fazla is yapmaz bundan sonra. Bence Özil gibi ahi gitmis vahi kalmis bi oyuncu. Bosa masraf olur.

Lyon o kadar şekil yapıyor da Miko yedek aga

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Toreyra nın pozisyonu penaltı ile alakası yok

Günter in pozisyonu penaltı gibi gelmedi pek bana

Günter in pozisyonu penaltı gibi gelmedi pek bana

torreirada gunterde penaltı gibi

torreira biraz cekmıs ama elini

gunter direk ele vuruyor ama refleks

sonuc olarak birbirini götürdü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt