Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
besiktasa bile yenilen lyon'da 15 dk sure bulabilen mika çöpünü bize 20 milyona sokmaya çalışıyorlar.
Kör tavukta ara sira misir tanesi bulurmus.
O mac lyon farkla kazanmaliydi. Lyonda yedek kalmasi cok sey ifade etmez. Örnegin salah liverpoola geldikten sonra salah oldu. Ha birde begenmedigin jk meneri yenip farkin acilmasini sagladi :giggle:

ya siz ne anlationuz
ilkayın temposu city yetmeyebilirde
tr için yeterli olur

tembel topçu değil ilkay
olay tembellikde rahat 2 sene götürürde öttürürde ligi
biz tr icin topcu aramiyoruzki, avrupadan kupa getirecek oyuncu lazim. ilkayin devri bitti. genclere saglam bonservis ödeyip parlatip satmaliyiz.

mertensin temposu napoliye yetmiyordu bize hayli hayli yetiyor

olay tamamen çalışkanmı tembelmi bu tarz topçularda
Aslında doğru Mertens bize gelirken Napoli'de yedek kalıyordu süresi ciddi azalmıştı.

O kadar sene Guardiola ile çalışan topçunun profesyonelliği farklı olur Mesut denen Arsenal'da kadro dışı kalmış yatarak parasını kazanan adamla bir tutmamak lazım bu konuda bir tutanlar var o yönden İlkay'a net haksızlık olur.

14 yabancının içinde olmayacak yerli sayılacağı için elimizi güçlendirmiş olur.

ziyechde çok kalite ama herif tembel çıktı
yapacak birşey yok

ama ilkay mertens tarzı topçu

Bana kalsa Orkun Kökçü ve Hakan Çalhanoğlu'nu kadromuza katalım rotasyonda güçlü yerliler iyidir derim ama bunları bu yaşta getiremiyorsun.

O zaman Juan Mata gibi; iyi niyetli ve hırslı ama oyun ritmini kaybetmiş ve koşamıyor.
Yani bence burada konu; bizim ihtiyacimiz olan Profil. İlkay eger Barca'dan bizr gelseydi cok iyi olurdu ama su anda ben de istemem artik. Bir de Sara gibi takip edilen birini aldik ve memnun kaldik, boyle saglam adam almayi yegliyorum. Mika yi aliriz, İlkay'da yil sonu Mertens yerine gelebilir, makul sartlar oldugu muddetce.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt