Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 24.228
- 19.295
- 1.188
Risk etmek istemiyorlar, aldik bileCok degerli topculari mikayi oyuna almamis hala lyon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Risk etmek istemiyorlar, aldik bileCok degerli topculari mikayi oyuna almamis hala lyon
Sadece burada değil reis , hergün anlaşmaya yakınız fiyat falan artıyor duyumlara göre o yüzden dedimPeşinde deli divane oldugumuzu zannetmiyorum reis burada çok konuşuluyor diye mi oyle dusunuyorsun
Bir alt lige düşmüyorlar ki baya bir ödeme yaptılarLyon bu mal defansla zaten küme düşer. Bir alt lige düşeceklerini düşünürsek 3. lig h.o
Actim, izleyim miaukatzemiMika oyuna girdi dakika 75.
Morutan skills videosu izledin mi hiç bize gelmeden önceHe söyle, bana böyle adamlarla gelin arkadas
oluşturulacak organizasyonda gençlerin daha ağırlıklı olması. milot 22, gedson 23 falandı, mika 24 bunun gibi birçok örnekte vardır olacaktır.. gelmez diye bence bir şey yok. ayrıca diğer takımlar genç oyuncu bulma noktasında sanki daha iyiler.. bizim scout dediğimiz oyunculara bakalım morutan, cicaldau, jelert, ross, köhn, mostafa, assuncao, ozornwafor benim hatırladıklarım..Burada değinmek istedigin konuyu anlamadım hem büyuk hemde genç yıldızlari almak mı ? Bu lige genc buyuk topçular hic bir vakitte gelmeyecek bunu kabul edelim.
Rumen messi sandikMorutan skills videosu izledin mi hiç bize gelmeden önce
zaha bu takımda nasıl oynamaz olm lanLyon bu mal defansla zaten küme düşer. Bir alt lige düşeceklerini düşünürsek 3. lig h.o
Kadroya bile giremiyozaha bu takımda nasıl oynamaz olm lan
sebep nedir? bi açıklama geldi mi lyondan konuyla ilgili kuzuKadroya bile giremiyo
Ajax olacaz diye yola çıktık altınorduspor olup küme düşüyorduk nerdeyseRumen messi sandik
Lyon Teknik Direktörü Pierre Sage:sebep nedir? bi açıklama geldi mi lyondan konuyla ilgili kuzu
Haberim yok ama ruh hastasi diye olabilirsebep nedir? bi açıklama geldi mi lyondan konuyla ilgili kuzu

[emoji[emoji6
]
[emoji6
]][emoji[emoji6
]
]" data-quote="Enis Sever" data-source="post: 0"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">