Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 24.230
- 19.295
- 1.188
20 ye olm100 milyona mı hayır o kadar da etmez abartmayalım![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
20 ye olm100 milyona mı hayır o kadar da etmez abartmayalım![]()
Tugay Kerimoğluna kolpa nasıl dersin terbiyesizKerimoglu iste ihtiyar trt spordaki
Lyon baya kepaze bir ekip hüviyetinde Mika'nın yer bulamaması irdelenmelidir.
Gurculerden güreşçi çıkar gibi geliyorMiaukatze ye istiyon mu
degil. ceza sahasi hakimiyeti iyi.O da cizgi kalecisi gibi duruyor. Yinede daha cok macini izlemek lazim.
Sorun bizi biraz daha yaslanayimda oyle gideyim diye gormesiİlkay iş yapar neden bu kadar olumsuz bakılıyor anlamadım. Mertens ile dönüşümlü oynasa müthiş katkı sağlar hatta maçına göre ikisi beraber de kullanılabilir ligde. İlkay Mikautadze'den falan çok daha iyi 10 oynar gerçekçi olursak.
Istiyorum.20 ye olm
Ilkay kolpası yapmasın o da o zaman ehtiyarTugay Kerimoğluna kolpa nasıl dersin terbiyesiz
Torreira ile de alakali. Bugünkü maca bak sara torreiraninda görevini üstleniyor. Kac mactir böyle. Torreira formunda oldumu presiyle iyi oyuncu ama fizik gücü az düstümü tirt.Toreirayla alakalı değil alternatifimiz Berkan durumun vahametinortada
osimhen de cok formdaBen bunu sorguladigimda lacazatte çok formda dedi biri o yüzden oynayamiyormus
"Galatasaray Mikautadze anlaşmaya yakın"
Sinan Engin (tier 1903)
Gel aslanim gellllllllll
Bu herife 20 milyon euro vermek hiç içime sinmiyor.Lyon baya kepaze bir ekip hüviyetinde Mika'nın yer bulamaması irdelenmelidir.
İlkayla gürcünün arasında en az 3 gömlek fark var zaten , İlkay gelmez , gürcüde o paraları etmezİlkay iş yapar neden bu kadar olumsuz bakılıyor anlamadım. Mertens ile dönüşümlü oynasa müthiş katkı sağlar hatta maçına göre ikisi beraber de kullanılabilir ligde. İlkay Mikautadze'den falan çok daha iyi 10 oynar gerçekçi olursak.