Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jelert'te bir çok yerde en potansiyelli sağ beklerden gösteriliyordu.Piyasada 10m euroya şahane sağ bekler var biz gidip jelerti nasıl aldık aklım almıyor
1 tane bile orta saha ismi geçmedi ben olacağına inanmıyorum ama inşallah osimhen gibi bir anda şapkadan bir tavşan çıkar orta saha içinOrta saha transferi cidden zor. Yedekte bekleyecek ama en az tor-sara kalitesinde olacak
Beleşe verseler neyse de gidip 2-3 milyon euro verecekler en az. Onun yerine kerem barış gibi yedeğe ucuz topçu alın alt liglerden kendimiz geliştirelimEren Elmalı bildiğin çöp yav. Gözünü seveyim girmeyelim o transfere.
Bu transfer sezonunda indirip kaldıracağız bol bol anlaşılan..
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
Bence demirbay ayrılacak. Ayrılsa da ayrılmasa da oraya bir takviye şart.Nelsson gidecek yerine stoper transferi
Ziyech gidecek yerine hucum da sag,sol,forvet arkasi oynayabilen bir oyuncu transferi
Bir de bek rotasyonu icin eren elmali gelecek
Benim tahminim bu yönde
Daha yeni Alman kanalında yayınlanan röportajında teklifler var ama ayrılmayacağım demişti sanırım.Bence demirbay ayrılacak. Ayrılsa da ayrılmasa da oraya bir takviye şart.
Eren gelirse Berkan orta sahaya kayar bir adam daha ekledik mi oraya yerli hem sara hem torreira güzel bir şekilde dinlendirilir.
1 kere maçını izleyen görür ne halde olduğunu yaJelert'te bir çok yerde en potansiyelli sağ beklerden gösteriliyordu.
Bu ne ya
Rolandi yazmak zorunda değilizSadece 3 oyuncu yazabiliyoruz listeye ve bizde Roland'da var. Dolayısıyla 2 oyuncu hakkımız var. O da muhtemelen Stoper ve Hücum oyuncusu olur.