Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Makatze hayırlı olsun, İbrahim bey bu işi tekte bağlar Cenker denen herif olmayınca kendine gelmiştir.
O kadar yol gitmişken Danso'yu da alın uçak parasından tasarruf edelim.
Okan hocayi orta saha istemedi diye kovalım mi yani reis saçma olurduBize orta sahayi da alirim onu oynatacak hocayi da diyecek yönetici lazim

Makatze hayırlı olsun, İbrahim bey bu işi tekte bağlar Cenker denen herif olmayınca kendine gelmiştir.
O zaman Juan Mata gibi; iyi niyetli ve hırslı ama oyun ritmini kaybetmiş ve koşamıyor.Cok yanlis bence. Mesut hep aykiri adam oldu. İlkay hep basari odakli ve hirsli devam etti. Cok ciddi mental farklari var.
Kagan dursun özbek kim? Daha önce bildigi 1 transfer oldumu?
Geçen sene takibe almıştım uzun zaman geçti son durumu nedir bilmiyorum ama Galatasaray sayfalarıda paylaşıyor.Kağan dursun kim la
Kolpaci bir herif gibi geldi isim itibariyle vs.Geçen sene takibe almıştım uzun zaman geçti son durumu nedir bilmiyorum ama Galatasaray sayfalarıda paylaşıyor.
Kör tavukta ara sira misir tanesi bulurmus.besiktasa bile yenilen lyon'da 15 dk sure bulabilen mika çöpünü bize 20 milyona sokmaya çalışıyorlar.
biz tr icin topcu aramiyoruzki, avrupadan kupa getirecek oyuncu lazim. ilkayin devri bitti. genclere saglam bonservis ödeyip parlatip satmaliyiz.ya siz ne anlationuz
ilkayın temposu city yetmeyebilirde
tr için yeterli olur
tembel topçu değil ilkay
olay tembellikde rahat 2 sene götürürde öttürürde ligi
Aslında doğru Mertens bize gelirken Napoli'de yedek kalıyordu süresi ciddi azalmıştı.mertensin temposu napoliye yetmiyordu bize hayli hayli yetiyor
olay tamamen çalışkanmı tembelmi bu tarz topçularda
Sara sakatlanirsa 3 mac sonra taraftar yer ztn rts. Onun icin orta sahaya alternatif ṣartOkan hocayi orta saha istemedi diye kovalım mi yani reis saçma olurdu![]()
biz tr icin topcu aramiyoruzki, avrupadan kupa getirecek oyuncu lazim. ilkayin devri bitti. genclere saglam bonservis ödeyip parlatip satmaliyiz.
Yani bence burada konu; bizim ihtiyacimiz olan Profil. İlkay eger Barca'dan bizr gelseydi cok iyi olurdu ama su anda ben de istemem artik. Bir de Sara gibi takip edilen birini aldik ve memnun kaldik, boyle saglam adam almayi yegliyorum. Mika yi aliriz, İlkay'da yil sonu Mertens yerine gelebilir, makul sartlar oldugu muddetce.O zaman Juan Mata gibi; iyi niyetli ve hırslı ama oyun ritmini kaybetmiş ve koşamıyor.
yasli be, malen, mikau gibi topcular gelmeli.avrupa kupadı kazanacaksan ilkay gibi topçularla kazanırsınız